Collin+Leslie - She's Kinda Hot Though...

Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Darcel

Go down

Collin+Leslie - She's Kinda Hot Though...

Indlæg  JeromeWinther on Man aug 07, 2017 3:00 am

Collin Kieran Fitzgerald - Hjemme - Juli 2053 - Omkring klokken 23 - Outfit

Leslie havde boet hos Alastair og Collin i det som efterhånden lignede små 14 dage, og indtil videre gik det faktisk langt bedre end hvad hun havde regnet med, at det ville gøre. Især efter deres lille ups'er så at sige. Dog tog Leslie det ikke så tungt, det var jo heldigvis ikke blevet akavet mellem dem eller noget, sikkert fordi de alle tre godt vidste, at det bare havde været fordi de havde været fulde og skæve.
Leslie lå inde på sin seng inde på sit værelset, hun lå på maven, med benene bøjet fra knæet og op og vippede lidt med fødderne. Hun havde været alene hjemme det meste af dagen, hvor de to andre var, vidste hun ikke, men nu var hun jo heller ikke deres mor eller noget, så ligesom hun kunne komme og gå som det passede hende, så kunne de jo også.
Hun brugte sine albuer som støtte til, at holde hovedet oppe, som hvilede på hendes håndflader. Mellem hendes albuer lå en bog, hun havde altid læst meget, men nu var hun også vokset op i en meget blodfanatisk familie i de første ti år af hendes liv, så hun leve fuldt ud som fuldblod, altså lige foruden alkoholen og stofferne, som var det eneste fra mugglernes verden, hun mente man kunne bruge til noget. Hun ejede ikke et tv, eller noget som helst andet.


Collin havde været ude. Noget skulle trods alt få den smerte, han skulle leve med ud af hans hjerte. Ikke at det havde hjulpet ham gevaldigt I denne omgang. Det var som om alkoholen ikke virkede og i dag var en af de dage, han ikke havde taget stoffer. Han havde dog skaffet sig en joint. Stjålet den fra en eller anden kælling faktisk, så den havde været ganske gratis. Collin var iført et par sorte skinny jeans, der var revet om ved knæerne samt en hvid t-shirt med noget print på og sin læderjakke. Han var på vej hjem, og da han endelig fandt nøglerne og fik låst sig ind, smed han skoene uden virkelig at tænke over, om det lå pænt eller ej. Han bevægede sig hen mod køleskabet, hvor han var ret sikker på, der var kolde øl. Og ganske vist, så var der da også. Han fik fat i nogen af dem og gik selvfølgelig og larmede, fordi han absolut skulle vælte ting ud af køleskabet også. Han sukkede højlydt, inden han gav sig til at samle dem op og kunne starte på sin øl. Han lukkede køleskabet med et smæk. Collin havde ikke helt vænnet sig til, at der rent faktisk boede en pige i deres hjem, selvom han nød at Leslie var der. Han kunne også sagtens snakke med dem begge to, også efter deres trekant. Det var ikke som om han havde mulighed for at flygte, som han kunne ved sine one night stands.

Det gav et sæt i Leslie, da hun hørte en masse larm ude fra køkkenet. Hun havde jo troet hun var alene hjemme, hvilket fik hende til at trække sin stav, måske en smule parannodit. Med staven i hånden gik hun ud af værelset, og mod køkkenet hvor hun fik øje på Collin, "For helvede, Coll, du gav mig et chok," sagde hun, dog med et langt mere roligt smil nu, og lande sin stav fra sig igen.
Hun hoppede op på køkkenbordet og satte sig, selvom der ikke var meget plads, så var der plads til hendes lille bagdel.
"Hva så? Lang dag?" spurgte hun og rakte ud efter hans ene hånd, for at trække ham hen til sig og lægge sine arme omkring hans nakke, i et kram. Hun havde det virkelig godt med at bo hos drengene, selvom hun også godt vidste, at det nok ikke ville vare for evigt, så hun nød det blot så længe det varede. Det var helt ubeskriveligt dejligt, at have en seng at sove i, især fordi det var hendes egen seng og ikke en seng som hun skulle snige sig ud af i løbet at natten eller morgen, fordi hun ville væk inden nogen vågnede. Nej, her kunne hun slappe af, og bare nyde at tingene gik bedre end de havde gjort i virkelig mange år. "Er det ikke virkelig varmt med den jakke på?" spurgte hun og kiggede lidt på ham.

Collin tog en stor tår af sin øl og ledte efter sin lighter og sin smøgpakke, da hans joint trods alt lå deri. Han drejede om på foden, da han hørte nogen komme gående. Han smilede da han opdagede det var Leslie. "Hvorfor?" spurgte han hurtigt. Ikke længe efter sit spørgsmål gik det op for ham, at han havde larmet ret meget. "Åh, pga. larmen? Jeg skulle have en øl.." sagde han roligt og pegede på hovedet mod sin øl, som var plantet i hans hånd. Han betragtede hende sætte sig op på køkkenbordet og sendte hende et kortfattet smil. Han trak lidt på skulderen. Det var ikke fordi han var interesseret i at snakke om det. Det var ikke fordi han kunne komme på den sædvanelige irske pub, som han plejede at komme på. "Tja. Skulle lede efter et nyt sted end den irske, jeg plejer at være på. Hvad med dig?" spurgte han og trak på skulderen. Han ville helst ikke snakke om det, for han havde stadig utrolig ondt i sit hjerte. Så lang tid siden var det jo heller ikke. Han tog fat i hendes hånd og lod sig trække hen tl hende. Han lagde sine arme om hende, og stod med øllen ind mod hendes ryg, da den trods alt var i hans ene hånd. Han lagde hovedet ind mod hendes skulder og stod egentlig sådan i noget tid. Det var sjældent han fik kram og det var sjældent han egentlig brød sig om det. "Nåh læderjakken? Jo, men de er seje." svarede han og med et smil. "Vil du prøve at have den på?" spurgte han med en rolig stemme. Hun måtte jo spørge, fordi hun ikke havde haft en på. Han mindes heller ikke at have set hende i en.

Leslie nåede ikke at se Collin lede efter sin lighter og smøger, hun nåede kun lige, at se ham dreje rundt. Hun skulle lige til, at svare ham, da han besvarede sit eget spørgsmål, "Ja.. Og smadre hele køleskabet i processen?" spurgte hun drillende, og blinkede til ham, da han forhåbenligt godt vidste hun blot lavede sjov.
Som hun var kommet op og sidde, tippede hun hovedet lidt til den ene side og så på ham, med en mild rynken på panden, "Oh.. Fandt du et nyt sted så?" spurgte hun i et forsøg på at dreje samtalen lidt væk. "Ehm.. Jeg har fået pakket det sidste ud, ryddet op, vasket tøj og sådan," sagde hun og hørte først sig selv bagefter, hvor husmor-artigt det lød, men det havde jo været aftalen for, at hun var flyttet ind, hvilket også var helt fair.
Hun smilede lidt, som han lod sig trække ind til hende, dog lod et lille gips fra hende, da hun mærkede den kolde øl mod sin ryg, hvilket fik hende til at rette ryggen og dermed skyde brystet en smule frem, ind mod ham, "Kold øl," sagde hun i et mildt grin. Hun lagde sit hoved blidt mod hans, som hun mærkede hans hoved mod hendes skulder, og lod sine fingre spidser nusse ham lidt i nakken. "Er du okay?" spurgte hun, selvom hun var virkelig dårlig til, at snakke om følelser og sådan noget, primært fordi hun aldrig selv havde prøvet at være forelsket, men hun ville jo gerne være der for ham. Collin og Alastair var jo hendes bedste venner.
"De er mega seje," medgav hun og gengældte hans smil, og nikkede så til hans spørgsmål, "Mh, gerne," svarede hun og slap ham, både så han kunne få den af og så hun kunne få den på, selvom den nok ville være for stor til hende.

Han sendte hende et smalt smil ved hendes spørgsmål. "Jaja, ellers kan jeg jo ikke finde en skid derinde" sagde han og blinkede til hende. Han kunne godt høre hun drillede ham, og han ville også gerne foregive at være ved godt mod. Han åbnede sin smøgpakke og fandt sin joint frem og lagde pakken ned i lommen igen og jointen på bordet, da han . Han var blevet noget så vred, da han havde fundet ud af, at Ray arbejdede på hans pub. Den pub, hvor han var stamkunde og hvor han kom nærmest hele tiden... Og han kunne jo ikke finde noget, der var ligeså godt som det gamle sted. Han trak lidt på skulderen. "Ikke rigtigt." svarede han med et kort suk. Der var så mange steder i England, og så skulle Ray af alle steder, vælge at søge arbejde der. Det pissede ham vanvittigt meget af. Han grinte lidt, da han også synes hun lød som en husmor. "Er du kommet på plads så, lille mor?" spurgte han og måtte sammenbide et grin ved at knytte sine læber tæt sammen. Han mærkede hendes bryst ind mod sig og grinte lidt over hendes kommentar. "Kold øl er altid godt. No matter what" svarede han hende og tog en tår, da han alligevel stod til det. Han bed sig i læben ved hendes spørgsmål, og lod hende nusse ham i nakken. "Jeg har det fint." løj han med en rolig stemme og brød krammet og trak sig lidt væk. Han begyndte at tage sin læderjakke af og rakte den ud til hende. "Ja, men de er desværre også ret dyre" svarede han og tog endnu en stor tår af sin øl og tog fat i den joint han havde lagt på bordet, inden han tændte den. "Men lad os se om den klæder dig" sagde han inden han inhalerede den tykke røg fra jointen og holdt den nede i lungerne et stykke tid.

Leslie himlede morende med øjnene, "Selvfølgelig ikke," sagde hun og blinkede tilbage til ham. Ingen tvivl om, at Collin og Alastair var to skønne fyre, og hun holdt meget af dem begge, men som venner. Hendes blik blev fanget af hans bevægelser for at finde sin smøgpakke frem, og et roligt smil meldte sig på hendes læber, da hun opdagede det ikke ligefrem var en smøg han fandt frem, men en joint, hun valgte dog ikke at kommentere på det, hun tog jo også selv stoffer, så hun skulle bestemt ikke spille hellig.
"Whatever, vi skal nok finde et andet sted," sagde hun nok mest i et forsøg på at mundtre ham lidt op, så han ikke skulle miste alt håb, selvom det nu heller ikke var noget hun regnede med, at han ville, men nu havde hun heller aldrig oplevet Collin forelsket før, hvis det altså var det han var.
"Jaja, grin du bare," svarede hun morende og rakte tunge af ham, så hendes tungepiercing kom til syne. "Men ja, det er jeg," sagde hun så, bare lige for at få svaret på hans spørgsmål. "Enig, men ikke mod min ryg," grinte hun, som han sagde at kold øl altid var godt. Det kunne hun jo ikke løbe fra.
Hun slap ham som han slap hende og trak sig væk, hvilket fik hende til, at rynke mildt på panden, "Det er fair nok, du ikke vil snakke om det, men du behøver ikke, at lyve for mig," sagde hun roligt og sendte ham et lettere bekymret smil, selvom hun tog sig selv i, at studere ham en tand for meget, da han tog læderjakken af. Hun hoppede ned fra køkkenbordet, og tog så imod jakken, "Se, det er derfor det meget bedre kan betale sig at sjæle tingene," sagde hun og blinkede til ham, som hun tog læderjakken på, som ganske rigtigt var for stor til hende, men nu var det jo også både en herremodel og så var Leslie bare ikke ligefrem nogen særlig stor pige. Hun grinte let, "Aaalt for stor, men den dufter af dig," sagde hun og vendte blikket mod med et roligt smil på læberne, og lade hovedet lidt på skrå, som han fik tændt sin joint.

"Altså der er jo kommet mere derind jo. Så nu skal jeg jo lede langt efter det." kommenterede og sendte hende et smil. Han havde godt lagt mærke til måden hun himlede med øjnene på og hvordan hun blinkede til ham. Collin var også ude ad stand til at se Leslie som mere end sin veninde, det måtte han ærlig indrømme. De havde kendt hinanden så længe, og de var alle så ens, og alligevel så forskellige. Collin nød at gå til sine substanser og planter, og han ville med al sandsynlighed ikke stoppe med det, selv hvis nogen prøvede at være hellig. "Måske." svarede hun, men var glad for hun ikke spurgte, hvorfor det gamle sted ikke virkede længere. Han havde ikke lyst til at snakke om Ray, for det gjorde tingene langt mere virkeligt. Han havde bare brug for at glemme det, men det betød nødvendigvis ikke at han ville tilgive. For det ville han ikke. Ray havde trods alt løjet for ham. "Det gør jeg også." sagde han og brød ud i latter, da han trods alt havde prøvet på at holde det tilbage. "Men det er godt. Må jeg se det så?" spurgte han med et grin. Han rakte tunge tilbage, han kunne dog ikke prale af, at have en piercing i sin. Han havde til gengæld en masse tatoveringer, også på sin hals og et lille omvendt kors ved sit ene øje. "Jo jo." svarede han til det var rart at have en kold øl mod hendes ryg. "Jeg kunne aldrig finde på at lyve for dig, Leslie" svarede han med et svagt smil. Han lagde ikke mærke til at hun stirrede på ham, da han trods alt havde travlt med at få sin jakke af, så hun kunne prøve den. "Det kommer an på så meget. Lige den her var ret svær at stjæle." grinte han. Det var så også nemt for ham at sige, da han fik penge fra sin far ind på kontoen hver måned. Han tog endnu et hvæs af sin joint, mens han betragtede hende tage den på. "Den klæder dig ellers..." svarede han med et smil og betragtede videre på hende. "Og er det så slemt den dufter af mig?" drillede han og rakte sin joint ud mod hende, så hun enten kunne vælge til eller fra.

Leslie grinte let, "Jeg kan godt høre, det er store problemer her i livet, næsten en hel livstruende handling," sagde hun morende, det var jo netop en af de ting hun elskede ved deres venskab, at de kunne lave sjov med hinanden. Hun var dog også virkelig glad for, at det ikke var blevet akavet mellem nogen af dem, eller nu vidste hun selvfølgelig ikke hvordan Alastair og Collin havde det når hun ikke var der, men hun havde det i hvert fald på præcis samme måde med dem begge, som før de havde været sammen alle tre.
"Selvfølgelig gør vi det, der er masser af steder, og hvis det er irsk du gerne vil ha', så er det jo kun godt vi er magikere, right?" sagde hun roligt, hun vidste ikke hvorfor Collin ville finde et nyt sted at blive stamkunde på, men når han ikke selv fortalte det eller gav udtryk for, at han ville snakke om det, så ville hun heller ikke presse på.
"Bitch," grinte hun og puffede blidt til ham, som han brød ud i latter, skønt hun ikke selv kunne lade vær med at grine. "Ja, selvfølgelig, men der er ikke så meget derinde, andet end et skrivebord, et skab og en seng," advarede hun, dog stadig med et smil på læberne, det var jo langt mere end hun havde haft siden hun var gået ud af Durmstrang. Hun havde ikke rigtigt noget at skjule, men nu regnede hun heller ikke med, at hverken Collin eller Alastair ville gå i hendes skab eller skuffer, og hvis de endelig gjorde, så måtte det jo være på eget ansvar, hun var ikke så sart.
Leslie havde skam før taget sig selv i at studere tatoveringer på Collin, men sådan noget bad man altså også lidt selv om, når man havde så mange. "Øh, nej, nej, du vil bare gerne mærke mine bryster mod dig, bare indrøm det," drillede hun og blinkede til ham, selvom hun godt vidste, at hvis det havde været hans formål, så havde han sikkert bare mærket på dem, uden at bruge en kold øl som undskyldning. Hun nikkede lidt, "Okay," sagde hun som han sagde han ikke kunne finde på at lyve for hende. Hun trak lidt på skulderne, "Tjah, det kommer vel an på hvor lange fingre man har," svarede hun, hun kunne slippe afsted med rigtigt mange ting, men det kom selvfølgelig også an på, hvilken slags butik det var, om der var vagter og sådanne nogle ting. Det var lettere bare at gå i lommerne og taskerne på gamle damer, og så købe tingene for deres penge.
Hun smilede lidt til ham, "Pas på med hvad du siger, ellers bliver det måske sidste gang du ser den, på andre end mig," sagde hun morende, og bed sig lidt i læben, før hun rystede på hovedet, "Slet ikke," svarede hun, og tog i mod hans joint, som hun tog et hvæs af, før hun afleverede den tilbage igen, "Nåh, ville du se mit værelse?" spurgte hun og gik mod sit værelse, men beholdt jakken på, den var faktisk ret rar at have på, selvom hun selvfølgelig aldrig kunne drømme om, at tage den fra ham, lige nu var den bare hyggelig og rar.

"Det er det faktisk. Du skal bare vide. En mand er ingenting uden sin øl eller alkohol generelt." sagde han med et nik for at understrege det, inden han grinte en smule. Det rigtige var nok nærmere at sige at Collin ingenting var uden sin øl, men det gjaldt så også mange, som han kendte. Øl var på en eller anden måde livets vand, og det der gjorde man kom igennem prøvelsen. Nok ikke bestod, men det var et fint middel til at snyde med. Han nikkede lidt. "Ja, det ved jeg godt... men nu kunne jeg jo godt lide den her.. Og så vælger han at arbejde på den." mumlede han for sig selv. Der skulle meget til, at han sådan synes en pub var overdrevet fed, og det var det han havde syntes netop den her var. Selvfølgelig skulle Ray ødelægge alle aspekter af hans liv, også dem der var aller sjovest. Han kunne ikke udstå ham. Der var til gengæld så mange, som Collin egentlig ikke kunne udstå. Han kunne heller ikke udstå det meste af sin familie, hverken hans bror eller hans mor. Egentlig heller ikke hans far, når det kom til stykket. Han kunne heller ikke udstå de fleste, han mødte på sin vej. Der var ganske få han holdt af og det var dem han havde tæt. Faktisk kunne det efterhånden tælles på en hånd, hvem han holdt af.. Eller, det havde det egentlig altid kunne. "Det kan da også være spændende at se" grinte han. Der var flere ting inde på Collins værelse, men han havde selvfølgelig også boet der væsentlig længere tid. Collin vidste godt han havde mange tatoveringer og han var vant til at folk studerede dem. Det var ikke fordi han lagde mærke til det længere. Da han havde smidt læderjakken, var der også kommet langt flere til syne, da han trods alt også havde sleeve om af armene. "Selvfølgelig er det det jeg vil. Når de er så bløde, så kan jeg jo ikke bare... lade være vel?" sagde han i et grin og blinkede tilbage til hende. "Mine er lange... ret lange" kommenterede han. Der var bare nogen ting, som han gerne betalte for. En læderjakke var en af dem. "Haha, du er sjov. Du må da gerne låne den." kommenterede han og grinte lidt efterfølgende. Han smilede da hun tog imod hans joint og tog imod den og tog selv et hvæs derefter. "Ja," sagde han og fulgte med hende.

Leslie vippede kort begge mundviger ned af, "Mh, jeg troede ellers, I kunne klare jer fint, hvis bare I fik noget på den dumme," sagde hun en smule morende og blinkede til ham. Leslie elskede at drikke sig fuld og ryge sig skæv, hun gjorde det dog ikke så tit, da hun ikke havde råd til det. Hun rynkede dog lidt på panden, "Hvem?" spurgte hun og tippede hovedet lidt til den ene side, som Collin mumlede et eller andet med en som var begyndt at arbejde på den pub han plejede at komme på.
Leslie var heller ikke altid lige god til, at fortælle folk, at hun holdt af dem, Alexandra havde hun sagt det til én gang, resten af dem hun holdt af, som foreksempel Collin og Alastair, regnede hun ligesom bare med vidste det, så hun ikke behøvede, at fortælle dem det. Hun grinte let, "Ved jeg nu ikke, men et godt råd, hold dig fra tredje skuffe," sagde hun drillende og blinkede til ham igen, bare fordi hun ikke kunne lade vær. Hun havde da også fået sat bøger på plads, lagt sit tøj i skabet, og alle sådanne nogle små ting, men de eneste møbler hun følte hun havde brug for, var skabet, skrivebordet og en seng.
"Du ved, du altid er velkommen," sagde hun måske en tand for lokkende, da han sagde hendes bryster var bløde. Hun studerede hans arme en smule, "Er den der ik ny?" spurgte hun og pegede mod en af dem, som hun ikke mindes hun havde set før, men okay, han havde så mange, at den selvfølgelig kunne have gemt sig, og hun bare først fik øje på den nu.
Hun sendte ham et roligt smil, "Tak," sagde hun, og skubbede døren indtil sit værelse op, "Men så går duften af dig jo væk, og så kommer den til at dufte af mig i stedet for," sagde hun stadig med et smil på læberne. i hendes hoved var der virkelig ikke noget bedre end at låne tøj af fyre, hvor tøjet duftede af dem, duften hang jo bare aldrig ved for evigt. Hun gik ind på værelset, og kravlede op i sengen for, at lukke vinduet op. Hun havde ikke noget imod, at han røg sin joint på hendes værelse, det kunne hun sikkert også selv finde på, men når vinduet var åbent samtidig, så stank det ikke når hun skulle i seng. "Nåh? Hvad syntes du?" spurgte hun.

Collin betragtede hende kort og sendte hende et alvorligt blik, inden han grinte lidt. "Prøv lige og hør efter, Leslie. En mand behøver alkohol for at være noget, men kræver fisse for at overleve. Troede jeg du forstod" kommenterede han og blinkede tilbage til hende. Collin var nærmest påvirket konstant. Han var en rigmandssøn som elskede at leve trash, men han kunne så berette om at rigmændsbørn brugte deres tid på at tage stoffer og ryge sig skæve, forskellen var bare det foregik på forskellige måder. Han havde bevæget sig i begge miljøer indtil han fik nok. Den side af ham var bare ikke noget han ville mindes om. "Ray" mumlede han, hvor vreden var tydelig i hans stemme. Han var dog ikke vred på hende, men på ham og det kunne man også høre. Collin havde aldrig sagt til nogen han elskede dem eller holdt af dem, aldrig sagt til nogen han savnede dem eller noget som helst. "Hvad er der i tredje skuffe? Din dildo eller hvad?" spurgte han med et fjoget smil over sine læber, da han ikke kunne lade når det omhandlede sådanne ting. På nogle punkter fungerede han lidt som en femten årig dreng. Hans fjoget smil blev også kun bredere da han sagde han altid var velkommen. "Tak for invitationen" sagde han med et frækt glimt i øjet, da han ikke kunne lade være. Han så mod sin arm, da hun spurgte om den var ny. "Nej dog ikke. Den er et par måneder gammel." grinte han. Han havde jo sleeve hele vejen ned af begge hans arme og de steder var plads fik han tatoveret nye ting. Han havde dog mere plads på overkroppen og benene, så det var de næste steder skulle tatoveres. "Men har fået en ny en ved brystkassen for et par uger siden." forsatte han. "Så lidt" sagde han med et grin og tog endnu et hvæs af sin joint. "Kan du da godt lide min duft?" spurgte han med et grin og lod sit blik glide rundt i lokalet, så han kunne se hendes værelse. Han så mod hende. "Her ser fint ud" sagde han og satte sig ved siden af hende. Collin kunne godt forstå at hun ikke ville have der skulle lugte af tjald på hele hendes værelse.

Leslie måtte slippe en kort latter, "My bad, det er skrevet bag øret," sagde hun morende, "I mænd burde virkelig komme med en brugsvejledning," tilføjede hun så med et smil på læberne. Hun var egentlig en ret smilende pige, når hun altså var blandt venner, hun kunne også være en virkelig stor kælling, og det vidste hun godt selv.
Hun rynkede dog lidt på panden da han nævnte Ray, "Din bolleven?" spurgte hun, da hun godt kunne huske hun havde hørt noget om ham, men hun havde aldrig mødt ham og så var det altså nogen gange lidt svært, at holde styr på. Hun kunne jo dårligt nok holde styr på dem hun selv var sammen med, så hvordan kunne nogen som helst forvente, at hun ville kunne holde styr på andres også?
Et skævt smil meldte sig på hendes læber, og hævede det ene øjenbryn, "Dildoer, håndjern, det sexede undertøj, gagball, you name it," svarede hun, egentlig ganske cool med at indrømme hun havde sådanne nogle ting, det rørte hende ikke det mindste, og nu havde han jo selv spurgt, så kunne han ligeså godt får stillet sin nysgerrighed.
Hun mærkede en mild varme sprede sig i hendes krop, ved Collins frække smil, hvilket som regel var et tegn på, at hun selv skulle begynde at skue ned for charmen, ellers kendte hun sig selv godt nok til, at vide hvor det endte. "Som om, du nogensinde har haft brug for en invitation," drillede hun og blinkede til ham. Problemet var nok bare lidt, at hun aldrig havde været særlig god til, at stoppe sig selv.
Hun blev dog revet ud af sine tanker, da han svarede på hendes spørgsmål omkring hans tatoveringer. "Så er den da også lidt ny," sagde hun med et smil på læberne, før hun tog blidt fat i kanten på hans bluse for at trække den lidt ud fra hans hals, for at se ned af hans brystkasse, "Kan ikke se dem.." konstaterede hun og slap kanten af hans bluse igen.
Hun vendte blikket imod ham, og duftede så lidt til ærmet på læderjakken, hun stadig havde på og nikkede så, "Ja, selvfølgelig," svarede hun med et roligt smil på læberne. "Tak.. Og indrøm, at lige nu har du herre meget lyst til, at gå hen og åbne tredje skuffe og se om jeg tog pis på dig eller om jeg rent faktisk gav dig en venlig advarsel," sagde hun morende, som han satte sig ved siden af hende, og rakte lidt ud efter hans joint, som tegn på, hun gerne ville have et hvæs mere.

”Godt. Det er ikke noget, der må glemmes. Det er måden at forstå en fyr på,” sagde han i et grin. ”Se, det vil jeg faktisk mere mene er kvinder. Man kan spørge dem hvad de er sure over eller hvad der er galt, og når de så ikke vil svare, så har de stadig en evig grugde mod en” sagde Collin med et bestemt lille nik, da han var sikker på, at det var sådan det hang sammen. Det var ret tydeligt at han ikke rigtig vidste en skid eller for den sags skyld nogensinde havde været sammen med en kvinde i et forhold. ”Ja, min bolleven som åbenbart havde en kæreste… Som jeg så selvfølgelig kneppede. Men gider ikke se ham mere, og nu arbejder han fandme på mit stamsted.” sagde han indædt. Collin forstod ikke hvorfor det irriterede ham, at Ray havde haft en kæreste. Han vågnede dog fra sine tanker om ham, da Leslie begyndte at snakke om sexlegetøj. Collin var ikke flov af sig, så derfor kunne han ikke lade være med at grine lidt. ”Seriøst?” spurgte han med en påbegyndt nysgerrighed til at tjekke hendes skuffe ud. Han havde egentlig godt tænkt, at hun var til det kinky. Han fik et frækt glimt i øjet, da hun påstod, han ikke havde brug for en invitation. ”Hvad? Jeg gør sgu da bare som det passer mig” sagde han og blinkede ganske let til hende. Collin kunne som egentlig godt styre sig, det betød bare ikke at han nødvendigvis gjorde det. Han kunne ikke se hvorfor man skulle kontrollere sig, når der var noget man havde lyst til. Collin vidste godt, at handlinger havde konsekvenser, det var ikke det. Det betød dog ikke, at han ville leve sit liv efter dem. ”Ja, men ikke helt ny.” svarede han med et skuldertræk. Det var det ikke rigtigt for ham, trods alt. Han havde jo vænnet sig til den og passet på den, og han fik næsten hele tiden nye. Alastair var trods alt tatovør, så det var et godt bekendtskab. Han så på hende, da hun hev ud i hans bluse, og grinte lidt. ”Klart.” sagde han og svang sine arme ned til kanten og hev trøjen over hovedet, inden han pegede på den. ”Der.” sagde han med et smil. ”Det er nok første gang jeg høre den.” grinte han og rystede lidt på hovedet af hende. Collin så mod skuffen, da Leslie nævnte den igen. ”Det har jeg faktisk” sagde han med et glimt i øjet og rakte hende jointen, da det gik op for ham det var den hun ville have, inden han greb fat i skuffens håndtag og hev ud. Han var lidt for nysgerrig.

Leslie slap et kort grin, "En smøg i den ene hånd, en kold øl i den anden, og et blæs til roden, så er I godt kørende eller hvad?" enten hun morende, og rystede lidt på hovedet af ham. "Som om I ville læse brugsvejledningen, desuden skal I ikke spørger, I skal bare kunne sige undskyld uden nogen grund," sagde hun og blinkede til ham, det var vel hemmeligheden bag et perfekt forhold, ikke at hun selv havde været i et eneste forhold, men hun var trods alt kvinde, selvom man ikke altid skulle tro det.
"What?! Skal vi smadre ham?" føj det ud af munden på hende, selvom hun godt vidste, at hvis Collin, mod hendes forventning dog, ville sige ja, så ville hun ikke tøve med at gøre det, fuldstændig ligeglad med, hvor gammel Ray end måtte være, så var hun ikke bange for, at tæve nogen, det ville trods alt heller ikke være første gang.
Det var nok tydeligt, at Leslie morerede sig, over Collins reaktion på hendes skuffe, og hun trak derfor uskyldigt på skulderne, "Måske," svarede hun, bare fordi hun syntes det var lidt sjovt, at lade ham blive i uvidenheden lidt endnu. Hun grinte let, som han sagde han blot gjorde hvad der passede ham, "I know, badboy," sagde hun og blinkede til ham.
Et lettere flabet, men alligevel tilfredst smil meldte sig på hendes læber, da han smed bluse, "Fuck, hvor er du nem, så du lige hvordan jeg fik dig til, at smide blusen, uden overhovedet, at røre dig?" spurgte hun og tippede hovedet en smule til den ene side, som hendes blik hvilede på hans brystkasse og hun bed sig lidt i læben, som hun lod sin ene pegefinger blidt glide lidt op og ned af hans brystkasse, før hun vendte blikket mod hans øjne.
Hun blev dog revet ud af sine tanker, da han rakte hende hans joint og han rejste sig for, at gå hen til skuffen, som ganske rigtigt var fyldt med legetøj, dog den slags til voksne. Hun tog et hvæs af jointen, og askede så ned i et askebære som stod på hendes natbord. "Du kigger bare," sagde hun og blinkede til ham med et smil på læberne, hun var ikke bange for at vise det frem, og hun var ikke flov over det.

JeromeWinther
Admin

Antal indlæg : 594
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Collin+Leslie - She's Kinda Hot Though...

Indlæg  JeromeWinther on Man aug 07, 2017 3:03 am

”Præcis.” sagde han med et smil og så efterfølgende ned i gulvet, da han kom i tanke om hans første møde med Ray, hvor han nærmest havde levet op til den beskrivelse. Det eneste der manglede var en kold øl i hånden, men ellers havde den været meget nøjagtig. Han så dog hurtigt op igen, og så en anelse kritisk på hende, da hun sagde man skulle sige undskyld uden en grund. ”Kan ikke få det ord over mine læber, har fandme aldrig sagt det til nogen… Så det tror jeg ikke kommer til at ske.” sagde han med et grin. Det var dog meget korrekt, at han aldrig havde sagt undskyld til nogen før, og han heller ikke ville. Det var han for stolt til. ”Næ, for han vil gerne have vi skal gøre det. Og så er det ikke en gang sjovt.” sagde han med et suk. Collin smadrede ikke bare alt og alle, og han ville heller ikke sige han var en specielt voldelig person. Han var dog heller ikke pacifist og han havde også været i en del slåskampe ude i byen og alt det der, men han slog kun på nogen hvis de virkelig fortjente det eller de slog ud efter ham først. Collin kunne mærke sig selv dø indvendigt af nysgerrighed og over hun drillede ham på den der måde der. Han havde det lidt som en kat, for han var så fandens nysgerrig og hvis nogen sagde til ham, han ikke måtte så blev han nødt til at gøre det, fordi så var det jo lige pludselig forbudt. Han grinte lidt over hendes ord og rakte tunge til hende. Collin lagde mærke til smilet på hendes læber og lagde hovedet på skrå. Det hele gav dog mening da hun begyndte at snakke. ”Jaja, mænd er nemme eller også ville jeg have du skulle have mig til at have trøjen af. Har du tænkt på det?” spurgte han med et ligeså flabet smil over sine læber, og bemærkede hendes blik og hendes bid i læben, da han så på hende med et intens blik, da hun lod sin finger køre ned af hans brystkasse. Hans nysgerrighed var dog efterhånden ved at tage overhånd, og da han fandt ud af hun havde fortalt sandheden kunne han ikke lade være med at grine. Måske også fordi hans spliff efterhånden var ved at virke. Han gav sig som også til at undersøge det der var i hendes skuffe og trak nogle af håndhjerne op og grinte. ”Jeg vidste bare du var super kinky.” sagde han inden han lagde dem ned igen og satte sig ved siden af hende igen.
.
Leslie rystede morende lidt på hovedet, "Kommer ikke bag på mig," sagde hun, da hun godt kunne se det for sig. Det var bare så typisk mænd, bare de selv fik noget ud af det, så var de fuldstændige ligeglade med om tøsen gjorde. Det var i hvert fald Leslies teori.
Hun hævede det ene øjenbryn, ret så overrasket, "Du har aldrig sagt undskyld til nogen? Ikke en eneste gang?" spurgte hun, godt nok kunne Leslie selv være noget så stædig og stolt, men hvis hun virkelig vidste hun havde lavet lort, så var hun nu ikke bange for, at sige undskyld, men det var også kun hvis folk virkelig fortjente det.
Hun blev lettere skuffet, da han sagde nej, til at de skulle tæske Ray. Ikke at hun var en sønderlig voldlig kvinde, men hun kunne bestemt godt slå fra sig, hvis det kom dertil. "Næh, det er det selvfølgelig ikke.." sagde hun roligt, hun havde aldrig været særlig god, til at snakke om følelser, så hun vidste ikke rigtigt hvad hun skulle sige, selvom hun jo gerne ville have, at Collin vidste, at hun var der for ham.
Hun måtte nok indrømme, at hun syntes det var lidt morsomt, at Collin blev så nysgerrig omkring hendes skuffe, men hendes fokus blev mere og mere revet hen imod, at han stod i bar overkrop overfor hende. Ikke fordi han ikke havde noget hun ikke havde set før, da ikke lige foruden den nye tatovering, men hun måtte jo også indrømme, at han så ret godt ud, men det vidste han jo nok godt.
Hun sagde en klikkende lyd med tungen, "Selvmål, frække.." sagde hun og blinkede til ham, "Uanset, hvordan du vender og drejer den, så er det dig som står i bar overkrop lige nu, ikke mig," sagde hun selvom synet langt fra generede hende. Ingen tvivl om, at Collin var en virkelig lækker og fræk mand, det indrømmede hun gerne. Det intense blik han sendte hende, fik hende dog til, at rømme sig en smule, og hun fjernede sin fingre fra ham, som hvis hun havde brændt sig på ham, og lagde armene over kors, med blikket ned mod gulvet.
Hun lagde sig til rette på sengen, da han gav sig til, at undersøge hendes skuffe, og tog et nyt hvæs af jointen, mens hendes blik hvilede på ham. Hun grinte let, da han trak håndjernene op, "Det vidste du simpelthen? Har jeg en eller anden kinky aura omkring mig eller hvad?" spurgte hun morende og rullede om på ryggen, da han satte sig tilbage på sengen, så der var plads til ham. Hun rakte så hans joint tilbage til ham, som hun lod røgen sive roligt ud af sine lunger og ud af munden. "Ved du hvad tid Alastair er hjemme?" spurgte hun og rettede sig lidt op, så hun støttede på albuerne, så hun bedre kunne se på ham.

”Hey, hey!” sagde han alvorligt med en løftet finger, inden han begyndte at grine. Hashen havde trods alt påvirket ham og gjorde ham til en grinende person, hvilket han normalt ikke var. Der skulle i hvert fald meget for at få ham til at grine. Collin havde det selvfølgelig også mest sjovt, når hans hjerne var påvirket af forskellige substanser. Livet var for kort til konsekvenser. Han så overrasket på hende over hun var overrasket. Han bed sig lidt i læben. Han kunne trods alt godt fornemme, at det var ham der var underlig i den her situation. ”Nej?” svarede han med et trak på skulderen. Han havde aldrig kunne få ordet over hans mund. ”Men der er andre måder, at ødelægge folks liv på.” mumlede han og trak vejret tungt. Han havde ikke lyst til at tænke på Ray. Han havde sikkert fået som han fortjente, men han følte sig nu alligevel tabt til søs. Han havde det som om han druknede og det strammede også fra hans hjerte og op efter. Han var ikke vant til at have så ondt, og derfor forsvandt han væk i flere substanser. Livet skulle være en fest og livet skulle bestå af ene højdepunkter. Det skulle helst føles så fjernt fra virkeligheden som muligt. Han blinkede til hende, da hun kaldte ham frække og sendte et fjoget smil. ”Måske kan jeg lide det.” kommenterede han hurtigt. ”Og come on, du nyder jo synet, gør du ikke smukke?” kommenterede han videre med et glimt i øjet. Han kiggede skuffet efter hende, da hun fjernede sin finger. Det intense blik, var trods ikke fordi hun ikke måtte. Han var bare fanget i et øjeblik, hvor han overvejede at kysse hende. Fanget i et øjeblik, hvor han overvejede alt det han kunne gøre ved hende, især når der ingen konkurrence var. ”Ja. Og ja du har, den er lyserød med sådan nogen polka prikker rundt omkring, som er lilla.” forklarede han med et lille nik og tegnede med hænderne, hvor den skulle forestille at være henne. Han satte sig ved siden af hende og tog imod jointen. Han tog et hvæs og holdt røgen nede indtil hun spurgte indtil Alastair. Han betragtede den tykke sortgrå røg forsvinde ud af hans næsebor og mund. ”Pas. Først en gang i nat, tror jeg.” svarede han roligt. ”Hvorfor?” spurgte han hurtig efterfølgende og betragtede hende kort.

"Hvad? Det er sgu da sandt," drillede hun og blinkede til ham, bare fordi hun kunne, og fordi hun også selv var begyndte, at mærke hashen påvirke sin hjerne, men hun elskede jo følelsen, ellers havde hun jo sjovt nok ikke gjort det. Hun var ikke typen som lod sig presse til noget hun ikke ville. Folk måtte tage hende som hun var, eller smutte. Hun kunne ikke være mere ligeglad, hvis hun skulle være ærlig.
Hun vippede kort mundviggerne ned af, som han sagde han aldrig havde sagt undskyld før, "Det burde du lærer," mumlede hun, ikke fordi han havde noget at undskylde overfor hende, men selvom Leslie kunne være noget af en kælling til tider, så vidste hun også godt, hvornår et undskyld var på sin plads. "Så det er der? Hvordan?" spurgte hun, som han sagde der var andre måder at ødelægge liv på, end at tæve dem. Selv havde hun taget hævn over Dacoda, ved at stikke hende ned. Eller hun gik i hvert fald i den tro om, at det var Dacoda.
Hun åbnede munden en smule for, at svare, men det var som om, at hendes mund var lidt hurtigere end hendes tanker og ord, hvilket dermed resultere i, at hun stod et øjeblik og blot så på ham, før hun tvang selv sig tilbage til virkeligheden, "Selvfølgelig nyder jeg synet," svarede hun så, ganske ærligt, og blinkede til ham. Hun kunne dog mærke på sig selv, at hun var blevet nødt til, at trække sig en smule fra ham, hvis hun ikke skulle ende med, at kysse ham, ikke fordi hun regnede med, at det ville blive akavet mellem dem, for så havde det nok allerede været det, men fordi hun jo ikke ønskede at deres venskab skulle gå i stykker, hvis en af dem udviklede følelser for den anden, selvom hun nu ved nærmere eftertanke tvivlede meget på det.
Leslie måtte dog slippe et grin, som Collin begyndte, at snakke om hendes aura, "Den lyder godt nok fesen," grinte hun, og klappede et par gange på sengen, som tegn på, at han skulle lægge sig ned ved siden af hende, med et roligt smil på læberne, som hun rykkede sig lidt mere, så der var plads til ham. "Bare nysgerrig," svarede hun, som hun nikkede lidt til hans svar, selvom hendes blik var på hans stadig bare overkrop, "Bliver du sur, hvis jeg kysser dig?" spurgte hun og tvang sit blik til hans øjne.

”Er det nu også det, Leslie?” spurgte han og betragtede hende, inden han grinte ganske let. Collins hjerne blev altid sjov af hash. Han kunne være noget så alvorlig og sur at se på, men ligeså snart den var en smule bedugget, så var alt sjovt. Første gang han røg, var også første gang i hele hans liv, han havde fået et grineflip. Han var bare ikke typen, der grinte meget, med mindre han var i nærheden af nogen han holdt af. ”Hvorfor?” spurgte han undrende og så på hende. ”Jeg har aldrig haft brug for at sige undskyld til nogen som helst.” svarede han med et skuldertræk. Det vil sige, det havde han sikkert og mange havde da også krævet det af ham. Livet var dog for kort til den slags, og det gad han ikke. ”Tage alt fra ham.” sagde han kortfattet. Han havde hørt rygter om at Ray allerede var ude at flirte med nye, og det ville være så nemt at tage dem fra ham igen. Ramme ham, der hvor det gjorde mest ondt. ”Kontakte hans første kæreste og få hende efter ham. Han er stadig så bange for hende, at han vil pisse i bukserne, når han ser hende.” sagde han, inden han grinte lidt, da det var gået op for ham, hvad det var han sagde. Collin smilede fjoget, da hun gik i stå og grinte lidt over hendes svar. ”Der kan du selv se. Så er det også mig, der vinder på det.” påstod han hårdnakket med samme fjoget smil over sine læber, som nogen fandt charmerende og som andre mente gjorde ham til en idiot. Collin grinte lidt over hendes kommentar. ”Selvfølgelig er den fesen. Det er jo en aura.” sagde han med et forsat grin over sine læber, inden han valgte at forstå hentydningen og lagde sig på ned på siden og betragtede hende. Han lagde sin arm om hende og smilede kort over hendes spørgsmål, inden han lænede sig mod hende og kyssede hende. Collin vidste jo egentlig godt han skulle lade være, for det var hans bedsteveninde. Det var også Alastairs bedsteveninde. Men han var i smerter pga. Ray. Han var skør, ligeglad og skæv. Han ville tørre de våde pletter, han følte han havde kørende ned af sine øjne kontant, og det var sådan han gjorde. Og ja, der var sikkert en fejl i hans kode for det eneste han kunne var at fucke op, men han var ligeglad.

"Selvfølgelig er det dét, jeg lyver aldrig," svarede hun og blinkede til ham, hvilket allerede der var en løgn, selvom det nok nærmere var ment i sjov. Hun var ingen engel, så selvfølgelig havde hun stukket folk en løgn fra tid til anden, nogengange var det jo også bedre end at såre folk med sandheden.
"Fordi det er en del af livet?" svarede hun og kløede sig lidt i nakken, godt nok var hun ikke det bedste menneske i verden, men hun stod ved det, i det mindste. Hun spærrede dog øjnene en smule op, ved hans ord om Ray, "Husk mig lige på, aldrig nogensinde, at pisse dig af," sagde hun en smule drillende, før hun trak lidt på skulderne, da han begyndte at snakke om, at kontakte Rays eks-kæreste, "Gør det," sagde hun roligt og smilede til ham, hvis Collin fik det bedre ved at gøre det, så støttede hun ham gerne, hun ville heller ikke være bleg for, at de opsøgte Ray ved en 'tilfældighed' og fik ham til, at tro de var blevet kærester.

"Vinder du? Det er sgu da mig, som har noget lækkert, at se på," drillede hun en smule udfordrende og vippede hurtigt øjenbrynene op og ned et par gange, efterfulgt af et morende grin. Hun smilede dog, da han valgte at lægge sig ned, ved siden af hende, og vendte sig om på siden, så hun lå med fronten mod ham, mens hun lod sit hoved støtte på sin håndflade, med albuen mod madrassen.
"God pointe," sagde hun, da han snakkede om hendes aura, hvilket fik hende grine let. Hun kunne godt mærke hun havde røget lidt, men det var ikke helt vildt. Som han lænede sig mod hende, og hun mærkede hans arm omkring sig, meldte der sig et lille skævt smil, før hun gengældte hans kys. Selvfølgelig vidste Leslie også godt, at det både var dumt og forkert, da både Collin og Alastair var hendes bedste venner, men de var jo voksne, og det var ikke blevet akavet efter deres trekant, så hvorfor skulle det blive det nu. Hun gav hans skulder et blidt skub, for at vende ham om på ryggen, så hun kunne lægge sig lidt ind over ham, som hun gjorde kysset dybere. Hun holdt det lidt, før hun brød det, og så på ham, "Ingen følelser, ingen betingelser og ikke et ord til Alastair, deal?" spurgte hun, og lod en smule provokerende sin ene hånd glide ned af hans brystkasse og mave, for at ende ved hans nedre, dog uden på hans bukser.

"Aldrig?" spurgte han med et hævet øjenbryn, da han tydeligvis ikke troede på hende. Han vidste dog godt, at det var for sjov, men han kunne nu ikke lade være med at drille hende den lille smule. Han stirrede uforstående på hende. Collin kunne ikke se, han havde noget at undskylde for. Han gik efter sine impulser og han krævede som end heller ikke at folk undskyldte til ham. Han kunne ikke være mere ligeglad. Selvfølgelig vidste han godt han lavede fejl og han var lidt af et fuck op, men det betød ikke at han skulle sige undskyld for det. Hele hans barndom og de tidligste teenage år, var han blev sammenlignet med Orin, så han var færdig med den slags ting. "Jeg har ikke noget at undskylde for. Folk kan tage mig som jeg er, ellers så kan de heldigvis gå deres vej." sagde han kortfattet, da der selvfølgelig lå mere bag. Ikke noget, han ville snakke om, men han var jo ikke bare endimensionel. Det var der ingen der var. "Jeg gør ikke folk noget, bare fordi de har pisset mig af." svarede han endnu en gang kortfattet. Ray havde såret ham, og det var der filmen knækkede. Han var ikke vant til at blive såret og han ville med sandsynlighed heller ikke gøre noget ved det andet end han ville gå og være indædt vred hele tiden. Selvfølgelig blev han også nemmere aggressiv, for han var ikke god til at være passiv aggressiv. Han nikkede roligt til det var det han skulle gøre. Han kunne selvfølgelig godt bilde Ray ind, han havde fået en kæreste, men han var ikke sikker på, at det ville gøre særligt ondt på ham.

Han grinte let. "Ja, selvfølgelig er det mig der vinder. Nu kan du jo ikke lade være med at kigge, hvilket vil jeg sige jeg har din interesse." svarede han med et glimt i øjet inden han blinkede tilbage til hende. Han havde godt lagt mærke til elevatorblikket, hvilket han bare nød. Han kunne trods alt godt lide en kvindes opmærksomhed. "Det er jo det jeg siger" sagde han med et bestemt nik. Auraer var altid tamme, men nu hadede Collin også den der hipster-hippie mentalitet der var blandt folk på hans egen alder og yngre og for den sags skyld også ældre. Han troede ikke på den slags neo-religiøse-antifacistisk-hippie vås. Collin nød en god joint, og han nød når han var påvirket af det. Det havde han ikke været de første par gange han havde røget. Collin smilede i kysset, da hun gengældte det. Han gjorde heller intet for at stoppe det igen, da han som end bare forsatte med at lade sine egne læber ramme hendes. Han mærkede skubbet på sin skulder og lod sig falde om på ryggen. Han lagde sine hænder om hendes hofter og lod kysset blive dybere, hvilket han nød en hel del. Han betragtede hende da hun stoppede og lyttede til hendes ord. Collin var meget intuitiv, så han gjorde præcis hvad han havde lyst til om han så vidste han ville fortryde det senere eller ej. Alastair var den person der havde været i hans liv længst, og han skulle da nok lære sin lektie, men det var ikke lige nu. Collin mærkede hendes hånd glide ned af hans brystkasse og mave, og var væk da hendes hånd landede mellem hans ben. "Deal." sagde han uden videre at tænke over det. Han var solgt ved hendes salgshandling, der tydeligvis lokkede med sex. Hun var en provokerende, sexet og smuk kvinde, og hun vidste det med garanti. Kvinden brugte jo kvindelist på ham! Så kunne det aldrig være hans skyld.

”Du er så sød… Selvfølgelig har jeg løjet før,” sagde hun en kende morende, ikke fordi hun gik og løj hele tiden, langt fra, hun var ret ærlig og ligeglad omkring det meste, men hvis hun kunne undgå ballade eller problemer ved, at lyve, så gjorde hun det.
”Men altså, helt ærligt, du må da på et eller andet tidspunkt fucket noget op, hvor du godt selv kunne se, at det var dumt, og så sagt undskyld for det?” spurgte hun, hun kunne slet ikke få ind i sit hoved, at man skulle kunne gå igennem et helt liv uden at undskylde for noget som helst, overhovedet. Godt nok var hun heller ikke selv glad for det, men hvis fejlen lå på hendes side, så gjorde hun det bare.
Hun trak lidt på skulderne, ”Well, det styre du jo også heldigvis helt selv,” sagde hun roligt, hun ville ikke blande sig i, hvad eller hvordan han skulle håndtere alt det med Ray, det var hans egen sag, så længe han bare vidste, at hun var der, hvis han havde brug for noget. Om det så var hånd til, at tæske ham, gøre ham jaloux eller noget helt andet, så skulle hun nok være der.
”Som om, du ville kunne lade vær med, at kigge, hvis jeg smed bluse,” svarede hun morende og hævede det ene øjenbryn, selvfølgelig kiggede hun da, når han stod der halvnøgen foran hende, og bare så godt ud. Det var jo ikke helt fair, faktisk ikke på nogen som helst måder. Hun rystede blot lidt på hovedet, med et smil på læberne, da han snakkede om hendes aura. Hun var ikke typen som troede på sådan noget, hun tog nok bare livet lidt let, lidt for let til tider måske, men det var sådan hun bedst kunne håndtere tingene.
Leslie var ikke længe om, at følge trop, da Collin gjorde kysset dybere, hvilket fik hende til, at rette sig en smule op, og sætte sig over skrævs på ham. Det var jo ikke fordi hun ville holde det direkte hemmeligt for Alastair, og faktisk så hadede hun sig selv lidt for det, men hun havde bare en grim fornemmelse af, at det ville gå galt, hvis han fandt ud af det. Som han gik med på hendes betingelser, meldte der sig et nyt smil på hendes læber, selvom det måske var en ret atypisk ting, at aftale med sin ene bedste ven, så ville hun bare ikke have det skulle komme i mellem dem. Hun massagede hans nedre en smule mere, før hun fjernede sin hånd igen, kun for at trække sin bluse over hovedet, og smed den et sted på gulvet, hvorefter hun bøjede sig ned, for at fange hans læber i et nyt, langt mere grådigt, kys.

”Har du ikke lært, man ikke må lyve Leslie?” spurgte han med en morende tone i sin stemme. Collin løj jo også selv. Ikke hele tiden, men når det gavnede ham og han var også ret ligeglad med om han blev fanget i det, selvom det var sjældent. Omvendt var han også meget ærlig og straightforward, så det gjorde vel op for så meget andet. Men der var også et eller andet sted en fejl i hans kodning, og det havde der været siden han var lille. Han var så tæt på at være sammen med sin bedsteveninde og var ligeglad. Hans samvittighed eksisterede ikke. Han ville hellere være trash, end han ville være rig. Han ville hellere spilde sit smukke ansigt på at være fucked, end han ville passe ind i et glansbillede. ”Nej. Jeg har aldrig sagt det til nogen, uanset om jeg har fucket op eller ej.” sagde han med en rolig stemme. Han havde ikke undskyldt da han var lille, og han undskyldte ikke nu. ”Og jeg kan ikke se det fornuftige i det. Folk kan tage mig som jeg er eller gå deres vej.” svarede han stadig med en rolig stemme. Han var kommet let gennem livet på det punkt, men han var også blevet kritiseret af sin mor for ikke at være som Orin. Og det havde han ikke tænkt sig at sige undskyld for, og det havde sandsynligvis påvirket ham resten af tiden ligeså. Han nikkede ganske let til at han selv styrede det med Ray. Det vidste han jo godt. Han ville som heller ikke snakke mere om det, for han ville bare have Ray ud af sit hoved. Han havde ikke noget at lave derinde. ”Det ville jeg. Jeg ville være mere interesseret når bh’en blev smidt af.” sagde han med et fjoget grin. Collin troede heller ikke på den der snak om aura og alt det der, men han havde en gang været sammen med en pige der gjorde. Hun havde virkelig lukket meget bullshit af, og snakket om hvordan hans aura så ud og hvilken slags person han var. Collin tænkte ikke videre over det blev holdt hemmeligt for Alastair, mest af alt fordi han var blevet lokket med sex. Alt herefter var svært for ham at sige nej til. Han ville dog have det dårligt over det, når Alastair fandt ud af det fordi det var først her alvoren ville gå op for ham. Men det var en hel anden sag. Han lagde mærke til smilet på hendes læber og kunne ikke lade være med at smile en lille smule selv. Han nød at hun masserede hans lem også selvom det var ude på tøjet – der skulle trods alt ikke ret meget til at lokke ham. Han smilede da hun fjernede sin bluse og lod sine læber møde hendes i et grådigt og lysten kys. Han kørte sine hænder op af hendes ryg, da hun alligevel lå over ham og stoppede ved hendes BH for at løsne den op.

"Næh, der er sgu så meget jeg ikke har lært, når det kommer til opdragelse," svarede Leslie roligt og blinkede til Collin. De første ti år af hendes liv var hun blevet opdraget til, at hade alle som ikke var fuldblod, hvilket stadig sad i hende. På det børnehjem hun havde boet på efterfølgende, havde de voksne været mere eller mindre ligeglade, med hvad hun havde foretaget sig, så hun var hurtigt begyndt, at leve efter sine egne regler.
Hun sendte ham et roligt smil, "Kan du overhovedet få det ord over dine læber?" spurgte hun en smule drillende med hænderne i siderne, mens hendes blik hvilede på ham. Hun mindes heller ikke, at Collin nogensinde havde haft sagt undskyld til hende, men nu var det heller ikke fordi, han havde gjort hende noget, hvor det havde været nødvendigt, hun havde bare aldrig rigtigt tænkt over det før nu.
Hun måtte slippe et grin, "Jeg troede ellers du var en røv-fyr," sagde hun morende og blinkede til ham. Hun vidste ikke helt hvorfor, men det havde hun bare altid haft en idé om. Det galt dog både Collin og Alastair. Måske bare Collin lidt mere end Alastair, i og med, at Collin jo var biseksuel, ikke at Leslie havde noget imod det, hun var faktisk ret ligeglad, det måtte han jo helt selv om.
Leslie vidste godt, at det ikke var særligt retfærdigt, at bede Collin om, at holde tæt overfor Alastair, men lige nu var det eneste i hendes hoved sex, og et eller andet sted dybt inde, vidste hun jo godt, at Alastair nok ikke ville blive vildt begejstret. Desuden holdt hun stadig fast i, at de begge var voksne, så de måtte vel selv bestemme om de ville gå i seng sammen eller ej, og det var jo ikke fordi nogen af dem tvang den anden.
Hun svajede lidt i ryggen, da hun mærkede hans hænder køre op til hendes BH, og måtte derfor bryde kysset igen, for at rette sig op, så han kunne fjerne den fra hende. Hun flyttede sig så lidt fra ham, kun for at kunne komme til hans bukser og åbne dem, så hun kunne lade en hånd glide ned og masserede hans nedre igen, før hun bøjede sig ned og begyndte at kysse hans hals. Det var nok en af de farlige ting ved Leslie, hun elskede at pine og have kontrollen, bestemme tempoet og alt hvad der ellers fulgte med. Hvorimod, når det var den anden vej rundt, blev hun altid utroligt utålmodig, og det var næsten tortur for hende, men det var så også det som tændte hende mest.

”Det kan jeg sgu godt fornemme…” sagde han med en grinende undertone i hans stemme og blinkede tilbage til hende. Han var skam blevet opdraget, men ikke af sine forældre. Han var primært blevet opdraget af sin barnepige, men han havde bare valgt at vælge alle sine gode vaner fra. Han kunne ikke være mere ligeglad, og han vidste hans mor havde været skuffet uanset hvad han ville. Han kiggede på hende, da hun drillede ham og rystede på hovedet. ”Næ, skulle jeg kunne det babe?” spurgte han med et grin. Han havde ikke tænkt sig at sige det til nogen.

”Det er jeg så også, vil jeg sige.” sagde han og blinkede til hende og lod sin hånd finde hendes bagdel for at klemme den hårdt og bestemt mellem sin hånd. Han kunne dog godt lide kvindelige attributter, men han var mest glad for røv. Han var jo selvfølgelig også biseksuel, så det gav mening at det var det han foretrak. Collin skulle som nok også holde tæt om hvad det var de lavede. Som han vidste det lige nu, så var det bare den her ene gang. Han havde jo ingen idé om de bare ville forsætte, indtil de blev opdaget i det, hvilket nok også var meget godt lige nu. Han havde jo faktisk været en god ven overfor Alastair lige indtil det gik galt. Han vidste jo også godt de begge var voksne, men det var jo stadig at røvrende alle de uskrevne regler, der var mellem bedste venner. Han smilede for sig selv, da hun svajede med ryggen, da den fulgte hans bevægelser. Han smilede da hun fik den fjernet og betragtede hende kort, inden han mærkede en hånd nede i hans bukser, som begyndte at massere hans lem. Han sukkede nydende. Det var ofte den største bekræftelse man fik fra ham, da han sjældent gav udtryk for han nød det sex han havde, også selvom han gjorde. Han blottede sin hals for hende og lod sine negle finde hendes ryg, og fik fat i hendes hud mellem sine negle og lod sine fingre rive hende ned af hendes ryg. Collin selv ville også gerne have kontrol, men han kunne for en smuk kvinde godt lade den forbi passere lige nu. Bare ikke alt for længe. Han havde så heller ikke noget imod den form for slags tortur, for når han fik nok, så tog han hvad han ville have.

Leslie trak roligt på skulderne med et matchende smil på sine læber, "Mit liv, mine regler, mine konsekvenser," sagde hun og bed sig lidt i læben. Hun var ligeglad med, om folk syntes hun var dårligt opdraget, for det var hun vel i bund og grund også. Hun havde ikke haft nogen barnepige som havde lært hende, hvad der var rigtigt eller forkert. "Måske en dag," svarede hun morende, og blinkede til ham på ny, selvom hun nu var ligeglad. Han havde ikke nogen grund til, at undskylde overfor hende, så det kunne vel være ligemeget for hende, i hvert fald lige nu.

Hun skulle lige til, at svare ham, da hun mærkede hans hånd klemme hårdt om hendes bagdel, hvilket fik hende til, at skære en grimasse, da det gjorde en smule ondt, dog var det en rar form for 'smerte', "Undskyld, men står der 'Collin' på min røv?" spurgte hun morende og blinkede til ham, selvom hun ikke havde det mindste i mod, at han tog hende på bagdelen, og slet ikke på den måde. Hun havde dog ikke helt samme behov for, at stå til ansvar overfor Alastair, som Collin havde, hun var nok lidt mere på, at hun ikke ville have det skulle ødelægge venskabet mellem nogen af dem.
Hun smilede lidt ubevidst, da han betragtede hende, men nu havde hun også altid elsket, at kunne få fyrene til, at kigge. Heldigvis havde hun ikke noget imod, at han ikke var typen som stønnede højlydt, så længe han fandt sig i, at hun gjorde. Hvis han altså vel og mærket kunne finde ud af at ramme rigtigt. Hun smilede lidt, da han blottede sin hals for hende og forsatte sine kys, som dog blev til nap, da han rev hende ned af ryggen, hvilket efterlod røde striber ned af hendes ellers blege hud, og et svagt nydende støn lød fra hende, og hun måtte stoppe sine nap. Hendes hjerte begyndte at banke hurtigere i takt med, at hendes plus steg, og hun tog en del hårdere fat omkring hans nedre, og flyttede sine læber længere ned af hans hals, kraveben og ned til hans brystkasse, mens hun trak ned i hans bukser og boxer, for bedre at kunne komme til. Tanken om, at spænde ham fast med de håndjern han tidligere havde opdaget hun havde, var ret lokkende, men hun vidste jo slet ikke om han var til den slags, hvilket fik hende til, at skubbe tanken væk igen.

”True” svarede han med et lille smil over sine læber. Collin var ikke blevet dårligt opdraget hjemmefra, men han havde selvfølgelig heller ikke altid været som han var nu. Han var dog ret ligeglad med hvad folk synes om ham, han var der sådan set ikke for dem. Collin kunne dog knapt huske den tid, hvor han var drengen med snuden ned i en bog, den stille og den dog kritiske. Den dreng, der godt kunne finde ud ad at sidde stille længere tid ad gangen. Den dreng, der forgudede sin storebror og sin mor og far. Det var meget længe siden og den dag, kunne han ikke fordrage sin mor og havde et anstrengt forhold til Orin – dog var han stadig fars dreng. Ikke et mærkat han var synderligt stolt af dog. Han trak lidt på skulderen. Han var ikke sikker på, han nogensinde ville få behov for at sige undskyld til nogen som helst. Collin vidste jo godt, at han var i gang med at lede sig ud i et større problem lige nu. Det var hans bedsteveninde – og ikke nok med det, det var også Alatairs bedsteveninde. Men han havde så ondt helt inderst inde og han vidste ikke hvad han skulle gøre af sig selv – og han var let at lokke. Han ville gøre alt for ikke at skulle tænke på, at han havde ondt. ”Nu du spørger, så ja. Det gør der faktisk” svarede han med et bredt smil over sine læber. Collin kunne med lethed lige nu skubbe en hver tanke om Alastair ud fra hans hoved, indtil det gik galt og han ville stå overfor at skulle konfrontere Alastair med det var sket. Han vidste virkeligheden fandtes derude et sted, og det skræmte ham. Han vidste, at skulle han live sit liv i den virkelige virkelighed, så ville han tabe i alt. Collin havde ikke noget imod den han var sammen med stønnede mere end ham selv, med mindre han var et sted der afhang af, man var stille. Han mærkede hvordan kyssene blev til nap, hvilket fik ham til at sukke nydende ind i mellem, mens hans negle langsom borede sig ind i hendes hud ved ryggen, inden han som nævnt lod sine negle rive hende ned ad ryggen. Han mærkede hun tog hårdere fat i hans lem, hvilket kort fik ham til at hive efter vejret, da det gjorde ham ivrig. Han mærkede hendes læber ned af sig, hvilket fik det til at sitre af lyst gennem hele hans krop. Pulsen steg, mens blodet aggressivt pumpede rundt i hans krop. Han hjalp med at få sine boxers og bukser af og sendte hende et frækt smil. Collin ville nok ikke synes det ville være det sjoveste at være spændt fast til sengen, men han ville omvendt heller ikke sige nej til det. Han ville trods alt gerne altid prøve nye ting.

Leslie tippede hovedet lidt til den ene side, "Så det gør der?" spurgte hun og lod sin ene hånd glide om på hans bagdel, som hun klemte bestemt om, "Så står der vist også 'Leslie' på din," sagde hun og blinkede til ham. Hun kunne jo ikke lade vær med, at lokke ham lige nu, han var jo nem og det var jo ikke fordi hun pressede ham til noget, selvom hun godt vidste det ikke var helt fair.
Lige nu nød Leslie bare, at drille Collin, pirre ham med sine nap. Hun kunne jo mærke i sin hånd, at det så småt var begyndt at virke. Hun kunne ikke lade vær med, at sukke på ny, da han endnu engang lod sine negle rive ned over hendes ryg. Hun havde virkelig lyst til, bare at forene dem og komme i gang, men det var også bare virkelig underholdende, at pine ham lidt endnu.
Hun lod derfor sine læber forsætte sin vandring ned af hans mave og stoppede kun et par enkelte centimeter fra hans nedre, og vendte så blikket imod ham, med et lettere flabet smil på sine læber, "På en skala fra et til ti, hvor meget vil du så hade mig, hvis jeg stopper lige her, lige nu?" spurgte hun, før hun lod sin tunge danse op af hans længde en enkelt gang og smilede så udfordrende til ham. Hun havde virkelig lyst til ham, hele hendes krop skreg efter ham, men det var lokkende, at pirre ham.
Eftersom hun ikke havde været sammen med kun Collin før, så vidste hun jo slet ikke noget om, hvad han var til eller ikke var til, så lige nu lod hun blot tingene gå sin gang, men det betød ikke, at hun ikke var god til, at trække tiden ud, og kunne hun få ham til at vidrede sig under hende, så ville det uden tvivl være det bedste. Hvis hun vel og mærket, ville få lov til, at styre så længe.

"Har jeg jo lige sagt der gør, baby girl." svarede han med et selvsikkert smil over sine læber. Han smilede skævt, da han mærkede hendes hånd glide om til sin bagdel og mærkede så det faste bestemte klem om sin bagdel. Han var ikke vant til, at nogen ragede på hans bagdel, selvom han som sådan ikke havde noget imod det. Han forstod bare ikke hvorfor folk var så besat af hans. Han grinede lidt over hendes kommentar. "Er du sikker? Kan være jeg har vasket det væk." sagde han med et flabet smil over sine læber. Collin kunne godt finde på at skrive sit navn på folks bagdele, mens de sov. Han havde op til flere gange også tegnet på folk, hvis de var gået døde tidligt til en fest. Det måtte de jo sådan set bare lade være med. Collin var aldrig den der gik død og han var altid den person, der stadig kunne morgenfeste. Hele hans liv var en fest, ifølge ham selv og alt skulle opleves. Collin synes det var sjovt at blive pirret, men hvis han bad om mere, så bad han ikke mere en en gang. Han kunne lynhurtig blive rastløs, så han kunne ret hurtigt nå et punkt hvor tortur ikke var sjovt for ham. Hans krop tørstede jo sådan set også efter hende, men han ville nu stadig lade hende have kontrollen for nu. Se hvor seriøs hun var med det her, for hun skulle have muligheden for at trække i land, hvis hun ikke ville alligevel. På det her punkt var Collin ret sød over for hende, for en hel normal pige ville han ikke give sådan en chance. Men det var selvfølgelig heller ikke ligeså forpligtende som når man var venner og skulle se hinanden i øjnene efterfølgende. Han mærkede hvordan hendes læber forsatte ned af ham, hvilket fik ham til ind imellem at sukke nydende. Han så på hende over hendes spørgsmål. Han nærmest styrtede op at sidde, stadig så hans front var mere mod hende end mod ham selv. "Åååh, du er slem Leslie" sagde han med et kortvarigt frækt smil over sine læber, og lod et enkelt støn passere hans læber, da han mærkede hendes tunge over sit lem. Han bed sig hårdt i læben og så mod hende. "Du ved jo godt jeg vil have dig," hviskede han og havde lyst til at tage fat i hendes hår for at vise hvem der bestemte uden han dog var for hård ved hende. Beslutningen blev da også til handling.


JeromeWinther
Admin

Antal indlæg : 594
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Collin+Leslie - She's Kinda Hot Though...

Indlæg  JeromeWinther on Man aug 07, 2017 3:04 am

Leslie grinte let, "Hvis det gør dig glad, Honey," sagde hun og blinkede til ham, hvorefter hun lod sine læber kysse bildt hans hals et par gange, før hun stoppede lidt op igen, "Well, så må vi hellere gøre noget ved det og skrive det igen," svarede hun, selvom hun godt kunne mærke, at det der med, at føre en samtale ikke lige lå højest på hendes liste lige nu.
Hun elskede at pirre, drille og trække tiden ud, så længe det ikke var hende selv som det gik ud over, hun blev selv utrolig utålmodig og kunne ikke holde sig tilbage, men når det var hende som havde styringen, så var det intet problem. Hun blev jo ikke selv tændt på samme måde, som hvis det havde været Collin som havde styringen.
Hun kunne ikke andet end, at nyde lidt for meget, at høre ham sukke under sig. Hun så lidt op på ham, da han satte sig op, "Neeej da, jeg er meget sød," sagde hun og blinkede til ham, før hun gentog sin behandling af hans nedre, hvorefter hun også satte sig op, "Mmh, det ved jeg godt," sagde hun stille. Hendes vejrtrækning ændrede sig på et split sekund, da han tog fat i hendes hår, "Så må du jo ta' mig," hviskede hun udfordrende og blinkede til ham, før hun lænede sig mod ham, for at nappe ham i øret, selvom hun ikke var helt sikker på, om hun fik lov til, at bestemme meget længere, eftersom han stadig havde fat i hendes hår. Hun elskede når en mand turde tage fat, så det gjorde hende ikke det mindste, at han trådte i karakter.

Han grinte lidt. "Du skulle bare vide." svarede han med et grin. Han mærkede de blide kys på sin hals og blottede sin hals. Han hørte svagt hendes svar til at navnet var forsvundet. Collin vidste hvad han ville have og han vidste hvordan han skulle få det. Han vidste også at målet var forude og han var en mand. Multitasking var ikke hans stærkeste side og da slet ikke, når har hans pik var stiv. Hans evner til at lytte var heller ikke de bedste i forvejen. "Sød? Tror sød skal bankes ind i dig, Leslie." svarede han med en bestemt tone og stønnede kort, da hun forsatte med at gøre det, hun gjorde bedst. Han smilede ved hendes ord og tog fat i hende for at vende dem rundt. Han havde ordentligt fat - om hun så kunne lide det eller ej. Hun havde dog tidligere givet udtryk for, at hun godt kunne lide når nogen havde fat. Han var meget bestemt, især når der var noget han ville have. Han hev fat i hendes trusser og fik dem ødelagt på vejen. Han var ret ligeglad og blev hun sur, kunne han give hende et par nye. Han lod sin hånd falde bestemt ved siden af hendes hoved, så hun vidste hvem der bestemte, inden han med et bestemt ryk trængte sig op i hende. Hans rygmuskler trak sig i det øjeblik helt sammen, så det rent faktisk var muligt at mærke der var muskler gemt væk i hans krop.

Leslie vidste godt, at det her slet ikke var noget de burde gøre, men hvis hun skulle være helt ærlig overfor sig selv, så ville hun ikke udelukke, at det kunne ske igen. De var jo begge mennesker, og mennesker havde nu engang et behov, så hvorfor ikke være gode ved hinanden og hjælpe hinanden med, at få opfyldt det behov? Hun nikkede blot til ham, med et lille skævt smil på læberne.
Hun nåede dog ikke, at svare ham eller reagere, før hun mærkede han havde fat i hende, og fik vendt dem rundt. Hun mærkede hvordan varmen hurtigt steg i hendes krop, og hendes hjerte slog et ekstra slag. I følge Leslie måtte sex gerne gøre ondt, selvfølgelig ikke voldsomme smerter, men det måtte gerne kunne mærkes, hun var jo ikke lavet af porcelæn, så det var jo ikke fordi hun gik i stykker.
At han fik ødelagt hendes trusser, da han hev dem af hende, var hun faktisk ret ligeglad med, mens hans ivrige og bestemte attitudeskift, faktisk overraskede hende en del, men på den gode måde. Hun så op på ham, som hun gjorde plads til ham mellem sine ben, dog blev hendes blik hurtigt fanget af hans hånd, som den landede ved siden af hendes hoved, hvilket fik hende til, at vende hovedet i den retning. Hun var derfor ikke helt hundrede procent fokuseret, da han forenede dem, hvilket fik hende til, at stønne højlydt og lukke øjnene, mens hendes hænder gled fra hans ryg, til lagnet under hende, som hun af refleks greb fat i.

Collin kunne jo heller ikke udelukke noget. Han havde smidt Alastair ud fra sit hoved for lang tiden siden og tænkte ikke på de uskrevne regler der var i mellem dem. Desuden var det i hvert fald da også hans tur til at være den, der gjorde noget dumt. Alastair havde været den der gjorde noget dumt ved at være efter Keira i skoletiden og havde tilmed indirekte lidt givet Collin skylden for det. Ikke det her var en hævnagt eller noget i den stil, langt fra. Collin havde dog ondt og han ville gøre alt for at slippe af med den brændende smerte der var i hele hans bryst. Han brød sig ikke om realiteterne og alt blev altid målt op mod at have det pisse sjovt og pisse fedt, og det var det han valgte, hvis han havde et valg. Collin vidste godt hans attitude havde ændret sig. Han var dog kommet til et punkt hvor hendes drillerier ikke var sjove mere og ej hellere nåede hans tålmodighed til mere. Han ville også gerne have bestemme og han havde aldrig noget imod at tage fat. Han kunne være ret bestemmende og hård. Ikke fordi han havde nogen præferencer, andet end det at være for lovely dovely og langsom simpelthen var for kedeligt, med mindre det var for at drille, selvfølgelig. Han mærkede hendes hænder ned af sin ryg og de forsvandt ned mod lagnet. Han smilede dog ved det højlydte støn. Han var i sit es. Han bed hende en enkelt gang i øret, inden han med en bestemt bevægelse lavede et ryk, der blev til en fast, bestemt rytme. Han lod sin læber finde hendes hals for at kysse hende ned af den.

Dette her var forkert på så mange måder, at det var direkte latterligt. Men nogengange måtte man jo bare give efter, og følge flowet. Det var nok lige præcis det, som Leslie var lidt for god til, til tider. Hun gjorde hvad der passede hende, og når noget eller nogen blev forbudt, ligesom Collin var, så voksede hendes lyst til ham bare endnu mere. Ingen skulle sige til hende, at der var noget hun ikke kunne få, for så ville hun bare gå endnu mere efter det, til det lykkedes hende.
Heldigvis for Leslie, så havde Collin ikke været særligt svær at lokke. Men på den anden side, så var mænd sjældent svære at lokke lige på det her punkt. Hun frygtede egentlig ikke, at nogen af dem skulle fortryde bagefter. Hun syntes ihvertfald selv, at hun havde gjort sine krav ret tydelige, hvor af et af dem, havde været ingen følelser, kun sex.
Hun vred sig en smule under ham og bed sig i læben, da hun mærkede hans tænder mod sit øre. Små støn i takt med det tempo Collin satte for dagen, forlod hendes læber. Hun skød hovedet en anelse bagud, da hun mærkede hans læber mod sin hals, og lod sine hænder finde hans baller, som hun klemte hårdt om. Hvor længe der gik, vidste hun ikke, men hun mærkede hurtigt, hvordan hun mærkede sit klimaks og ikke kunne holde meget længere.

Collin nåede også sit klimaks og trillede over på ryggen. Han lå et par få sekunder for at få vejret, nu ikke fordi han var i dårlig form, men derfor kunne det da stadig godt mærkes. Han havde trods alt været ret ivrig. Han satte sig op og fandt sit tøj igen, uden at sige så meget. Han blinkede let til hende i det han gik ud for at vise hende, at han havde nydt det og han bare ikke var typen der gad at hænge ud ret meget længere end det her. Han regnede sådan set også med, at hun havde det på samme måde for de var trods alt blevet enige om de var to voksne, der havde sex bare for at have sex. Ingen følelser indblandet, og derfor ingen problemer.

//out//

JeromeWinther
Admin

Antal indlæg : 594
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: Collin+Leslie - She's Kinda Hot Though...

Indlæg  Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Darcel

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum