Collin+Leslie+Alastair - Can't Be Responsible If I Get You In Trouble Now

Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Darcel

Go down

Collin+Leslie+Alastair - Can't Be Responsible If I Get You In Trouble Now

Indlæg  JeromeWinther on Man aug 07, 2017 3:36 am

Collin Kieran Fitzgerald og Alastair Morris Hawkins - Oktober 2053 - Hjemme hos dem.

Leslie havde boet hos sine bedste venner i lidt over 3 måneder. Cirka ligeså længe havde hun hygget sig lidt for meget med Collin. De havde dog skulle være lidt forsigtige, da Alastair havde virket lidt for svær, at overbevise om, at der ikke foregik noget mellem dem. Men det holdt Leslie nu stadig fast i, at der ikke gjorde. Det var jo bare sex. Intet andet.
Det var nu heller ikke fordi Collin havde været den eneste hun havde været sammen med, i den tid. Hun havde bevidst også haft fyre med hjem et par gange, for at mindske Alastairs mistanke. Og så selvfølgelig også fordi hun havde lyst.
Men når hun var alene hjemme med Collin og Alastair alligevel havde sagt, han først ville være sent hjemme, hvorfor så ikke udnytte det? Hun stønnede nydende og lukkede øjnene, som hun lod sine fingre glide gennem Collins hår, som hun greb bestemt fat i. Sex med Collin var uden tvivl godt, måske især fordi de var blevet enige lige fra starten af, at der ikke skulle være nogen følelser i mellem dem.


Collin kunne ikke se han skulle have et problem med, at være sammen med Leslie. Hvis ikke det var fordi de var blevet enige om det var en hemmelighed, så havde han sgu heller ikke gidet at være diskret med det. Et sted inde i ham, vidste dog godt at Alastair ville blive vred på ham, så han havde indvilget i det. Han vidste også at Alastair havde haft en mistanke om, at de havde været sammen, men han følte han havde affejet det eller også havde Alastair bare givet op. Han var sådan set ret ligeglad lige nu, for han fik hvad han ville have. Collin mærkede Leslies fingre gennem sit hår, hvilket fik ham til at bukke sit hoved lettere bagover, så hun kunne få ordentligt fast, mens han forsatte i det rytmiske tempo, han havde valgt. Alastair var jo ude, så han ville mene de havde massere af tid til det her. Om lidt, skulle Collin dog nok blive klogere.

Alastair der selv var begyndt at købe stoffer af The Reaper Crew havde aflyst sin aftale med Finlay idet han mente selv han havde stoffer nok for nu. Desuden forsøgte han at skære ned fordi han var ved at komme rimelig tæt på Keira og det lod faktisk til at han kunne få en chance til at blive hendes alligevel. Han kom derfor tidligere hjem end det var meningen og låste naturligvis sig selv ind. Han hørte godt der kom lyde af sex fra et sted i lejligheden og tænkte det bare var Leslie der havde en fyr med hjem selvom han nu måtte indrømme han aldrig havde lagt deres mistanke om hvad de to andre lavede. Han begav sig derfor mod Collins værelse da han var sikker på at det var der lyden kom fra. Desuden ville han fortælle Collin at han havde overvejet at invitere Keira på date. Han fortrød dog hurtigt han åbnede døren indtil Collins værelse da han blev mødt af et syn der bestemt ikke huede ham spor. "Collin din lille fucking kælling!" råbte han vredt og smækkede hans dør det sidste stykke ind mod væggen da han var rasende over det syn der mødte ham. Nok havde han selv været sammen med Leslie, men det var noget andet for der havde Collin været til stede og siden havde han faktisk ikke været der da han mente man ødelagde venskaber på den der måde. "Tænk at du ikke kan score noget bedre og jumper den nærmeste. Hold nu kæft du er en doven fucking cunt" sagde han stadig vred og var ligeglad med at Collin teknisk set hverken kunne være en kælling eller en cunt for faktum var at lige nu var han virkelig ikke mindre end det. "Jeg håber virkelig hun er det værd for fuck hvor er du dog en neder lille klam rigmandsunge" sagde han vredt og med øjnene der nærmest lynede inden han skubbede Collin væk fra Leslie for han havde bestemt tænkt sig at smadre ham. Lige nu var Collin og han bestemt ikke venner og han havde tænkt sig at flytte ud når først han havde slået ham til plukfisk.

Leslie var fuldstændig i sin egen verden af nydelse, at hun slet ikke hørte at Alastair kom hjem før tid. Hun bemærkede ikke engang døren gik op, før den blev smækket ind i væggen og Alastairs lidt for velkendte stemme slukkede for al lyst der var i hende. Hun trak sig hurtigt fra Collin og slap sit greb i hans hår. Det skete bare ikke det her.
Hun trak dynen lidt op over sig, selvom de sådan set begge to havde set hvad der var at se. Der var virkelig ikke noget værre end, at blive afbrudt midt i en god omgang. "Slap nu af Alastair," sagde hun roligt og så på ham, mens hun stadig lå halvt under Collin. Hun rynkede på panden, Alastairs ord var jo mindst ligeså meget et dis til hende, "Hey! Du ved godt jeg kan høre dig ik?" spurgte hun og mærkede hvordan hun selv blev sur, dog på Alastair. Score bedre end hende? Av, alligevel.
Det gav et sæt i hende, da Alastair skubbede Collin væk. "Alastair stop! Det var min idé, ikke Collins. Vær sur mig i stedet for," sagde hun, og satte sig op i sengen. Hvorfor reagerede han pludselig sådan? Hun fangede hurtigt sin bluse fra gulvet og trak den hurtigt over hovedet. Hun tog gerne skylden, hun ønskede jo ikke at komme i mellem de to drenge, så ville hun have tage skylden og flytte ud igen, hvis det var dét som skulle til.

Collin var også inde i en hel anden verden, men vågnede da han hørte lyden af døren, som gik op. "Fuck," mumlede han, i det han trak sig ud og så mod Alastair. "Slap nu af," bed han af Alastair og så ned på Leslie, i det han stadig var ovre hende. Han smilede kort flabet over hans kommentar om, at han tydeligvis ikke kunne score noget, der var bedre. "Doven. What the fuck dude?" spurgte han kækt og så vredt på ham over at blive kaldt rigmandsunge. "Hvad har det med noget som helst at gøre din klamme sæk? Jeg må være sammen med hvem fanden jeg vil. Vidste ikke at du var kongen i mit liv," svarede han irriteret. Han knaldede hende jo ikke, fordi han var rig og han hadede at blive mindet om den dels af hans liv. Han lod sig hive ned af Leslie og holdte for sin nedre dele, mens han øjne så lyndende på Alastair. "Hun lagde op til mig. Du ved jeg har så fucking ondt på grund af Ray," svarede han, for for fanden hvor havde han ikke tænkt sig at undskylde til ham. "Desuden er vi begge voksne mennesker, så jeg kan ikke se hvad du har så ondt i røven over. Har du fået for meget pik på det seneste eller hvad?" spurgte han retorisk, inden han fandt sine boxers og nåede at hive dem på. Collin ville være så ligeglad med om Alastair ville slå ham. Et eller andet sted så vidste han jo godt, at han fortjente at få slag. Han kunne jo godt se, at han havde brudt the brocode, men samtidig så følte han, at det var okay. "Desuden er det da ikke min skyld, at hun er villig til at kneppe med mig." svarede han med et flabet smil over sine læber. Han havde ikke tænkt sig at tænke en skid over, hvad han sagde. Han kunne ikke finde ud af at tage ansvar for det overhovedet.

”Du skal slet ikke komme for godt i gang Leslie for ja det er simpelthen et dovent move fra Collins side af” sagde han irriteret da han helt igennem mente det her var Collins skyld og ikke hendes. Han kunne ikke få sig selv til at lade det gå udover hende af en eller anden grund. Han vendte blikket mod Collin. ”Gjorde det så ondt på dig at miste dit knald i Ray at du skal overfalde vores bedste veninde på den der måde?” spurgte han vredt og havde virkelig lyst til at slå ham igen. Det var ikke hende som han var ude på at ramme selvom han godt vidste han gjorde det en smule. ”Vi havde en aftale. En brocode som du har brugt dit lille svin. Hvor er det dog dejligt du kan sætte din pik højere end vores venskab” sagde han vredt og slog ud efter Collin igen. Åh hvor det dog havde sagt klik for ham. Han kunne slet ikke stoppe sig selv lige nu. Alastair ignorererede fuldstændig Leslies ord. Det var som om han ikke kunne høre dem om så han ville det da han virkelig bare så rødt lige nu. ”Og desuden er jeg hetero modsat dig din lille bøsserøv. Og jeg har ikke lyst til at kneppe med Leslie. Jeg har Keira. Har du hørt om kærlighed eller mistede du det på samme tid som du mistede din forstand?” spurgte han vredt og slog ud efter Collin igen. Han håbede virkelig for Leslies skyld at hun ikke havde tænkt sig at blande sig for han havde virkelig lyst til at slå Collin til han var halvt død. Det eneste der kunne stoppe ham var hvis hun faktisk stilte sig i mellem dem og så ville han uden tvivl flytte ud på ganske få sekunder.

"Stop nu Alastair, det er bare sex, intet andet," sagde hun og fik fanget sine trusser, som på mystisk vis, var havnet på hans natlampes lampeskærm. Hun trak dem på, så var hun i det mindste påklædt på forneden og hun havde før nået, at få sin bluse på. At hendes bh og bukser så stadig lå på gulvet, var en helt anden side af sagen.
Hun vendte blikket mod Collin, da han også begyndte at kaste spydige kommentarere tilbage mod Alastair, hvilket fik hende til, at rulle med øjnene. "Du gør det ikke bedre Collin," sagde hun en smule hårdt, dog nåede hun ikke at sige mere, før Alastiars knytnæve fløj i gennem rummet. "Stop Alastair!" hævede hun stemmen.
Hun kunne godt fornemme, at det her ikke ville ende kønt, men på den anden side, så mente hun bestemt ikke, at de havde gjort noget forkert, for som Collin sagde, så var de jo begge to voksne mennesker. Dog havde hun det fint nok med, at Collin gav hende skylden for, at have lagt op til ham, for der var nok en vis sandhed i det.
Som hun så Alastair igen hævede hånden for, at slå ud efter Collin igen, var hun meget hurtigt til, at reagere, ved at stille sig ind i mellem de to unge mænd. Det var dog en handling som hun fortrød ret hurtigt igen, da hun mærkede Alastairs knytnæve dikrete i mod sit ene kindben. På meget få sekunder, skød en voldsom smerte i gennem hende, og hun væltede omkuld, som det hele sortende for hende. Dog kom synet hurtigt tilbage igen, men en pivende lyd ringede for hendes ører. Hun sagde ingen ting overhovedet, men blev blot læggende et par sekunder, før hun tog sig til kindbenet og satte sig lidt op.

"Det har da intet at gøre med, at jeg er doven" fastholdt han stædigt. Det var slet ikke startet fordi han havde været doven eller tænkt, han ikke ville ud at score. Han så vredt på ham, da han nævnte Ray. Han knyttede sine næver sammen og det var ret tydeligt at se, at alene det at høre hans navn påvirkede ham. Samtidig blev der snakket om noget der gjorde ondt, og truth be told, så flygtede Collin fra alt der havde med virkeligheden og den slags følelser at gøre. "Hold din kæft, Alastair," sagde han sammenbidt og med et vredt blik i sine øjne. Collin så mod Leslie, da hun snakkede til ham og nåede derfor ikke at opfange at Alastair slog ud efter ham. Knytnæven ramte da også omkring hans mund, hvilket gav en brændende smerte, især da blodet fra hans læber begyndte at pible frem. De havde trods alt nærmest snakket over hinanden. Han tog sig til ansigtet og så trodsigt på sin bedsteven. "Kom så, gør det igen!," råbte han med et smil over sine læber, og tørrede det blod væk med håndryggen der var kommet efter slaget. Han ignorerede at Leslie havde bedt Alastair om at stoppe. Det var trods alt ikke hende slagene gik udover. "Din svans. Godt for dig du har Londons største luder." fnøs han, da han gerne ville irritere ham. Collin nåede at opfange at Leslie var gået ind foran ham og så på hende, da hun faldt til gulvet. Han så på Alastair med lynende øjne og derefter på Leslie "Er du dum eller hvad?" spurgte han hende, inden han gav hende sin hånd for at hive hende op og hun kunne komme til at sidde ned. "Kom så, din lille svans. Slå mig så!" sagde han og stillede sig tæt ind på ham, at Alastair ville kunne mærke hans vejrtrækning.

”Og det har man seriøst ikke med sin bedste veninde når man er en firkløver Leslie” sagde han hårdt da han virkelig mente at det gjorde man ikke. Det var at smadre et super godt venskab og han kunne ikke selv finde på at gøre det. Collin havde virkelig bedre styr på at forstå det der med brocodes. Det kunne da slet ikke være så svært at forstå. Alastair tog sig ikke af at Leslie tog sine trusser på da han virkelig var alt for vred til overhovedet at fokusere på hende. Alastair var lige nu ligeglad med at bare det at nævne Rays navn fik Collin helt op at ringe for så kunne han faktisk lære det. Det var meningen det skulle ramme ham for han selv var begyndt at få det bedre med Keira og selvom de ikke var kæreste så snakkede de sammen. Han havde trods alt ikke tænkt sig at flygte fra sine følelser. Alastair kunne ikke lade være med at smile for sig selv da den første knytnæve ramte Collin virkelig godt og han begyndte at bløde. Alastair havde så heller ikke tænkt sig at ramme Leslie og slog Collin hårdt imod hans næse da det ikke var gået op for ham at han faktisk havde ramt Leslie. Det var trods alt ikke hans mening. ”Keira er fandme ikke en luder. Hun er jordens dejligste kvinde” sagde han vredt og slog Collin et par hurtige gange i ansigtet dels for han ikke skulle nå at få nogle slag ind og dels fordi han var så vred at det var nemmere at gå efter hans ansigt. Han havde trods alt stadig ikke opfattet at han havde ramt Leslie. Det var først da der var gået et lidt tid at det gik op for ham at der var helt stille udover Collins stemme der tigerede ham til at slå igen og igen.

Alastair stoppede op i sit slag mod Collins kindben et par cm fra hans kind af inden hans blik gled rundt i lokalet. Han satte sig ned på knæ ved Leslies side og lagde en hånd på hendes ryg. ”Leslie er du ok?” spurgte han i en undskyldende tone da det virkelig havde været et uheld. Havde hun ikke gået ind foran ham så havde han jo aldrig slået hende for han slog simpelthen ikke på kvinder og da slet ikke Leslie. Han ville dog til en hver tid gå hvis hun bad ham om det på nuværende tidspunkt og ville gå ligeså snart han vidste hun var ok.

Leslie himlede let med øjnene, da Alastair sagde man ikke havde sex med sin bedste veninde. "Hold nu op mand, det er ikke fordi vi har tænkt os, at gifte os vel? Det er sex, et menneskeligt behov," svarede hun og rystede lidt på hovedet. Det var simpelthen for dumt dette her. Hun ønskede ikke, at nogen af dem skulle blive uvenner over det, men hun ville heller ikke finde sig i hvad som helst. Det lå slet ikke til hende som person. Hun var over 17, og dermed var der ingen som skulle fortælle hende, hvad hun skulle eller ikke skulle.
Resten af de to mænds samtale, kunne hun ikke høre. Det eneste hun kunne høre var den ringende lyd for sine øre. Meget kunne man sige om Alastair, men slapssvans var ikke en af dem, men nu havde hun heller ikke så meget at stå imod med, som Collin havde og hun havde ikke ligefrem selv bedt om slaget, selvom hun havde stillet sig i mellem dem.
Hun så mod Collins hånd da han rakte den ned til hende, for at hjælpe hende op og sidde, men skubbede hans hånd væk, da han spurgte om hun var dum, "Jamen selv tak," vrissede hun og så vredt på ham. Hun havde lige taget et slag for ham, og så var hun dum? Hun kunne smage en smule blod, fordi hun havde fået bidt sig i indersiden af kinden, da Alastairs slag havde ramt hende, det var dog ikke ligeså slemt som smerten henover kindbenet, hvor hun stille begyndte at hæve lidt op. Ikke at regnede med at kindbenet var brækket, det var nok bare slaget, men det var nok svært at vide sådan lige med det samme.
Hun så på Alastair da han satte sig på knæ ved hendes side og mærkede hans hånd mod sin ryg. "Fuck dig," sagde hun hårdt og rystede lidt på hovedet, før hun vendte blikket mod Collin, "Fuck jer begge to," sagde hun og kom på benene med en smule besvær. "Hvis I vil tæske videre på hinanden, så værsgo. Jeg finder et andet sted, at sove i nat," sagde hun og forlod dem, for at gå ind på sit værelse og pakke et sæt tøj. Det var ikke fordi hun havde tænkt sig, at blive væk for evigt, men hun havde bestemt ikke lyst til, at sove hjemme den her nat, så skulle hun nok komme tilbage den efterfølgende dag. Hun skulle bare lige have lov til, at køle ned og lige komme sig over slaget, da hun nægtede at fremstå som værende svag foran de to.

//OUT

JeromeWinther
Admin

Antal indlæg : 594
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Darcel

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum