Collin+Phillip - I Write With a Poison Pen

Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Darcel

Go down

Collin+Phillip - I Write With a Poison Pen

Indlæg  JeromeWinther on Man aug 07, 2017 3:29 am

Collin Kieran Fitzgerald
August 2053
Lidt udenfor King's cross st
Klokken var godt og vel nitten om aften. Philip ville allerhelst bare nyde sin sidste tid inden han skulle i skole igen. Det var ikke fordi han havde synderligt lyst til at komme i skole igen med tanken om at Charlie havde fået en kæreste og han selv havde været enormt tæt på at kysse ham for at blive afvist. Hvis der var nogen her i verden hans lille teenagehjerne hadede så var det godt nok denne her Ray uden at han vidste præcis hvem det var han var. Det var ikke det som det kom an på. Det var det faktum at han havde taget hans bedste ven før han overhovedet selv havde vidst han havde følelser for ham. Han gik mest af alt i sin egen lille verden og havde forsøgt sig med at ryge en smøg hvilket havde fået ham til at stoppe op for at hoste inden han smed den. Der var ikke taget meget mere end et par få hvæs af den da det virkelig ikke var ham og han fortrød måske lidt at han havde brugt penge på det, men det var ligemeget når man havde lidt for mange penge alligevel. Philip trampede let på smøgen der føltes som om den bare ikke ville slukke selvom det var noget pjat og bare noget han forestillede sig hvis han skulle være ærlig, men det havde han ikke meget lyst til lige nu. Han ville ønske han vidste hvordan han skulle få Charlie til at gå fra Ray, men han havde slet ingen planer overhovedet og en del af ham havde heller ikke lyst til at være så led som han på en anden side gerne ville være.

Outfit

Outfit

Collin havde været inde i en eller anden lille indvandrerkiosk, som dem der boede i området holdte meget af, mest af alt fordi det var nemt at stjæle derfra. Collin havde da også gjort sig et forsøg og havde stjålet en flaske Jack Daniels derfra. Inden han dog nåede at løbe ud derfra, havde kioskejeren dog opdaget hans lange fingre. Heldigvis for Collin var det en fedladen mand, som stod i sin undertrøje med fedtpletter og diverse andre. Collin smilede overlegen til manden i det han bevægede sig hen mod ham med hastige skridt inden han begyndte at løbe væk. Han var i et muggler kvarter lige nu, så det ville ikke være smart af ham at finde sin stav. Desuden så kunne han jo tillade sig at stjæle, netop fordi de var mugglere. Collin nåede ud af butikken med flasken i hånden og begyndte at løbe. Han drejede ned ad en gade og så bagud for at sikre sig om manden var med ham, og det så ikke sådan ud. Inden han dog vendte hovedet igen ramte han noget, der i hvert fald mærkedes som et andet menneske. Han faldt ned på fliserne og rev sine bukser på knæerne, så han fik en hudafskrabning og et par blødninger. ”Se dig for.” sagde han vredt og havde holdt så godt i flasken, at der heldigvis ikke var sket den noget.

Philip selv røg ikke særlig langt, men mest af alt bare bagud. Nu havde han så også stået stille for det første og for det andet selvom han ikke var overdrevet veltrænet så var han stadig ganske veltrænet af en på hans alder at være. Han var 15 år gammel og af en i hans alder var han faktisk ret så stor. Han var dog ganske tæt på at falde, men nåede at stoppe sig selv. Nu var det så heller ikke ham der havde haft høj fart på og det gjorde altså også et eller andet. Han hævede dog øjenbrynet da han opdagede fyren var faldet og rakte hånden ud mod ham. "Jeg ser mig for. Jeg stod stille. Det er sgu da dig som løber som en gal" sagde han med et fnys og et ganske let ryst på hovedet. Det var trods alt ikke ham der havde travlt med at komme væk fra et eller andet. "Må man spørge hvad du løber fra? Så kunne jeg hjælpe dig i sikkerhed eller noget måske?" spurgte han uden helt at forstå sig selv. Han håbede vel på at det ville føre til et eller andet fucked for det kunne han ærlig talt godt have behov for lige nu hvis han skulle være ærlig. Han kunne ikke lade være med at lade sit blik glide over fyren og det tog ham ikke mange sekunder at komme frem til at fyren egentlig så enormt godt ud. Havde han vidst at dette var den fyr der havde været sammen med Ray havde han nærmest tilbudt sig selv til ham på stedet fordi han ville have Ray og Charlie til at gå fra hinanden.

Collin kiggede på sit knæ for at se hvad der var sket med det. Han fik ret nemt blå mærker, så han vidste der ville være lilla der i morgen. Han gik ret meget op i sit udseende, så det var ikke fordi det behagede ham. Han så op på drengen, der så ud til at være langt yngre end ham og så alligevel større end ham muskelmæssigt. Ikke at han ikke selv havde muskler, for det havde han. Det lignede bare ikke at han havde nogen. Han slog hånden væk, da han godt selv kunne finde ud af at rejse sig. ”Så kan du sgu da lære at flytte dig.” sagde han med en hård tone, da det generelt var ret typisk Collin adfærd. Han sagde ikke undskyld til nogen og ham her skulle ikke være en undtagelse. Han kom op og stå ved egen hjælp og kiggede ned på jorden, hvor han fik øje på en smøg, der så ud til ikke at være røget på overhovedet. ”Er det dig, der har smidt en hel smøg?” spurgte han nærmest anklagende inden han nærmest følte sig fornærmet over hans spørgsmål. Han så længe og undrende på ham. ”I sikkerhed? Hjælpe mig. Nej. Jeg kan godt klare mig selv. Sig mig, hvem fanden er du?” spurgte han og så bag sig. Det så ud til manden i butikken, havde givet op. ”Og jeg løb fra en mand, der mente jeg stjal min Jack D.” sagde han og løftede flasken op, for at vise hvilken flaske han talte om.

Han mærkede hans hånd blev slået væk. Han havde jo bare ville hjælpe, men det kunne han da godt fornemme han aldrig skulle have gjort. Han lagde godt mærke til at han selv var større når det kom til muskler og pludselig gik det op for ham hvorfor han ikke selv var væltet. "Jeg stod faktisk bare stille. Ikke min skyld du ikke kan se dig for" sagde han med et let suk da han virkelig ikke var i humør til at skulle stå og forsvare sig selv. Han lod fyren komme op uden hans hjælp og rystede atter på hovedet af ham. "Ja det smager ikke specielt rart, men noget siger mig du er uenig med mig med den der attitude" sagde han med en anelse flabet smil over sine læber. "Philip York det er hvem fanden jeg er" sagde han og rynkede let på næsen af ham. Han vidste godt han ikke var et stort navn, men det var navnet York bestemt. Hans fætter var i et band og hans storebror var quidditch kommentator. Han nikkede let til han godt kunne se flasken og trådte et skridt ud for at se om manden stadig var efter Collin. "Tror du er sluppet af med ham dog" sagde han med et ganske let smil over sine læber. Han vendte blikket mod Collin igen. "Må man være fræk og bede om en tår? Kunne ærlig talt godt bruge en tur væk fra virkeligheden" sagde han med et let drenget smil over sine læber og håbede lidt det virkede. Han vidste godt det var en fremmede, men derfor ville han nu stadig bare gerne væk.

”Så må du sgu da flytte dig, når du kan se jeg kommer løbende.” svarede han tilbage og ville tydeligvis ikke undskylde. Så enten måtte han finde sig i det og stoppe diskussionen eller også måtte han blive ved med at ville diskutere videre. Det bestemte han sådan set selv. Han rystede på hovedet af ham. ”Er du sikker på, at du røg den ordentligt? Og ja, selvfølgelig deler jeg en anden holdning. Smøger er godt.” svarede han og fandt sine egne smøger frem og tændte for den. Han havde også røget siden han var de der 13 år gammel, så det var svært for ham bare sådan at lægge det på hylden. Collin knep øjnene lidt sammen, da navnet York lød bekendt. Han prøvede at placere det og måtte da også spole tiden lidt tilbage, da han kom i tanke om at det var en af de der bøsserøve fra det der band… Seth York… som han havde været venner med. Han rynkede lidt på næsen. ”Kender du Seth?” spurgte han med en rolig stemme, selvom der var en lille grad af væmmelse i hans stemme. Det var dog svært at høre, for Collin var god til at skjule sine følelser. Collin havde dog ingen anelse om hvem fanden hans bror var, men det skyldes også at Collin på ingen måde gik op i sport. Han kunne faktisk ikke være ligeglad med det. ”Er jeg også. Han kan sgu da ikke følge med. Skide muggler” svarede han. Han kunne trods alt regne ud, at han var magisk nu eller om ikke andet, kendte til magi. Collin åbnede flasken og tog en står tår, mens han i samme hånd havde sin smøg, som han holdt mellem sine fingre og flasken. Han så på Phillip, da han spurgte om han kunne få en tår. Collins ynglings beskæftigelse var at flygte fra virkeligheden, så ham kunne i princippet godt følge det. ”Jaja.” sagde han og rakte flasken ud mod ham. ”Hvorfor skal du væk fra den?” spurgte han, selvom han egentlig var ligeglad.

"Nåh ja for jeg så dig jo komme løbende. Det er jo sådan verden hænger sammen. Det kan jeg godt se" sagde han med et let ryst på hovedet da han virkelig ikke havde set Collin komme løbende da han havde været langt væk i at slukke sin smøg. Så havde han da også flyttet sig og så var de ikke nået dertil som de var nu. "Desuden er det sket så det kan da være ligemeget nu hvis du spørg mig" sagde han med et ganske let ryst på hovedet da han virkelig ikke gad den her form for latterlige diskussion. Det var spild af tid. "Det ved jeg da ikke. Jeg har aldrig røget før. Du vil måske til at lære mig det så?" spurgte han og hævede ganske let det ene øjenbryn. Han var nu stadig sikker på at han aldrig ville komme til at ryge dog, men prøve det skulle det da. Han nikkede ganske let til om han kendte Seth. "Ja det er min fætter. Why?" spurgte han og lagde hovedet ganske let på skrå. Han fornemmede heller ikke fyrens forhold til hans fætter. Han hævede let øjenbrynet ved hans udtalelse om mugglere. Han var skam halvblods, men det kunne Collin jo ikke vide. "Fordi Ray MacKay har taget min bedste ven fra mig og så er jeg faktisk ligeglad med om du kender den nar til Ray eller ej, men jeg kan virkelig ikke fordrage ham. Jeg vil bare væk fra tanken om at han overhovedet findes" sagde han med et ganske let bestemt nik og vidste ikke helt hvorfor han havde sagt det til en fremmede, men det var sikkert fordi der var noget over denne fyr der gjorde han synes han kunne sige det.

”Så må du fandeme have øjnene åbne, mand. Så er jeg da fucking ligeglad med hvordan din verden hænger sammen,” svarede han med en rolig, dog hård tone. Det var trods alt sådan han var. Han var både hård indad og udadtil. Han var pisse ligeglad med hvordan omverdenen tolkede ham, det var ikke dem han var her for. Der var nogle få, der var inde i varmen og det var heller ikke nogen han bare lige sådan gav slip på. Det var nemt for ham bare at skuffe folk væk og ikke savne dem. Alligevel savnede han Ray, men han vidste ikke helt hvorfor. Det ville sige, det var nok mere at han ikke forstod hvad fanden det var der foregik. Det var ikke en følelse han var synderlig vant til, trods alt. ”Nå.” lød hans stemme i samme tone som før og skruede låget af den vodka han med al succes havde fået stjålet sig. ”Hvilket menneske kan ikke ryge?” spurgte han inden han tog en meget stor tår af sin vodka. Det ville i hvert fald få de fleste til at kigge en ekstra gang om det nu var så meget han havde drukket i en tår. Han fandt sine smøger frem, tog en og tændte den. ”Det er faktisk meget simpelt. Du tager et hiv, inhalere og ekshalere.” svarede han og demonstrerede det med et kortvarigt smil over sine læber, da det trods var rart. Han var trods alt altid på en eller anden form for dope. Om det så var smøger, røg, alkohol, pulver eller piller… Ja, så var der altid et eller andet. Han kunne ikke holde sig fra det. ”Åh ikke for noget. Bare navnet York der ringede en klokke.” svarede han ganske roligt. Han havde ikke tænkt sig at nævne noget om hvor gay han syntes Faded Exit var. Collins hjerte gik fuldstændigt i stå, da Ray blev nævnt. Hans ansigt blev om muligt blegere, og han tog endnu en tår af sin vodka inden han rakte den mod Phillip. ”Forståeligt.” svarede han stadig med en ret ligegyldig stemme, inden han så på ham. ”Er de kærester?” spurgte han så med et rynket øjenbryn, da det var gået op for ham hvad det var Phillip havde sagt.

“Nåh ja for igen kan jeg jo vide du kommer løbende. Du løb. Du skal se dig for” sagde han med et grimasse og rystede på hovedet af ham. Han kunne da ikke vide at han bare sådan lige ville komme løbende på den der måde. Hvor fanden skulle han vide det fra? Han var ikke seer og han var ærlig talt glad for at han ikke var det. Det måtte ikke være fedt nogle gange at kunne se hvordan tingene ville ende. Heller ikke mod ikke at få sit hjerte revet ud af Charlie på den der måde. Det var jo ikke fordi Charlie kunne gøre for hvad han følte, men det ændrede ikke på det gjorde ondt og han ville have det skulle gøre ondt på ham også selvom de var bedst venner. Han sukkede let ved det næste. Det var ikke fordi de kom videre i den diskussion alligevel så hvorfor skulle de forsætte den? Det ville tydeligvis ikke rykke på Collin alligevel så det var spild af tid. “Øh mig” påpegede han ved at rulle sine øjne da han jo lige havde sagt han ikke havde prøvet det før lige før og der var han begyndt at hoste helt vildt. “Og så hoster man helt vildt. Det er jo ikke særlig rart” sagde han med en ganske let skæv grimasse og kløede sig atter i nakken. Han havde hørt at man slap for en masse når man røg og derfor ville han prøve på det. Han ledte desperat efter midler til at få ham væk fra smerten. Han nikkede ganske let for at sige han forstod ham. Det var heller ikke fordi han var helt sikker på han ville vide hvad Seth nu havde gjort. Det var sikkert noget med at stjæle en pige eller noget i den stil. Det ville i hvert fald ligne ham. Han tog imod vodka flasken og tog en stor tår selvom det brændte i hans hals, men han var faktisk ligeglad med den smerte lige nu selvom det fik ham til at skære en grimasse. Han rakte den tilbage mod Collin inden han nikkede ganske let. “Hmm.. Kender du ham?” spurgte han roligt inden han ville sige mere om præcis hvor meget han ikke kunne fordrage Ray. Bare at snakke om ham fik smerten i brystkassen til at komme tilbage og det havde han ikke lyst til.

”Du stod. Du har mulighed for at se dig for. Tænk hvis jeg løb fra nogen, der prøvede at slå mig ihjel.” svarede Collin ret hurtigt efter Phillips kommentar om det var ham der skulle se sig for. Collin havde aldrig tænkt sig at indrømme, at fejlen var hans og det kunne Phillip enten leve med eller blive ved med at diskutere. Collin var ligeglad, han havde bare ikke tænkt sig at undskylde eller at afslutte diskussionen uden at få ret. Collin havde gjort alt for at glemme Ray og han havde da også været mere ude på ballade end han plejede. Ikke at graden af hans ballade havde ændret sig, for han gjorde som han plejede bare endnu mere. Han havde selvfølgelig også drukket mere og taget flere stoffer – hvis det da næsten var muligt. Han så dog ikke sig selv som afhængig af det, selvom det jo i princippet var det han var. Han kunne bare ikke se det og han vidste heller ikke hvordan han så ud og hvordan han opførte sig, når han manglede det. ”Tydeligvis. Idiot.” kommenterede han og røg videre på sin egen smøg og kiggede på ham, da han begyndte at forklare, hvorfor han ikke kunne ryge ordentligt. ”Selvfølgelig hoster man. Det gør man første gang man gør det. Du skal bare prøve igen og så forstår du hvorfor det er så rart.” svarede han med en rolig stemme, dog kunne man godt mærke en tydelig overlegenhed, da han trods alt vidste hvordan man røg. Collin løftede et øjenbryn, da han så han skar en grimasse. ”Sig mig vil du have min vodka, men synes ikke det smager godt eller hvad?” spurgte han og rystede bare på hovedet af ham. Det var så tydeligt, han var i familie med Seth lige nu. Han kunne jo ikke bruges til en fucking skid what so ever. Collin tog imod flasken og tog endnu en tår og en stor tår af slagsen, da han skulle vågne op fra sine egne tanker omkring Ray. ”Ja, ham kender jeg.” sagde han ganske kortfattet, da han tydeligvis ikke ville huske ham eller spørges indtil ham. Collin kunne ikke mærke smerten mere, for han havde brugt så lang tid på at lære at ignorere den, at han nok mærkede den, men den var bare så indgroet i ham, at han ikke længere så eller følte den.

”Så er det jo godt du ikke gjorde det” sagde han med et dybt suk og rystede ganske let på hovedet af ham. Det var virkelig den latterligste diskussion hvis man spurgte Philip. ”Og stop så den diskussion. Vi bliver aldrig enige og den er dybt latterligt” sagde han med et lavt suk og kløede sig ganske let i nakken. Det var spild af tid hvis man spurgte Philip. ”At jeg ikke ved hvordan man ryger gør mig ikke til en idiot. Jeg har bare ikke prøvet at ryge før og derfor kløjs jeg i det” sagde han med et ganske let suk. Han brød sig ikke om at blive kaldt for noget han ikke var. Philip havde også gjort alt for at komme sig over Charlie, men det var ikke nemt og det føltes som han aldrig ville blive lykkelig igen. Philip nikkede let og fiskede en smøg op fra den pakke han trods alt havde købt fordi han ville prøve det og tændte den. Han prøvede igen og hostede igen. Det var ikke spor behageligt og han følte han blev kvalt, men han havde hørt man slappede af det og det virkede ret så tiltalen lige nu hvis han skulle være ærlig. Han hostede dog væsentligt mindre end han havde gjort første gang og derfor kom det da også hele vejen ned i lungerne. ”Jeg har intet imod smagen. Jeg skal bare vene mig til den. Jeg har heller ikke drukket før og det synes jeg der skulle laves om på” sagde han med en skæv grimasse da det jo ikke var smagen han ikke brød sig om. Det brændte bare og han var faktisk ligeglad med det. Han lagde godt mærke til den måde han sagde det på. ”Jeg kan ikke fordrage ham og hvis jeg kunne så jeg livet surt for ham” sagde han ganske bitter at høre på. Han ville gøre alt for at gøre livet surt for denne Ray. Han kendte ham ikke, men han havde heller ikke spor lyst til at kende ham når han havde taget Charlie fra ham på den der måde.

”Helt sikkert, men det ændre ikke på du stod i vejen.” svarede han med en arrogant stemme og fnøs en anelse da denne Phillip bad ham om at stoppe diskussionen. ”Fint vi aldrig bliver enige, men det bliver ikke mig der stopper diskussionen.” svarede han ligeså arrogant som før. Collins stoppede ikke med mindre han fik ret eller den anden stoppede, og selv der, var det ikke altid han stoppede. Det kom an på diskussionens indhold. Selvfølgelig kunne man diskutere for, at det her var fuldstændig ligegyldig, men det var en anden sag. ”Så er det heller ikke svære.” svarede Collin som tydeligvis ikke ignorerede det meste han sagde, hovedsageligt fordi Collin synes man var idiot hvis man ikke kunne ryge. ”Du tager smøgen op til munden, inhalere røgen og trækker den ned i lungerne. Så træk vejret sådan indad, og så ud, for at få den ud igen.” forklarede han mens han viste ham, hvordan man gjorde. Collin havde så også røget så længe nu, at det var nemt for ham at forklare hvordan man gjorde. Han havde selvfølgelig også hostet første gang, han havde røget, men han havde hurtigt fanget den og så var han bare blevet ved siden. Collin betragtede ham prøve igen og prøvede at holde et grin tilbage, hvilket sådan set også gik meget fint. ”Prøv igen.” bad han. Collin opfordrede nu normalt ikke folk til at ryge, selvom han selvfølgelig godt kunne låne en smøg til en der ville prøve det. ”Hvor gammel er du lige?” spurgte Collin undrende. Han synes Phillip så ud til at være gammel nok til at drikke – men omvendt så havde Collin for det første været ligeglad med at give en mindre årig alkohol og for det andet, så var han virkelig dårlig til det med alder og se hvor gamle folk var. ”Hvordan kan det være?” spurgte Collin en anelse apatisk, og tog en tår af vodkaen endnu en gang. Han troede, han kunne få lov til at glemme Ray. Det var trods alt, alt han ønskede.

Philip sukkede ganske lavt og nikkede bare let da han virkelig ikke gad mere af den her dumme diskussion. Det var for langt ude hvis man spurgte ham. Han havde ikke et behov for at vidne den. Det var i hvert fald helt sikkert og hvis det kunne gøre fyren foran ham glad jamen så var det jo bare fint. Nu gad han i hvert fald ikke spilde mere tid på det. Det var helt sikkert i hvert fald. Philip betragtede let Collin ryge sin smøg og hostede igen da han forsøgte på at få det ned i lungerne. Det var sikkert bare en del af det og så måtte han jo tage det med. Det var der ikke så meget at gøre ved. Det var ikke fordi det var ubehageligt helt igennem. Anden gang han tog et hiv efter han havde betragtet hvordan man gjorde der gik det da også langt bedre og han hostede ikke rigtig denne her gang. ”Har det en relavans?” spurgte han med et ganske let hævet øjenbryn da han godt selv vidste at han så ung ud. Lige nu var han dog ligeglad med det faktum. Han kunne ikke se hvorfor det var så vigtigt. Jo han var mindreårige, men han var faktisk lidt ligeglad med det. Han ville bare væk fra tanken om Ray lige nu. ”Jeg er 15 ok? Er det et så stort problem?” spurgte han en anelse hårdere end det faktisk var meningen, men faktum var bare at han bare ville være fuld lige nu. Philip slog blikket ned ved hans næste spørgsmål. ”Fordi det var mig som skulle have været kæreste med Charlie og ikke Ray” mumlede han lavt og håbede bare ikke at han om lidt ville få et lag tæv om lidt for at være til sit eget køn.

Han betragtede ham ryge og smilede som det gik en anelse bedre. For at være ærlig kunne Collin ikke huske sin første smøg og hvordan han havde reageret og hvordan han havde haft det med det. Han kunne bare huske han havde været omkring de der 11-12-13 år og han efterfølgende var blevet fast ryger. Han så på Phillip over det flabede svar han kom med og løftede et øjenbryn tilmed. "Ja." svarede han kortfattet og hårdt for at skære igennem, at det havde det. Han spurgte jo nok ikke, hvis ikke det havde. Han blev en anelse overrasket over han kun var femten, men det var ikke til at spotte i hans ansigt at det var det han var. Han havde troet han var langt ældre, men nu var han jo så også ligeglad og som sagt også virkelig dårlig til at gætte på, hvor gamle folk egentlig var. "Ser det ud til at det er et problem?" svarede Collin hårdt igen, da drengen havde spurgt ham på en hård måde. Collin var langt fra fuld, men han var også en en rutineret drikker. Han tog derfor en stor tår af sin vodka, der også var ved at være halv fyldt nu. "Fordi det var dig der skulle være sammen med Charlie?" spurgte Collin uforstående, indtil konteksten gik op for ham. Han slog sin hånd ind i væggen uden han egentlig nåede at tænke over det. Hvor lang tid var der gået? Halvanden måned eller sådan noget? Og idioten havde allerede tænkt fuck det og var på vej videre til den næste? Collin kunne mærke hvordan han nærmest sprudlede af vrede og jalousi. Ray var da noget nær jordens største retarderede hjerneforladt åndssvage stupide idiot. Collin kunne mærke hans hånd gjorde ondt og der var en varm piblende fornemmelse af blod der strømmede ud fra hans hånd. "Godt for Ray." mumlede han for sig selv på tyk irsk accent.

"Det er bare siden det er utrolig vigtigt at vide min alder" sagde han med et ganske let suk og rystede let på hovedet af ham inden han tog et hvæs mere af smøgen. Han hostede stadig en smule, men stadig ikke helt så meget for hvert hvæs han tog. Det føltes dejlig afslappende at ryge. Det var han slet ikke i tvivl om. På den måde følte han også at han var ældre end han faktisk var. Han vidste godt man ikke kunne se han kun var 15 år, men af en på den alder så var han måske også bare en anelse større end man normalt ville være. Philip havde aldrig drukket før så det var ikke fordi der skulle synderligt meget til for at han kunne mærke det. Philip fik et let chok da han bemærkede Collin slog sin hånd ind i væggen og spærrede sine øjne helt op. Det var ikke lige fremme den reaktion han havde regnet med. Var han jaloux? Var han irriteret på Ray? Mange tanker farede igennem Philips hoved. Han rystede let på hovedet til det var godt for Ray. "På ingen måde. Det var ikke sådan det skulle være" sagde han en anelse bestemt dog på samme tid en anelse mere barnligt end det havde været hans mening, men han synes bare det var uretfærdigt. "Collin? Hvorfor slår du din hånd i væggen over det?" spurgte han og lagde hovedet en anelse på skrå da det ikke gav helt så meget mening for ham at gøre den slags uden grund. Han var sikker på der var en, men han var ikke helt så sikker på han havde lyst til at kende den. "Nå, men altså. Hvis jeg kunne såre Ray og få ham væk fra Charlie så ville jeg gøre alt" sagde han med et lille let bestemt nik da han virkelig var bitter over denne Ray som han ik engang havde mødt og heller ikke ville møde.

JeromeWinther
Admin

Antal indlæg : 594
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Collin+Phillip - I Write With a Poison Pen

Indlæg  JeromeWinther on Man aug 07, 2017 3:33 am

”Fordi jeg er nysgerrig skal du nok se, lille skat” svarede han små irriteret, da han ikke kunne se at han på noget tidspunkt havde foregivet at der skulle være noget som helst problem. Han slukkede sin smøg, da han var færdig med at ryge og trådte på den for at slukke den og så på ham, hver gang han hostede. Han vidste ikke hvad hans baggrund var for at ryge, men Collin kunne jo i det mindste lære ham det. Det så da også ud til, at det var det han havde. Collin så på sin hånd, da det gik op for ham at den var helt varm af smerte og den blødte. Han tog vodka flasken og drak halvdelen af det der var tilbage i en enkelt mundfuld og tørrede sig med den anden håndryg, hvor der ikke var blod. ”Du vil måske gerne gøre denne Charlie jaloux?” spurgte han, og bed sig i læben ved hans spørgsmål. Han vidste ikke helt hvad han skulle svare, for sandheden var jo han ikke vidste hvorfor han gjorde den slags. ”Eh? Fordi han var sin eks kæreste utro og det er kun halvanden måned siden de gik fra hinanden.” svarede han hårdt. Collin var faktisk ret ligeglad med Raven, men han skulle bare svare et eller andet der gav nogenlunde mening. ”Alt?” spurgte Collin for at få ham til at uddybe det. Han kunne jo sagtens komme med indslag til hvad det skulle være, men hans hoved drejede sig altid om sex. ”Vil du gerne gøre Charlie jaloux?” spurgte han med et glimt i øjet. Vodkaen var efterhånden ved at virke på ham også.

Philip nikkede bare let da han virkelig ikke gad ud i det der. Der var ingen grund til at gøre den anden irriteret på en og slet ikke over det der. Det var for dumt hvis man spurgte Philip. Philip smed smøgen ikke længe efter han havde opdaget Collins hånd ikke så forfærdeligt godt ud. Han lod ham drikke den store del af flasken og vidste han ikke selv ville kunne gøre det samme så han havde ikke tænkt sig at forsøge på det. Han nikkede let til at han gerne ville gøre Charlie jaloux. Han var sammen med den forkerte. Charlie skulle være sammen med ham og ikke så mange andre. Det var sådan det skulle være. Philip spærrede sine øjne op da han sagde hvor længe siden det var han havde haft en kæreste sidst. ”Han er godt nok hurtig. Jeg vidste der var noget over ham jeg ikke kunne li” sagde han med et lille let bestemt nik da han virkelig ikke kunne lide Ray. Det var så langt fra den fulde grund til det, men resten havde han jo allerede sagt. Han ville have Ray og Charlie skulle gå fra hinanden selvom det ikke var en specielt sød tanke at have sig. Så havde han den nu alligevel og han heller ikke specielt stolt af den. ”Ja alt. Ellers sagde jeg det jo nok ikke” sagde han med et ganske let fnys da han lidt synes det gav sig selv. Han kunne ikke lige på stående fod komme i tanke om noget han ikke ville gøre for at få dem skilt af. Jo dræbe Ray, men ellers ville han gøre langt det meste. ”Stadig ja” sagde han med et lille let nik og vidste godt et sted den største grund til den skøre tanke var at han havde drukket nok til ikke at stoppe sine egne hæmninger. "Jeg er ret så sikker på jeg lige kan forestille mig skrigene om natten når de er sammen" sagde han med en skæv grimasse og gøs let ved tanken om det. Han havde slet ikke lyst til at forestille sig dem have sex og det var ikke kun fordi han selv var jomfru.

Collin lod Phillip droppe diskussionen. Collin havde ikke nogen idé om at opgive, så det blev nødt til at være ham der gjorde det og sådan var det. Collin var meget stædig og værst af alt, så hadede han faktisk at miste ansigt. Han var udmærket klar over, at han lignede en der havde mistet ansigt for lang tid siden. Men han havde jo selv valgt denne form for levestil og han var ganske tilfreds. Hellere det end at leve højt på farmands penge, mens farmand forsvandt længere og længere ind i drukkenboltsland. Mens mor hyggede sig med at sprede ben for hendes nyfundne biseksuelle tendenser, favoriserer storbror og forvanske Collins egen tilstand. Ja, han havde bedre af dette liv. "Selvfølgelig er han hurtig. Skal man vente, når man er færdig med den første?" spurgte han med et suk. Collin kunne slet ikke forstå hvordan man følelsesmæssigt kunne bevæge sig fra den ene til den næste. Seksuelt var noget andet for mig. Collin så på ham med et hårdt blik, da Phillip fnys af ham. Det var ikke fordi Collin var dum eller noget som helst - selvom han tit virkede sådan og med garanti også blev opfattet sådan, grundet den måde han valgte at leve sit liv på. Sandheden var dog, at han i lang periode faktisk havde været knægten der havde foretrukket at sidde med sit hoved ned i bøgerne og han gik jo også på universitetet nu. "Jeg vil have du skal uddybe dit fjols." sagde Collin med en hård tone inden han så på ham ved hans ord, hvilket endnu en gang fik Collin til at slå sin knytnæve ind i muren, hvilket ikke gjorde det bedre. Den blødte trods alt i forvejen. "Så må du jo bare larme højere end dem." svarede Collin mens han hev en smule efter vejret, da det gjorde ondt i hans hånd. 

Philip levede højt på sin familie, men nu hæng hans familie altså også ofte bedre sammen end Collins og hvis han havde vist hvordan Collins barndom og opvækst havde været så havde han jo også godt kunne følge det hundred procent. Philip var fra en af de der irriterende lykkelige familier hvor det meste altså bare kørte. Han hadede ganske vist sin ene far, men det var helt igennem fordi Seth havde manipuleret ham og sagt en ting der godt nok hvilede på virkeligheden. Det betød bare ikke den var helt sandfærdig. Det var også derfor Philip levede højere på at hedde York end Hosyo. Og så var han også bare fra den eneste del af familien der ikke sluttede på navnet Hosyo.

Philip nikkede ganske let til det med at vente. ”Hvis du spørg mig så vil jeg mene at man skulle vente, men det er nok også bare mig som er skide kedelig” sagde han med et dybt suk og var lige nu glad for at de var udenfor og han havde front mod Collin da hans krop valgte at slippe en stille og ikke lugtende lille vind. Philip havde aldrig været forelsket før så han havde ikke selv prøvet det der med hvor hurtigt det kunne gå at være med den ene og så den anden. Han synes dog stadig ikke det lød ok at være så hurtigt som denne Ray tilsyneladende var og en del af ham var sikker på at Ray sikkert ville gå fra Charlie om ikke så længe så, men derfor kunne man jo godt hjælpe det hele lidt på vej.

”Alt indenfor lovens grænser” sagde han og bed sig hårdt i læben da Collin igen slog sin hånd ind i væggen. Det var ikke lige fremme behageligt at se på hvis han skulle være ærlig. ”Du vil måske hjælpe mig?” spurgte han som om det var det mest naturlige her i verden at spørge om alt i mens hans tanker bare skreg til ham det bare ikke var det han havde sagt. Det var ikke fordi han havde specielt meget lyst til at hans første gang skulle være på den måde, men han havde bare lyst til at få det overstået og ville heller ikke indrømme at han var jomfru.

Collin ville hellere være jordens største taber end han ville være en Fitzgerald. Han vidste godt han ikke var Mr. Perfekt i forhold til Orin, som moren nærmest tilbad som en gud. Set fra Collins synsvinkel selvfølgelig. Collins forhold til hans far var en smule bedre, selvom det ikke var fordi Collin kunne lide ham. Han vidste også godt, at grunden til hans far kunne lide ham var fordi Collin lignede ham og fordi Collin kunne finde ud af at drikke med ham. Collin var dog pisse ligeglad. Han havde ikke brug for andre end sig selv, og han ville heller ikke få brug for andre. Collin havde været forelsket en gang i sit liv og han havde for længst glemt hvor ondt det gjorde. Han havde smidt sit hjerte væk og han ville aldrig finde det frem igen. Han var så bange for ting der gjorde ondt ude i virkeligheden at han langt hellere ville slippe for det. ”Det havde han så tydeligvis ikke tænkt sig.” sagde han med en stemme, der tydelig lød irriteret. Han var dog ligeglad. Han havde ikke brug for at snakke om hvad der var normalt og unormalt. Han ville slet ikke snakke om Ray for det gjorde ham sur. Collin rystede sin hånd lidt, da den gjorde ondt og kiggede på blodet der på og tørrede det af i sin trøje. Han var ligeglad med at have blod over det hele. Så lod folk ham da i det mindste være i fred. ”Aha.” svarede han og bed sig hårdt i læben. Han havde sine gode idéer. ”Det handler i princippet om, at du skal gøre Charlie jaloux” svarede han med et lille nik. Collin havde ikke hørt Phllip havde lettet en vind og han ville ærlig talt været ret ligeglad. ”Kan jeg godt.” svarede han og betragtede Phillip lidt. Han kunne da godt give ham en tur, for Collin kunne ikke lade være med at tænke med sin pik.

Han rystede ganske let på hovedet. Nok havde han virkelig aldrig været vild med andre end Charlie, men det ændrede bare ikke på at han synes det virkede alt for hurtigt. Det der med at skulle gå så hurtigt frem. Det ville han ikke selv bryde sig om. Han kunne dog godt mærke de ikke skulle snakke om Ray selvom han havde lyst til at vide præcis hvorfor det pissede ham sådan af for det virkede bare som en underlig grund han havde kommet med. Han turde bare ikke lige nu. Han var sikker på at så ville Collin ramme ham i stedet for og det havde han ikke specielt meget lyst til. Det virkede bare som en virkelig dårlig idé at snakke om Ray. ”Nu du selv siger det så ja” sagde han ærligt da han bare gerne ville gøre Charlie jaloux. Han ville have han skulle gå fra Ray. Philip bad sig ganske let i læben ved Colllins svar. ”Du har måske tænkt dig at tage mig i den nærmeste gyde?” spurgte han igen uden at tænke sig om og fortrød sine ord ligeså hurtigt som de var kommet ud over hans læber. Han følte virkelig at hans storebror var meget bedre end ham lige nu og det var trods for han godt vidste at Aimé ikke lige fremme var den bedste her i verden. Han vidste virkelig ikke hvor de ord kom fra og han var ikke specielt stolte af dem lige nu.

Collin ville ikke slå Phillip fordi han nævnte Ray. Det var fint nok det gik ud over hans fingre og hånd, men lige nu var den ærlig talt ilde tilredt. Han nikkede ganske let med et kortvarigt smil og bevægede sig en anelse tættere på ham, bare fordi han kunne. Han tænkte ikke over hvor vidt det var det var intimiderende for Phillip eller ej. Drengen havde jo nærmest allerede en muskelmasse der var større end hans egen, så det burde i hvert fald mere være omvendt.. Lige bortset fra det faktum at Collin ikke var bange for nogen. Nogensinde. Det var livet alligevel for kort til. Han kiggede på ham med et grin. ”Ja da.” svarede han og blinkede til ham. ”Hvis du er til det så dirty, så gør vi det,” sagde han og blinkede ganske let til ham. ”Jeg er overbevidst om, at det nok skal gøre Charlie jaloux.. Så går han fra Ray og han bliver din.” sagde han med en overbevisende tone, selvom han på ingen måde selv troede på det. Han vidste jo godt, det aldrig gik sådan der… Men Phillip var vel ung og naiv, og det måtte man vel gerne udnytte, måtte man ikke? Collin havde sine egne regler, så der ville altid lyde et enstemmigt ja inde i hans hoved. Han gjorde trods alt altid hvad der passede ham.

Philip kendte ikke Collin særlig godt da han trods alt lige havde mødt ham, men det ændrede ikke på at han ikke rigtig brød sig om den tilstand hans hånd var i. Han synes det var lige lovlig voldsomt og det var trods han selv ofte fik skader når han trænede Quidditch. Han havde dog ikke tænkt sig at sige mere til det da han heller ikke ville lyde som en vat pik. Philip rykkede sig ikke da Collin kom tættere på, men han bed sig bestemt ganske let i læben over det. Mest af alt fordi en del af ham faktisk gerne ville have Collin tættere på og så fordi han faktisk bare var større bygget end Collin var der en anden del af ham der sagde at han ikke havde en grund til at være bange. Philip tog sig selv i at nikke til hans forslag selvom en stor del af ham skreg at han ikke skulle gøre det. Det var bare som om hans fornuft lige nu var et helt andet sted. ”Åhh du skulle bare vide” sagde han med et glimt i øjet” sagde han med et kækt smil over sine læber. ”Det jeg sgu også” sagde han med en ganske mild latter selvom han også godt vidste at det var noget forsludret vrøvl. Nok var han naiv, men egentlig ikke så naiv. Han var bare vred, ked af det og ville egentlig heller ikke stå tilbage for at Charlie sikkert allerede havde haft sex. Han tog fat i Collins anden hånd der ikke var skadet for at finde den første gyde han kunne finde og håbede måske lidt at Collin ville tage over fra her for det var ikke fordi han havde en idé om hvad man gjorde. Han havde for helvede ikke engang kysset med nogen før. Det var også derfor det virkede nemmere at sige til Collin at han kunne tage Philip for så ville det ikke være nemt at se at han faktisk var helt igennem jomfru og han sikkert ville stoppe hvis det ikke var Collin der styrede showet.

Collin var ret ligeglad med hvad der sket med hans hånd, også selvom det gjorde ondt og nærmest brændte i hans hånd af smerte. Han var skam også fuldstændig vant til at komme galt afsted, men det skyldtes så alt andet end at han spillede Quidditch. Han kom bare tit ud i sitatuioner hvor der var slagsmål eller hvor han skulle løbe fra politiet og kom til skade på vejen. Han havde også haft den periode, hvor han altid skulle rundt på det mugglerne kaldte et skateboard, og det havde han ikke været god til, og den gang kom han også konstant til skade. Det var en af de mange muggler ting han hadede, men han kunne godt lide stoffer, cigaretter, alkohol og telefoner – det var smarte ting. Han nikkede lidt med et glimt i øjet og gengældte kortvarigt det kække smil. Collin gjorde sig ikke meget i at smile overfor folk han ikke kendte særlig godt, heller ikke selvom han havde drukket alkohol. Kun hvis han skulle score, men ved Phillip skulle han ikke en gang skrue charmen på, han skulle bare nævne Charlie og så fik han nærmest hvad han ville have. Det var satme nemt, og det kunne han trods alt godt lide. Han lod Phillip tage sin hånd og nikkede bare til det han sagde. Han fulgte efter ham ind i gyden og skubbede han op mod væggen, inden han fangede hans læber i et aggressivt og ivrigt kys. Collin havde brug for at komme af med en masse frustrationer og Phillip lod ligesom ikke til at være uerfaren hvad angik det seksuelle. Han begyndte da også ret hurtigt at knappe hans bukser op og lyne ned i dem, inden han gjorde det samme med sin egen, mens han bed ham hårdt ned ad halsen. Der gik dog heller ikke lang før han trængte op i ham.

Philip vidste godt det her måske var gået rimelig hurtigt, men han havde virkelig ondt helt dybt inde i sit hjerte over hvad det var som var sket med Charlie og tilpas ung og naiv til bare at lade sin mund føre ordet i stedet for sin hjerne. Han smilede for sig selv da han lod sig trække med på den der måde og kunne ikke lade være med at være glad for at han skubbede ham ind mod væggen og tog over for det var ikke fordi han havde erfaring med det her og på den der måde var det ikke tydeligt. Han gengældte hans kys ligeså ivrigt mest af alt fordi han ikke kunne følge med da han faktisk ikke engang havde kysset en anden før og lod ham åbne bukserne og derefter sine egne. Han var virkelig glad for at han ikke nåede at gøre noget inden Collin allerede var all over ham. En pris som han da også hurtigt kom til at betale da en smerte skød igennem ham som han aldrig havde troet han skulle opleve da Collin begyndte at trænge op i ham. Han var glad for han blot skulle blotte sin hals for Collin i mens for inden længe blev aften brudt af et skrig af smerte og et par små tåre der fandt vejen til hans øjne og heldigvis hæng fast i siden af øjnene. ”Smer… te” hviskede han lavt og håbede lidt af Collin ville tage bare en smule vare på ham for han havde ikke så meget som for to sekunder tænkt på det måtte gøre ondt som jomfru. Han var glad for han havde lagt sine arme om Collin og derfor kunne holde fast i hans tøj. ”Jom…. Fru” gispede han lavt fordi det virkelig bare var smertefuldt selvom han bestemt ikke ville have det skulle slutte.

Collin vidste godt at han udnyttede at denne Phillip York var på et meget følelsesladet og skrøbeligt sted i sit liv, men drengen lod sig jo udnytte og så var det svært at have et filter til at sortere det faktum fra. Collin havde ikke så meget morale og var ret ligeglad, når det kaldt alle andre end ham selv. Han gik hurtigt i stå over hans skrig af smerte og hans ord om smerte. Han mærkede armene om sig og så på ham med et overrasket blik over, at han var jomfru. Han vidste ikke helt hvordan han skulle reagere på det eller hvad han skulle sige. Det var trods alt en ret ubehagelig situation, for han var allerede oppe i ham og stod nu bare helt stille. ”Yes…” fik han fremstammet efter et par få sekunders tænkepause. Han begyndte derefter forsigtigt at bevæge sig oppe i ham. Collin havde det med jomfruer som han havde det med nylavet whisky. Det var fint de var nye og friske – det var stramt og varmt, men jo længere tid de havde ”lagret”, jo mere kunne man bruge dem til. ”Bedre?” spurgte han et kortvarigt støn, selvom det her var for blidt og langsomt til hans smag, men han kunne heller ikke bare ødelægge Phillip hele vejen op. Det havde han trods alt ikke fortjent. Collin forstod jo sådan set godt, at han havde ondt over det med Charlie. Han havde jo ondt over det med Ray – han ignorerede det bare fuldstændigt.

Philip ville gerne lade sig udnytte lige nu. Det var også derfor han aldrig ville holde Collin op på han havde gjort det. Han kunne jo bare lade være med at ville lade sig udnytte. Det var ikke fordi han gerne ville have der skulle tages hensyn, men det havde nu gjort mere ondt end han sådan lige havde troet selvom han jo godt et sted kunne regne ud det ville gøre ondt. Han mærkede han sætte tempoet ned og kredsede let på hans ryggen af smerte. Han nikkede ganske let. Det var ikke fordi han ikke havde kunne lide smerten. Det var mere at han var bange for at hans krop skulle gå i stykker. Han borede sine negle ind i hans ryg og holdte godt fast i ham. Han lod et par støn glide over hans læber og håbede måske også lidt at Collin ikke ville bibeholde det bilde tempo for det var heller ikke lige fremme det han havde lyst til lige nu. Det var kun pga. hans krop der blev sat en grænse som han ikke brød sig om. ”Col…. Lin” stønnede han ganske lavt og var så glad for at Collin vidste hvad han lavede. Det føltes så smertefuldt og dog på samme tid så godt at det helst ikke måtte stoppe selvom han godt vidste det ville få en ende før eller senere. Han ville være nær Collin og have ham til at fjerne den smerte i hans hjerte da den stadig var værre end den i hans krop.

Collin kunne ikke være mere ligeglad med om Phillip nogensinde ville fortryde det. Det var det han ville nu, og Collin var sådan set helten i den her historie, der gav ham lige præcis det, han ville have. Sågar var han nærmest prinsen på den hvide hest, hvis det altså gjaldt sex. Han mærkede at han kredsede ham ned af ryggen. Collin var ret ligeglad, han kunne nu meget godt lide det, også selvom han ikke gav udtryk for det. Han lod ham bore sine fingre ned i hans ryg, og skar kortvarigt en grimase, da han i forvejen havde ondt i hånden, så han lagde lidt mere ovenpå. Det var trods alt ikke fordi at han var sart eller havde en lav smertetærskel. Collin lod stille og roligt tempoet stege, sådan det ikke ville være for meget for Phillip. Han smilede, da han hørte ham stønne hans navn. Den del kunne han trods alt godt lide. Ikke ret lang tid efter kom han, da det trods var rart stramt taget betragtning at Phillip var jomfru, og de stadig var ude i offentligheden. Det skulle trods alt gå ret hurtigt.

//Out//

JeromeWinther
Admin

Antal indlæg : 594
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Darcel

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum