Eyes Wide Open (ADVARSEL) Ray + Charlie

Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Seth

Go down

Eyes Wide Open (ADVARSEL) Ray + Charlie

Indlæg  Admin on Man aug 07, 2017 2:36 am

Ray Duncan MacKay - Oktober 2053 - Hjemme hos Charlie.

Charlie kunne mærke, hvordan han var på nippet for, at eksplodere. "Jeg slår dig ihjel, Skyler! Langsomt og smertefuldt," råbte han utilfredst fra Skylers walk in closet, der nok var det største rum i hele villaen. "Oh virkelig Charlie? Så tror jeg sørme mor og far bliver kede af det, når de læser i mit afskedsbrev, hvem det var, der stak af sidste år, under firmaets julemiddag," råbte Skyler tilbage, ude fra badeværelset, som selvfølgelig kun var hendes, da det alligevel lå lige ind til hendes værelse.
Charlie gav sig til, at mumle lidt. Han hadede inderligt, at Skyler altid vidste alting. Det var ham en gåde, hvordan det stadig kunne lykkes ham, at holde hemmeligt for hende, at han havde fået en kæreste, og så oveni købet en anden fyr.

"Hey! Hvor skal du nu hen?" spurgte Charlie frustreret, da Skyler gik i gennem værelset, forbi walk in closet og ud, "Kan jeg tage det her af nu?" forsatte han sin spørgen, mens han bevægede begge hænder op og ned af sig selv, for at hentyde til det 'frække' tøseundertøj som Skyler havde kommet på ham, dog havde Charlie delte meninger om, hvor frækt det helt præcist så ud på ham.
"Skyler?! SKYLER?!" råbte han efter hende, men det var en tabt sag. "Jeg tager det af nu," råbte han så, hvilket fik Skyler til at reagere, "Julemiddag," kaldte hun tilbage til ham, i en næsten syngende tone, hvilket fik Charlie til, at sukke utilfredst. "Jeg hader dig, helt ind i sjælen," kaldte han tilbage. Godt nok var han kærester med Ray som var en fyr, men det betød på ingen måder, at han selv ville være pige.

Ray havde savnet Charlie sådan selvom de så hinanden ret så tit. Nu elskede han så også Charlie helt enormt meget og ville virkelig gøre alt for at det her forhold ville holde. Det var også derfor han så ofte som muligt besøgte ham i Hogsmeade for at fortælle folk de var venner og stjæle kys når Skyler ikke ville være i nærheden. Han forstod jo godt at Charlie ikke ville komme ud af sit skab og han støttede ham også til fulde. Nu var det heller ikke fordi det var begyndt at gøre ondt på ham endnu af nogen art. De havde trods alt kun været kærester siden juli mdr og det var heller ikke fordi hans savn til Collin var helt så stort, men det kom sig nok mest af alt af at han ikke havde set ham længe selvom han arbejdede på Collins stam pub. Ray vidste stadig ikke helt hvorfor han ikke bare havde fået sig et andet job for Charlie ville kunne misforstå det hele hvis han vidste det, men det var også derfor det ikke var nødvendigt at sige. Ray var også ganske sikker på at han ikke følte for Collin mere selvom han godt vidste det var løgn og Raven havde han helt opgivet al mulig håb om kontakt med. Ray ringede på døren og håbede bare ikke han ville forstyrre. Eller endnu værre. At andre ville være i huset og han derfor ikke kunne kysse på sin elskede kæreste. Eller at han måske lignede for meget en som skulle besøge sin kæreste. Hans hjerne kørte på højtryk og stod foran døren og kløede sig i nakken mens han ventede på døren ville åbne.

Som Charlie hørte det ringede på døren, var han utroligt hurtig til, at få smidt BH'en, dog var hans panik hjerne ikke lige den bedst fungerende, hvilket resulterede i, at han glemte alt om også lige at skifte de ellers noget så fine Skyler-tusser ud med sine egne bokse-shorts, men i stedet blot hurtigt trække sine cowboybukser op.
"Skyler?" kaldte han på vej ned af trappen, i fuld sving med, at knappe sine bukser. Der var kun de to hjemme anyway. Han sukkede irriteret, nogengange ville han virkelig ønske, at han var enebarn.
Han fik åbnet døren, og tænkte slet ikke over, at han ikke havde nået, at få en bluse eller t-shirt på. Han manglede at knappe en knap i bukser, og håret strittede en smule, da han egentlig havde været på vej i bad, da Skyler havde kaldt ham ind på sit værelse og han var blevet fanget i hendes giftige spindelvæv. At det så også kunne se helt forkert ud, når han åbnede døren for sin kæreste, tænkte han ikke lige over.
"Hey," sagde han i et stort smil, men måtte modstå fristelsen til, at kysse ham. "Kom indenfor," sagde han og flyttede sig, så Ray kunne komme ind. Det var så også først nu, at det gik op for ham, at han faktisk stod i bar overkrop. "Ehm.. Skyler er hjemme, et eller andet sted i huset.." mumlede han og lagde armene over kors, for at tildække sin overkrop en smule. Han var ikke vildt pumpet eller noget, men han havde en pæn markering af sin six pack. "Frygtløs?" kaldte han, og der gik ikke mange sekunder før en husalf stod der, "Tag Mr. MacKays overtøj og sig til Skyler, jeg har gæst på besøg og ikke vil forstyres," sagde han og smilede til husalfen, som straks stod klar til, at tage imod Rays jakke og sko.
Charlie vendte blikket mod Ray, "Kom," sagde han med et smil på læberne, og begyndte, at gå op af trapperne og mod sit værelse. Han ville virkelig gerne have lov til, at give sin kæreste et kys nu.

Ray kunne godt høre en masse buller og brag på hans side af døren, men ikke præcis hvad det var som skete. Han ville bestemt ikke kunne lade være med at drille Charlie hvis han fik et glimt af det undertøj han havde på og især med at Ray godt vidste det var ham der var den feminine af de to. Ray hævede ganske let det ene øjenbryn med den mundering som Charlie lukkede op i og hans hjerne gik da også hurtigt i selvsving og misforstod lidt hvad der var sket uden han havde tænkt sig at blive vred da han trods alt selv godt vidste hvordan det var med at være utro og have lyst til flere. Han selv måtte bestemt også kæmpe med lysten til at kysse ham og da især lige nu hvor han følte han skulle afmærkerer sit territorium da det virkelig lignede at Charlie havde været sammen med en anden. Ray havde heldigvis læst en smule op på familien Brown og vidste derfor Skyler var hans søster. Rays blik gled ned over ham og fik hans hoved til at ligge sig en smule på skrå da det bestemt ikke lignede noget der kunne være boxershorts når man kiggede på stoffet fra den knap der ikke var lukket i hans bukser. ”Og det er kun dig og din søster hjemme?” spurgte han roligt og bed sig ganske let i læben inden han trådte indenfor. Han ville heller ikke tage nogle sorger på forskud da han ikke vidste hvad der foregik og heldigvis var han ikke den mest jaloux anlagte person, men det var stadig ikke så rart at blive mødt af og derfor sænk hans hjerte da også en smule. ”Jeg vender mig virkelig aldrig til det der” påpegede han til det med husalften selvom han nu stadig tog sine sko og overtøj af. Han havde trods alt ingen husalf. Det var hans familie slet ikke fine nok til. Han nikkede let til han skulle komme med. ”Du ved godt du ligner en som lige har haft sex ikke?” spurgte han ganske lavt uden at nævne hverken køn eller noget som helst andet og hans stemme var da også ganske rolig så det var ikke fordi man kunne høre at han ikke brød sig om tanken. Ray kunne godt blive jaloux, men ikke hvis han vidste at hans kæreste havde en anden på forhånd så at sige. Han var jo heller ikke jaloux over Charlie flirtede med piger for facadens skyld.

Charlie nikkede lidt, "Ehm, ja? Mine forældre er på forretningsrejse, jeg ved dog ikke hvor de andre er," svarede han og trak lidt på skulderne, han havde slet ikke fanget, hvor forkert det hele så ud, præcis ligesom han ikke havde bemærket, at han manglede at knappe den sidste knap. Han vidste dog ikke, hvor Rose eller Nikolas var henne, de to boede jo trods alt også stadig hjemme. Men det var nok meget normalt i det her hjem. Ingen havde styr på, hvor nogen som helst var.
Et kærligt smil meldte sig på Charlies læber, "En skønne dag, gør du nok," sagde han og blinkede til Ray, dog kun fordi de var alene, selvom husalfen var der. På vej op af trappen, gik det op for ham, at den ene knap stod åben, hvilket gjorde ham en smule panisk, så han skyndte sig at lukke den, i håb om, at Ray ikke havde bemærket det.
Han gik ned af en gang, men stoppede brat op, da Ray sagde han lignede en som havde haft sex. Fuldstændig stiv i kroppen, drejede han rundt på hælene, så han stod med fronten mod Ray. "Hvad? Nej jeg gør ej," sagde han lige så lavt, hvis ikke lavere, og så på sin kæreste med store øjne. Han bed sig lidt i læben, og kiggede så ned af gangen, hvor der ingen var at se. Han tog derfor hurtigt Rays hånd, og trak ham med ind på sit værelse og lukkede og låste døren efter dem.
"Hvorfor siger du sådan noget? Åh, nej, hvad har aviserne nu skrevet?" spurgte han overrasket, han havde med tiden fået en smule mere selvtillid omkring Ray, dog stadig ikke nok til, at springe ud. "Ehm.. Jeg.. Finder lige en bluse.." sagde han lidt akavet og kløede sig lidt i nakken, før han gik mod sit tøjskab. Charlie følte sig ret nøgen lige nu, selvom det kun var blusen som manglede. Selv hadede han sig selv, hver gang, han flirtede med piger, selvom han godt vidste, at Ray vidste at Charlie ikke lagde noget som helst i det, det var udelukket et coverup. Men han følte stadig dårlig samvittighed over det og følte han var utro, selvom han ikke var det.

Han nikkede ganske let forstående til hans ord da man heller ikke kunne have en form for snor i sine søskende. Det var han i hvert fald sikker på at man ikke kunne. Det gjorde ham heller intet. Det var bare rart at vide hvor mange man skulle passe på ikke at støde ind i så han ikke fik afsløret Charlie. Han rystede ganske let på hovedet af ham til at han nok ville vende sig til det en dag. ”Det tror jeg så aldrig jeg kommer til at vende mig til for at være ærlig. Ikke når man tænker på min familie” sagde han med et ganske let grin og var også kun sådan fordi de næsten var alene. Han holdte sig dog stadig fra at kysse ham da han godt vidste at de ikke var hundred procent alene. Han bemærkede godt at Charlie stoppede op og bed sig ganske let i læben. Han slog blikket ned da han følte lidt han ikke skulle have sagt det. ”Jo du gør. Dit hår ligner en ugleredde og din ene knap var åben” påpegede han roligt inden han igen bed sig ganske let i læben inden han lod sig hive ind på hans værelse. Han var glad for at han låste døren og indenfor få sekunder lagde han da også sine arme om ham og hev ham indtil sig. ”At du har en kæreste smukke” sagde han stille og tog fat i hans bælte med sin ene finger for at holde fast i ham. ”Du går ingen steder. Du bliver lige her til du har givet mig det kys jeg fortjener” sagde han bestemt da han faktisk heller ville kysse med Charlie end at han skulle have mere tøj på og han vidste jo godt at Charlie ikke havde været ham utro. Det ændrede bare ikke på at han lignede sådan en lige nu.

Charlie var vant til, at hans søskende var rundt omkring, hvor det lige passede dem. De havde dog alle sammen en aftale om, at deres værelser var hellige, og der gik man kun ind, hvis man fik lov. Det havde de lidt været nødt til, at aftale, ellers ville der jo slet ikke have været noget som helst privatliv i villaen. Charlie smilede lidt, "Men du kommer til, at vende dig til det, når du kommer her hjem," sagde han i et mildt grin.
Han vendte hurtigt blikket ned af sig selv, da Ray pointerede, at han havde set den ene knap, som ikke havde været lukket, og rodede derefter lidt i sit hår, for at få det til at side bare lidt bedre. Han svarede dog ikke før de var kommet ind på værelset. "Jeg har ikke haft sex, kun med dig, det lover jeg dig," sagde han og lod sig hive indtil ham, med et smil på læberne, og lagde sine hænder mod Rays hofter.
Hans mund gled op i en lille sprække, og han mærkede hvordan hans hjerte begyndte, at banke. "Shit.. Stod.. Du nævnt?" spurgte han og slap Ray igen, for at finde en bluse, dog blev han stoppet, af Rays greb om hans bælte. "Wooow," grinte han, da han ikke havde bemærket det før han kunne mærke det. Han smilede dog lidt, og kyssede så Rays læber ganske blidt, mens han lod sine fingre finde vej i gennem hans hår. "Jeg har savnet dig, skat," sagde han stille mod Rays læber og kyssede ham endnu engang. Han glemte lidt, at han ikke havde nogen bluse på, lige nu nød han bare, at kysse med Ray, han lod derfor sine hænder glide fra Rays hår og ned af hans ryg og ned til hans baller, som Charlie klemte let om, mens han smilede lidt i kysset.

Ray ville også blive skør hvis nogen gik ind på hans værelse uden tilladelse. Det var nok dengang hans mor havde glemt at banke på og opdaget Ray i at ligge og kysse med Charlie. Selvom der dog var kommet det gode ud af det at han havde opdaget hvilken familie Charlie kom fra og alt det med han var magiker. Han rystede ganske let på hovedet. ”Nej det tror jeg altså ikke du skal regne med uanset hvor meget jeg kommer forbi. Det har vi trods alt ikke derhjemme” sagde han med et smil og synes måske bare lidt det var en god ting at han ikke ville vende sig til det.

Han lagde godt mærke til den måde Charlie gjorde alt for at rette på sit hår igen. ”Og jeg siger heller ikke du har. Jeg siger du ligner en der har. Du burde få dig et høreapperat” sagde han med et drillende glimt i øjet da han virkelig ikke havde sagt at Charlie havde haft det. Bare at han lignede en der havde haft det. Han kunne ikke lade være med at smile da han mærkede hænderne ved hofterne. Han rystede let på hovedet. ”Ikke med navn. Der står du er sammen med en ud af to piger og der går rygter om du er til fyrer og aflivet i samme omgang” sagde han med et let smil og nussede ham blidt på kinden da han trods alt selv ville gøre alt for at Charlie ikke skulle springe ud på den der måde. Ray grinede mildt da Charlie kom med en lyd fordi han havde stoppet ham. ”Jeg har også savnet dig skat” sagde han med et smil og gengældte hans kys ganske blidt og fyldt med al den kærlig han havde til ham. Han mærkede hans blide klem på sin bagdel og skubbede ham blidt mod væggen for at drille ham. Han lod da også sin hånd glide ned til hans bukser for at åbne dem. Han ville se hvad det var Charlie havde på for det lignede virkelig ikke ude fra boxers.

Charlie trak lidt på skulderne, "Det kan I få, bare sig til," sagde han og smilede lidt, jo selvfølgelig elskede Charlie at have husalfer som gik og ryddede op for ham, passede huset og alt det huslige, men han frygtede godt nok lidt, hvordan han ville tage det, når han så en dag skulle flytte hjemmefra og pludselig skulle til, at klare alting selv. Dog regnede han meget med, at tage Frygtløs med sig, da den husalf var Charlies. Han så dem nok lidt mere som et kæledyr eller en butler eller sådan noget, end som en slave.

Charlie åbnede kort munden for, at svare, men endte så med at sukke lidt i stedet for, før han vendte blikket lidt mod gulvet, "Skyler har brugt mig som påklædningsdukke siden klokken syv i morges," indrømmede han så og vendte et lettere ydmygt blik tilbage på Ray. Han ville hellere være ærlig, end han ville have, at Ray skulle gå og få nogle helt forkerte tanker.
Et næsten lettet smil meldte sig på hans læber, da Ray forklarede kort, hvad der havde stået i avisen. "Jeg har fortalt Blair om dig. Det håber jeg er okay?" spurgte han og smilede lidt, da han mærkede Rays nussede Charlies kind. Det havde uden tvivl lettet, at få det sagt, og Blair havde jo også lovet, at være der, når deres forældre skulle have det af vide. Måske det skulle være snart, hvis aviserne allerede var begyndte, at fatte mistanke. "Stod der navne på pigerne?" spurgte han og bed sig lidt i læben.
Charlie elskede virkelig, at bruge tid sammen med Ray, det var en indre kamp for ham hver gang de sås offentlige steder, hvor han ikke kunne røre ham eller kysse ham. Det gav et mindre sæt i ham, da han mærkede væggen bag sig, hvilket fik ham til, at stramme grebet om Rays bagdel, for at trække ham tættere på sig. Han brød dog kysset, da han mærkede Rays hånd ved sin buksekant, "Ikke her Ray, hvad hvis nogen kommer ind?" spurgte han og lagde sin hånd oven på Rays, for at stoppe ham. Han havde ikke lige tænkt over, at han jo havde låst døren.

”Nej tak. Ellers tak. Jeg har det fint med at rydde op efter mig selv” sagde han med et grin da han trods alt havde lært det for mange år siden. Han havde jo også selv ment der var rodet på hans værelse når det egentlig mest af alt var hans makeup der havde ligget lidt rodet rundt. Ray ville bestemt ikke bryde sig om at skulle have en husalf og han ville virkelig få en kamp den dag han skulle til at leve i Charlies rigmandsverden for han ville føle sig så malplaceret.

”Det lyder godt nok hyggeligt” sagde han med et mindre grin inden han nikkede ganske let. ”Selvfølgelig er det ok. Jeg er glad hver gang du springer ud for en” sagde han med et varmt smil og kyssede hans kind blidt. Han mente det. Det gav dem altid et sted mere at kunne være sammen og guderne måtte vide at Ray kæmpede ligeså hårdt med ikke at måtte vise sin kærlighed som Charlie gjorde det. Han nikkede ganske let til om navnene stod der. ”Ja en eller anden Olive som ham din ven Philip snakker med og så en eller anden Celina du vist havde været med før. Hvad ved jeg?.” sagde han ganske roligt da han trods alt havde det meget cool omkring det. Han synes jo selv det var ok. Han overvejede også lidt at forklare hvorfor og det var fordi han selv var polygam, men han havde ligesom bare heller ikke lyst lige nu. Han lod ham bryde kysset og grinte bare kærligt. ”Hvis Skyler har leget dukke med dig vil jeg se om du stadig har noget af det på” sagde han med et ganske let grin og fik hans bukser en smule ned. Det var ikke fordi det var sex han havde lyst til. ”Jamen dog skat. Hvor er du dog fiiin.. Det er godt du har låst døren” sagde han med et drillende glimt i øjet og var ligeglad med at Charlie helt sikkert forsøgte at gemme sig selv lige nu for han kunne faktisk godt li synet og han måtte ikke gemme sig.

Charlie grinte let, "Altså jeg siger det bare, den dag vi flytter sammen, så vil jeg ha' Frygtløs med," sagde han med et smil på læberne, som dog hurtigt forsvandt en smule, "Eller altså, hvis vi en da flytter sammen.. En dag.." tilføjede han ret usikkert, da det ikke havde været hans mening, at begynde, at snakke fremtid med Ray, det var nok lige tidligt nok, selvom det føltes så rigtigt.

"Narj, det er forfærdeligt med hende, hun har klemmer på alle, inklusiv mig," sagde han og rullede lidt med øjnene, det var ham en gåde, hvordan det stadig havde lykkes ham, at holde hans forhold til Ray skjult for Skyler. Han smilede skævt, da han mærkede Rays kys på sin kind, "Jeg har også fået en ekstra nøgle hjem til ham. Vi må gerne låne hans lejelighed, hvis vi vil," fortalte han med et smil på læberne. Han vidste dog ikke helt om, han skulle fortælle Ray, hvad der var sket eller om han bare skulle lade det lægge, han var jo begyndt, at snakke med Philip igen. Dog mærkede han tvivlen igen, da Ray selv nævnte Philip. "Jeg har aldrig snakket med Olive, eller altså jeg ved hvem hun er, men det er også det.." sagde han lavmeldt, men undlod bevidst at kommentere på Celina. De havde godt nok kun kysset et par gange, men stadig.
Han grinte let og mærkede en mild rødme, "Det er på eget ansvar. Jeg nåede ikke at skifte," sagde han og flyttede sin hånd igen, så Ray kunne komme til. "Fin? Jeg skal gi' dig fin," sagde han morende, og fik dem vendt rundt i en hurtigt bevægelse, så det var Rays tur til, at stå med ryggen mod væggen, med en håndflade mod væggen på hver side af Rays hoved. Lige nu var Charlie ret glad for, at Ray havde påmindet ham om, at døren var låst. Han lod sine læber møde Rays hals, som han skiftevis kyssede og nappede blidt i, som han pressede sig en smule mod ham.

”Den dag vi flytter sammen. Hvem har travlt nu var? Bare vent. Den dag du er færdig på skolen tyvstjæler jeg dig og så flytter du ind hos mig hvis du tror du kan nøjes med min lille bitte lejlighed” sagde med et ganske let grin selvom han ikke var helt så sikker på at Keira ville bryde sig om at dele lejligheden med endnu en person. ”Så mon ikke det giver mig de år til at finde en anden lejlighed for ellers bliver der godt nok plads mangel når min bedste veninde også bor der” sagde han med et ganske let grin og nikkede let for sig selv. Han havde virkelig ikke kunne lade være med at finde det sødt at Charlie sådan rettede på sig selv og gerne ville videre i deres forhold. Ray var også helt sikker på at den eneste grund til at de ikke havde skyndt sig videre end hvor de var nu var fordi de var en anelse begrænset af Charlies 15 år. Ellers var de sikkert flyttet sammen om så der havde været plads mangel.

”Jeg er glad for jeg ikke kender hende så. Den slags typer er jeg ikke specielt vild med” sagde han med et let bestemt ryst på hovedet da han ene eks-kæreste trods alt var på den måde. Nogle gange var han glad for han var sluppet af med hende og det virkede da også som om hun havde sluppet sit tag i ham helt efterhånden. Ray var sikker på at hvis en pige som hende fandt ud af Charlie og ham var kærester så ville Charlie sikkert også sige det. ”Ej det lyder da fedt. Godt han sådan kan støtte dig” sagde han med et bredt smil over sine læber og øjne der strålede en anelse. Ray lagde godt mærke til Charlie så en anelse sjov ud i hovedet da han nævnte Philip. ”Så du kender altså Celina?” spurgte han med et ganske let hævet øjenbryn da Charlie trods alt bare fejede det af på den der måde. ”Jamen jeg vil gerne se hvad du har på” sagde han med et ganske let grin da han trods alt gerne ville se det. ”Ja fin. Du har pigetøj påååå” sagde han og nåede ikke at sige mere da han mærkede væggen bag sin ryg. Han blottede sin hals for ham og stønnede ganske svagt. Ray var virkelig mm fra at gå i stå over behandlingen fordi han fik flashbacks til Collin og derfor lagde han sine arme om hans hals fordi han ville vende dem om i stedet for at gå i panik over det.
"Du er enormt lækker i det der. Små slemme drenge skal da vist straffes for at overtage det hele" sagde han med et drillende glimt i øjet og fik ham med lidt besvær vendt dem om så Charlie stod ind mod væggen igen.

Charlie kunne ikke lade vær med, at slippe et grin, "Så det gør du? Og hvad tror du så Keira siger til det?" spurgte han drillende, han ville bestemt ikke have noget imod, at flytte sammen med Ray, så snart han var færdig på skolen. Så ville han også bedre kunne springe ud overfor sine forældre og resten af familien, for så skulle han ikke være bange for, at blive smidt ud.
Han nikkede lidt med et smil på læberne, "Og ellers har jeg en god opsparing, så køber jeg os et hus til os, med have og pool, lige der i verden, hvor du ønsker," sagde han som smilet på hans læber voksede, før han kyssede Ray ganske blidt på læberne. Han havde det ret underligt med, at stå og snakke sådan om fremtiden med Ray, for selvom Charlie var dybt forelsket i ham, så var det jo også en snak som lå ret langt ude i fremtiden.

Charlie smilede lidt, "Altså det er ikke fordi hun er et dårligt menneske, hun er bare.. Ja, Skyler er bare Skyler, jeg tror kun det er Blair som kan styre hende," sagde han i et grin, af en eller anden grund, virkede det som om, at Blair kunne får Skyler til, at sætte sig i respekt overfor ham, hvordan eller hvad Blair gjorde, vidste Charlie ikke, selvom han ville ønske han gjorde.
Charlie nikkede lidt, han var virkelig glad for Blairs støtte, selvom han også drillede lidt med det. Han bed sig lidt i læben, "Jeg.. Blair fandt ud af det, fordi Philip prøvede at kysse mig, men jeg lover dig, der skete ikke noget, jeg stoppede ham inden og jeg har ikke lyst til, at kysse andre end dig," indrømmede han og så på Ray med et næsten bedende blik, fordi han virkelig ikke håbede, at Ray ville blive sur, Charlie ville bare hellere være ærlig, end han ville gå og holde noget skjult for Ray.
Charlie følte lidt, at han kom længere og længere ud, hvor han ikke kunne bunde, især da Ray så spurgte ind til Celina. Han nikkede lidt, "Celina er ret gode veninder med Skyler. Vi har kysset lidt engang, men det er længe siden, før jeg overhovedet havde mødt dig, skat," sagde han og prøvede nok lidt, at pakke det så meget ind som han overhovedet kunne, men samtidig være ærlig.
"Kun trusser, og de er virkelig forfærdelige at have på," grinte Charlie, da han faktisk mente det. Der var jo slet ikke plads til hans udrustning, selvom han ikke var den største i verden. Han lukkede øjnene, da han hørte Rays svage stønnen og tog sig selv i, at blive revet så meget med da Ray lagde sine hænder om Charlies hals, at han glemte at flytte sine læber, hvilket højest sandsynligt ville efterlade et ganske smukt sugemærke.
Han slap dog hurtigt kysset på Rays hals, da han pludselig mærkede væggen mod sin egen ryg igen, hvilket fik ham til, at søge Rays øjenkontakt, med et smil på læberne, "Straffes? Hvad vil du gøre? Kysse mig til mine læber er følelsesløse?" spurgte han morende og hev sine bukser op igen, dog uden at lukke dem, da han havde planer om, at gå ud og skifte lige om lidt, det var mere fordi de var røget længere ned, da Ray havde vendt dem igen.

Han træk ganske let på skulderen. ”Det ved jeg ikke. Hun vil nok ikke bryde sig om at høre på et kærestepar så længe hun ikke ved hvor det føre hen med Alastair” sagde han stille og bed sig selv let i læben. Han ville så heller ikke gøre det uden at Keira havde sagt god for det. Han så det nemlig også som det ville være nemmere at springe ud for hans familie på den måde selvom han da på alle mulige måder håbede han havde gjort det før det. Uanset hvad skulle Charlie gøre det i hans tempo. Ray tabte nærmest sin kæbe ved det næste svar. ”Det gør du slet ikke det der Charlie!” udbrød han og måtte ligge en hånd for sin mund da han virkelig var bange for det var alt for højt. Ray ville slet ikke kunne klare at blive forkælet i så bred udstrejkning. Han ville aldrig komme til at falde til i det der højklasse miljø. Han var nærmest overrumpet og dermed lød han mere vred end han egentlig var.

”Så altså din storebror ikke?” spurgte han blot for at sikre sig at han faktisk havde styr på det med hans familie. Han havde virkelig forsøgt sig på at følge op på hans familie, men det var ikke altid lige nemt da han trods skulle sortere en fandens masse sladder og lort væk og da især om sin kæreste. Det havde ikke været spor behagelig læsning, men han havde gjort det.

Ray hævede let det ene øjenbryn da han ikke helt forstod hvorfor Philip ville kysse Charlie på den der måde. Det var jo hans kæreste, men da Charlie ligesom virkede som om han gik i panik forstod han det slet ikke. Han lagde sine arme om ham og strøg ham blidt over kinden inden han rettede hans hoved mod sit eget. ”Skat jeg stoler på dig. Lad nu være. Jeg er altså ikke typen der bliver sur over den slags for jeg ved du ikke ville gengælde” sagde han med et varmt smil og træk Charlie helt indtil sig. Der var ingen grund til at han gik sådan i panik for sådan var han slet ikke. Han havde lyst til at forklare hvorfor han var sådan, men tænkte at det lige nu var bedre at sige det var fordi han stolede på ham. Det med at droppe hele den der polygame bombe var stadig bare alt for tidligt.

”Skat lad nu være med at panikke sådan. Jeg ville bare være ærlig om de rygter som går. Selv hvis du kyssede hende nu ville det ikke røre mig for jeg ved du forsøger at holde din facade oppe” sagde han med et varmt smil da det var helt ok med ham. Han brød sig virkelig ikke om Charlie ville have det skidt med det for det var jo ikke meningen med det.

”Din stakkel” sagde han drillende og mærkede godt at Charlie havde godt fat i hans hals. Han havde heldigvis makeup til at dække det hvis Charlie fik givet ham et sugemærke. Også med sig da han altid havde det vigtigste til at dække tingene hvis det blev tværet ud.

Ray tog fat i hans bukser igen for at hive dem ned igen da han ville beholde ham i de trusser. ”Du får ikke lov til at komme ud af de trusser lige nu og jeg er ikke helt så sød du tror” sagde han med et drillende glimt i øjet og lagde sin hånd på hans trusser for at lege let med kanten mens han holdte Charlie inde mod væggen. Det var ikke fordi han egentlig havde haft tænkt sig at have sex med Charlie når de var i Charlies hjem, men han ville se ham i det undertøj. ”Skal du ikke have hendes BH på så?” spurgte han drillende og håbede han kunne holde Charlie var han var.

Charlie rynkede lidt på panden, "Hvem er Alastair?" spurgte han og tippede hovedet lidt til den ene side, mens et nysgerrigt blik hvilede på Ray. Det var ikke fordi Charlie var flov over, at være kærester med Ray, overhovedet, han var bare virkelig bange for, hvordan hans forældre ville blive sure, eller i værste tilfælde, så forbyde ham i at se Ray mere. Han spærrede overrasket øjnene op, ved Rays ord, "O-okay.." sagde han ret usikkert og bange for, om han havde sagt noget forkert. Han havde jo penge nok, hans opsparing var stor, og han kunne altid bare bede om et lån af sine forældre. Desuden havde han planer om, at begynde som elev i hans fars firma når han var færdig på skolen.

Han nikkede lidt, "Jo, Blair er 18, ligesom dig," sagde han lidt forsigtigt og bed sig lidt i læben. Charlie vidste godt, at hans familie var stor og forvirrende, især fordi der også var Evanna, som jo ikke var deres rigtige søster. Charlie så hende i hvert fald ikke som en søster, i hans hoved var det kun Skyler og Rose som var hans søstre.
Han så på Ray med øjne som nok tydeligt sagde, at han slet ikke vidste, hvordan han skulle håndtere dette her med Philip. Han mærkede dog en lettelse da han mærkede Rays hænder mod sine kinder og rystede så lidt på hovedet, "Det gjorde jeg heller ikke, jeg stoppede ham inden," sagde han og lagde sine arme omkring Rays liv, da han mærkede Ray trak ham tættere indtil sig. Han havde det stadig virkelig skidt med det.
Han spærrede øjnene op, ved Rays ord. "Det kunne jeg aldrig finde på skat! De eneste læber jeg har lyst til, at kysse, er dine," sagde han og mærkede en mild rødme over sine egne ord. Han ville gerne kunne holde det hemmeligt, at han havde en drengekæreste, om ikke andet til han var gået ud af skolen, men han vidste godt, at to år mere sådan her, det ville han heller ikke kunne holde til. Han ville så gerne have lov til, at kysse og holde Ray i hånden lige hvor det passede dem, men han var så bange for sine forældres reaktion, at han ikke kunne få sig selv til, at sige det til dem, selvom Blair havde sagt, han nok skulle være der imens.
"Ja ik? Det er faktisk ret synd for mig," sagde han morende, "Så derfor vil jeg gerne ud og skifte," sagde han i et lille grin. Han kunne godt mærke, at der ikke rigtigt var plads til hans størrelse i Skylers trusser, men de var jo sjovt nok heller ikke lavet til det.
Charlie mærkede sit hjerte begynde at slå en smule hurtigere, da Rays hånd begyndte at lege med kanten på trusserne. Han bed sig lidt i læben, "Jeg syntes ellers du er ret så sød," sagde han og blinkede til Ray. Han havde lyst til, at kysse ham, men lige nu ville han bare gerne se hvad Ray ville gøre herfra. Han skubbede sine bukser længere ned, med sine fødder, og trådte så helt ud af dem, mest fordi han gerne ville ud og have dem af, så han kunne få et par af sine egne på. Han grinte let og rystede så på hovedet, "Den nåede jeg, at tage af," svarede han morende, han kunne sagtens holde til, at Ray lavede sjov.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Eyes Wide Open (ADVARSEL) Ray + Charlie

Indlæg  Admin on Man aug 07, 2017 2:38 am

”Alastair er bare en hun kender fra skolen” sagde han ganske roligt og nikkede let for sig selv. Han vidste ikke hvordan han ellers skulle forklare det. Han havde ikke tænkt sig lige nu at komme ind på at han godt vidste at Philip snakkede med Collin for han brød sig slet ikke om det. ”Undskyld. Det var ikke sådan ment. Jeg bryder mig bare ikke om tanken om alt er stort” sagde han med en skæv grimasse da han virkelig ikke var glad for når noget var mere end han var van til.
Han nikkede ganske let til Blairs alder. Så havde han da styr på et eller andet. Det var ikke fordi det var spor nemt og slet ikke når medierne var fulde af så meget lort pga. familien var så kendt som de var. ”Og jeg tror på du gjorde det. Dog må du gerne sige til Philip at Collin altså ikke er det bedste selskab her i verden” sagde han det sidste med et ganske let suk da han virkelig mente at Philip burde holde sig væk fra Collin. Delvist var han en anelse jaloux på det, men også bare fordi han vidste Collin kunne være en skidt person.

”Men hvis det er med til at holde os skjult så gør jeg det altså gerne skat. Jeg ved jo det kun er mig du elsker” hviskede han kærligt og blidt stadig glad for at Charlie holdte sådan om ham. Han var virkelig dejlig og han ville ikke leve uden ham, men han ville også gerne gøre alt for at Charlie skulle have det godt. Han var trods alt vild med ham og han forstod jo godt hvis Charlie ikke var klar til at stå frem endnu. Det hele var jo stadig virkelig nyt.

Han rystede ganske let på hovedet. ”Nej det synes jeg bestemt ikke det er. Jeg synes derimod du skal blive i dem lidt endnu” blinkede han ganske drillende til ham. Han kunne ikke lade være med at smile for sig selv da Charlie hev ned i sine bukser og trådte ud af dem. Han rystede let på hovedet til at han var sød selvom han godt selv vidste at han var det. ”Det er jo nærmest synd” sagde han drillende og kyssede ham op af halsen mens han stille begyndte at hive ned i hans trusser kun fordi det var synd for Charlie at han skulle have dem på.

Charlie nikkede lidt til, hvem Alastair var, men valgte ikke at kommentere på det. Han bed sig lidt i læben, "Det var heller ikke sådan ment.. Det var bare.. Ehm.. Undskyld.. Ikke noget," sagde han en smule forvirret over Rays reaktion. Det var jo ikke meningen, at han ville have Ray skulle føle sig overrumblet eller noget, han ville bare have, at han skulle vide, at Charlie virkelig ikke ville have noget i mod, at bruge sin opsparing på ham, og han ville bare vise ham, at han ville gøre alt for Ray.
Han åndende en smule lettet op, "Tak. Hvem er så Collin? Ray, jeg kan ikke bestemme, hvem Philip snakker med, og hvem han ikke snakker med?" sagde han med en mild rynken på panden. Han havde aldrig hørt om, hverken Alastair eller Collin før. For en gangs skyld, følte Charlie faktisk, at det var ham som var på bar bund, og ikke Ray når det kom til Charlies familie.

Charlie vendte blikket lidt mod gulvet, stadig med sine hænder på Rays hofter, mens han rystede lidt på hovedet. "Jeg elsker kun dig, og jeg har ikke lyst til, at kysse andre end dig," sagde han og skar en lille grimasse. Han var sikker på, at han ikke ville kunne få sig selv til, at kysse nogen som helst, selv ikke Celina. Han ville bare føle han var Ray utro, og den tanke brød han sig bestemt ikke om. Charlie ville bare gerne have lov til, at nyde livet sammen med Ray.

Charlie grinte let, "Hvorfor?" spurgte han, han kunne bestemt ikke selv se det frække i, at have tøsetrusser på, men det var nok også fordi han virkelig ikke brød sig om, at have dem på, fordi der ikke var ordenligt plads i dem. Han grinte let, "Yeah.. I'm sexy and I know it," sang han morende, men måtte stoppe sin sang hurtigt igen, da han mærkede Rays læber mod sin hals, hvilket fik Charlie til, at skyde hovedet en anelse bagud, med et nydende stille suk. Han smilede lidt, da Ray trak trusserne af Charlie, hvilket fik ham til, at snige sine hænder op fra Rays hofter og ind under hans bluse, for at nusse ham blidt på maven og om på ryggen. Charlie følte sig pludselig meget nøgen lige nu, ved siden af Ray som stadig havde alt sit tøj på og Charlie selv rent faktisk var nøgen.

”Det ved jeg godt, men jeg kommer ikke fra en velhævende familie. Jeg har ikke et behov for alt skal være stort og jeg kommer helt sikkert heller ikke til at vende mig til det” sagde han med et ganske let suk da det ikke havde været hans mening at reagere så voldsomt. Det var bare at Ray faktisk bare ikke kunne følge med når Charlie en gang i mellem opførte sig som den rigmandsdreng han var. Det var sjældent det skete, men når det så gjorde så stod Ray fuldstændig af fordi han ikke havde noget han kunne give tilbage med. Det var måske også lidt derfor han havde haft noget imod at være sammen med en rigmandsfyr fra starten af, men han var så vild med Charlie at han forsøgte at se igennem fingrene med det. Ray kom fra en familie der intet havde så det var ikke så nemt det der med at være i en verden hvor der var ting som husalfer. ”Collin er dårligt selskab. Jeg ved godt du ikke kan bestemme over ham, men Collin udnytter folks svage punkter” sagde han med en let skæv grimasse over sine læber. Han havde ikke lyst til at sige han selv havde haft noget med Collin og det var derfor. Han havde slet ikke lyst til at komme ind på han så Collin når han var på hans stambar for det var der han arbejdede. Han følte godt selv han kunne holde sig fra Collin og han havde da også gjort det indtil videre.


”Jeg har heller ikke lyst til at kysse andre end dig skat, men det er ikke utroskab hvis det er for din facade” sagde han med et ganske varmt smil da han virkelig ikke kunne se det skulle være sådan. Det mente han i hvert fald ikke selv. Han gjorde en del for at Charlie ikke skulle komme i klemme. Det var både sikkert og vist. Han havde intet imod at Charlie kyssede andre hvis det fik rygterne væk fra at han var sammen med Ray selv. Nu var det så også fordi Ray jo egentlig var polygam, men det havde han stadig ikke lyst til at sige til Charlie. Ikke endnu.


”Fordi jeg synes det klæder dig skat” sagde han med et glimt i øjet. Det var heller ikke fordi Ray tændte på det som sådan, men han synes bare det var sjovt. Han synes dog alligevel det på et eller andet plan var frækt, men det var mere fordi de var pæne og det var hans kæreste. Ellers havde det ikke haft en virkning. Han smilede let mod hans hals da han mærkede hans hånd over sin bluse. Han nappede ham blidt i halsen og havde mest af alt lyst til at pille tøjet af ham. Døren var jo låst så han kunne ikke se det store problem i det. Han var nu også mest af alt glad for at Charlie ikke taget styringen igen for det havde han ikke spor lyst til. Han valgte at hive sin bluse af kun for at Charlie skulle have lov til at få mere ud af det. Han hev fat i hans trusser igen og hev ned i dem. ”Charlie du er slem. Du giver mig lyst til dig” hviskede han drillende og vidste godt han måske var en anelse for forsigtig, men nu var de jo også hjemme hos Charlie så han kunne godt forstå han ikke ville.

Charlie nikkede lidt til Rays ord, "Det er okay.. Der er jo alligevel mange år til, og ingen ved hvad fremtiden bringer," sagde han med et lille skuldertræk, nok mest for at skyde det lidt hen, som noget de ikke behøvede, at snakke mere om for nu. Charlie gik alligevel stadig på Hogwarts og det ville han gøre de næste par år, så det var jo ikke fordi det var noget de behøvede at tage stilling til lige nu og her.
Han vippede kort begge mundviger ned af, før hans læber gled op i et lille smil, "Jeg skal nok snakke med ham om det, men det er jo hans liv, jeg kan ikke gøre hverken til eller fra," sagde han, men selvfølgelig ville han gerne tage en snak med Philip, hvis Collin ikke var godt selskab. For selvom Charlie ikke kunne bestemme over Philip, så kunne han jo godt komme med et venligt råd, men derfra måtte det jo være op til Philip selv, hvad han ville gøre.

Charlie bed sig ganske let i læben, "Og det ville slet ikke genere dig det mindste?" spurgte han, det kunne godt være at Ray var Charlies første kæreste, men Charlie var jo ikke født i går, han vidste godt, at kysse andre når man havde en kæreste var utroskab. Men hvis Ray var okay med det, så måtte Charlie jo tage hans ord for gode vare.

Han skar en mild grimasse, "Vel gør det ej," modargumenterede han, selvom det nok var et ret lamt argument, men han følte bestemt ikke, at Skylers tøsetrusser klædte ham på nogen som helst måder, det var han alligevel nok lidt for meget dreng til, men nu var han også stadig helt sikker på, at han ikke var til fyre som sådan, det var 'bare' Ray, som havde slået benene helt væk under ham, for han var virkelig forelsket i Ray.
Et nydende suk lød fra Charlie, da Ray nappede i hans hals, og han lod sine øjne glide i. Et øjeblik havde han glemt alt om tid og sted, han var bare i sin egen lille verden, hvor det kun var ham og Ray der var inviteret ind i. Han åbnede dog øjnene igen, da Ray hev sin bluse af, hvilket fik et kærligt smil frem på Charlies læber, mens han lod sine fingre glide undersøgende over Rays brystkasse, selvom han havde mærket den nogle gange efterhånden. Han lod denne gang Ray trække trusserne af sig, uden at stoppe ham. Han kunne godt mærke, at blodet gerne ville nedad, men han prøvede at kontrollere sin lyst, selvom det ikke altid var det nemmeste for en teenage dreng, og da slet ikke i selskab med sin kæreste. "Jeg er en meget, meget, meget sød dreng," sagde han stille mod Rays hals, som han blidt kyssede hver gang han sagde 'meget'. Han kunne godt mærke sit hjerte banke en smule hurtigere, i takt med at hans egen lyst også steg. "Du giver også mig lyst til dig," indrømmede han og så sin kæreste ind i øjnene.

Han nikkede ganske let og lod ligesom Charlie få det sidste ord i den sag. Mest af alt fordi han godt vidste han ikke havde sagt det på en særlig pæn måde, men han blev bare så overrumpet når Charlie ville forkæle ham. Han kunne slet ikke med det og han ville gå helt i spåner når det ville gå op for ham at Collin også var fra en rigmandsfamilie af. Han kunne slet ikke med den verden og det var også derfor han faktisk havde lovet sig selv aldrig at flirte med nogen i den verden til han var faldet pladsk for ikke alene Charlie, men også Collin som han trods alt troede var fra samme miljø som ham selv. ”Ja ved godt hans liv er hans. Det er også bare en advarsel” sagde han med et ganske let nik da han virkelig synes Philip burde holde sig væk fra Collin. Ikke kun fordi det sved en lille smule, men også bare fordi han selv vidste hvordan Collin var. Han havde jo selv været der og fået smerten fra det. Lige nu glad for at Charlie ikke stillede spørgsmålstegn ved det.
Han rystede ganske let på hovedet. ”Nej skat for jeg gør det gerne for du ikke skal springe ud før du er klar til det. Jeg vil ikke have du skal føle dig presset til noget du ikke er klar til” sagde han med et varmt smil og undgik fint lige nu at forklare resten af grunden til det. Desuden var han altså bare ikke den jaloux type. Sådan var han slet ikke.

Han nikkede ganske let da han bestemt synes det var kønt til ham, men nu var det heller ikke hans søster der havde givet ham sit undertøj på og så meget havde han heller ikke med hans søster at gøre at det ville komme til at ske heller. Desuden ville Ray bare finde det morsomt hvis det var omvendt. Han mærkede hans fingre over sin brystkasse og kunne ikke lade være med at smile let for sig selv. Han rystede ganske let på hovedet af ham. ”Nej du er så ej. Du er en virkelig slem lille dreng Charlie” sagde han og lagde sin hånd på hans bagdel for at give den et let klem. Han sukkede nydende over kyssene på halsen og kunne godt mærke hans egne lyster blot blev større. ”Så skal du godt nok være stille. Du vil jo ikke afsløres vil du vel?” spurgte han ganske drillende i en blid hvisken inden han træk sine egne bukser og boxers ned. Han løftede Charlie op for selvom Ray ikke var den stærkeste her i verden så kunne han sagtens løfte Charlie. Dog ikke længere end til at bære ham over til sengen og lagde sig ind over ham som en anden sulten løve der kastede sig over sit bytte. Han brugte heller ikke mange sekunder inden han uden varsel trængte op i Charlie for han vidste godt selv han kunne være stille og han ville have ham lige her og nu. Desuden var der et eller andet frækt over at skulle være stille så Skyler ikke hørte dem.

For Charlie havde penge ingen værdig, det var bare noget han tog ret meget forgivet, ikke fordi han udnyttede at hans forældre var rige, men fordi de altid havde levet i luksus, så værdsatte han det nok bare ikke rigtigt på samme måde. Det havde både sine fordele og sine ulemper. Han var jo ikke snobbet omkring det, ligesom Skyler til tider var. Han tænkte bare ikke altid lige over, at det ikke var alle som kunne gøre hvad de ville mere eller mindre.
Han nikkede lidt til, at det var Philips eget liv og valg om, hvem han ville snakke med. Selvfølgelig ville Charlie gerne tage en snak med Philip omkring Collin, men mere ville han ikke gøre, det følte han ikke rigtigt, at han kunne tillade sig.
Han ved sig lidt i læben. "Hvad hvis jeg aldrig bliver klar? Jeg bliver ved med, at udsætte det, fordi jeg venter på det rigtige øjeblik, men det er bare som om.. At det aldrig kommer.." sagde han i et lidt opgivende suk. Hans forældre var jo hele tiden ud og rejse, og når de var hjemme, så var Charlie på skolen. Når de så endelig var samlet alle sammen, så var det i et eller andet random land på forretningsrejse, hvor alle havde deres fokus på, at ligne en stor lykkelig kernefamilie.

Han kunne ikke lade vær med, at smile lidt mod Rays hals, da Ray kaldte ham for en slem dreng. Han havde stadig en smule svært ved, at snakke frækt til Ray, ikke fordi han ikke ville, men fordi han hurtigt syntes han selv lød dum. Han lod sine øjne glide i, da han hørte Rays nydende suk, og forsatte med, at kysse hans hals, ganske blidt, da han mærkede Rays hånd på sin bagdel.
Han stoppede dog sine kys på Rays hals og åbnede øjnene igen, da Ray hvisken lød. Et øjeblik var han i tvivl om, om han havde hørt rigtigt eller ej, men da Ray så smed både det ene og det andet par bukser, så de begge var nøgne, gik det ret hurtigt op for ham, at han havde hørt rigtigt.
Han nåede dog på ingen måder, at reagere, før han mærkede sengen mod sin ryg og Ray lå over ham. "Ray.." sagde han stille, men det hele gik pludselig alt for hurtigt til, at han kunne følge med, og før han vidste af det, mærkede han Ray glide ind. "Oh my freaking.." han bed sig hurtigt i læben, for hans udbrød ikke skulle blive alt for højt. Hans hjerte bankede, men han havde på samme tid heller ikke lyst til, at de skulle stoppe. Han så op på Ray, "Du er ikke rigtigt klog," sagde han og rystede lidt på hovedet af ham, dog med et smil på læberne, så Ray forhåbentlig godt kunne regne ud, at det var okay. Han fangede så hans læber i et kys, i et håb om, at hvis de nu kyssede, så ville det kunne holde Charlie selv stille om ikke andet.

Ray ville så heller aldrig kunne være sammen med ham hvis han havde været snobbet omkring det at have penge. Meget kunne han se igennem fingre med, men en af grundene til at han jo netop havde ville holde sig fra en rig var jo netop at han ikke følte han kunne relatere til det. Han selv tog jo langt fra penge forgivet. Det var noget man arbejdede for at få. Han havde jo heller aldrig opdaget at Collin var rig.
”Så tager vi det til den tid skat. Vi har kun været sammen i 3 mdr. Det er ikke fordi vi har travlt” sagde han med et varmt smil over sine læber og strøg ham blidt over kinden. Charlie skulle også have lov til at bruge tid på det og Ray var en ganske tålmodig mand. Han vidste så også godt hvorfor han var det, men han havde ikke lyst til at sige det endnu. Det var alt for tideligt. De havde jo kun været sammen i 3 mdr. Det var næsten intet. Han var godt klar over det var mere for Charlie der aldrig rigtig havde haft en rigtig kæreste før, men for Ray var det intet og han havde ikke lyst lige nu til at være med andre så der var ingen grund til at nævne det.

Han vidste godt det ikke var nemt at snakke frækt. Det var jo ikke noget man bare lige lærte over natten og desuden skulle man virkelig over det punkt at man selv følte det lød dumt for det var jo ikke sikkert den anden havde samme opfattelse af tingene. Ray vidste godt han ikke var rigtig klog, men han havde lyst og døren var låst. Ok den kunne låses op med magi, men hvis nu de var virkelig stille så ville det hele jo nok gå. Ray stoppede ikke så længe Charlie ikke direkte bad om det. Han vidste godt det gik virkelig hurtigt lige nu, men var de også lidt nød til hvis de ikke skulle opdages. ”Ved jeg godt jeg ikke” hviskede han blidt inden han lod sine læber fange af Charlies læber. Ray kunne sagtens finde ud af at være stille trods alt. Det vidste han jo godt. Nu havde han så også prøvet det offentlige steder og der var man nød til at være virkelig stille for ikke at blive opdaget da det ikke var helt så lovligt, men nu var de i et Charlies hjem og der måtte de trods alt helst ikke det her. Han forsatte sine blide bevægelser og havde virkelig kun fokus på Charlie lige nu. Han håbede virkelig ikke hans handlinger ville gøre at Charlie kom ud i problemer med sin familie. Han selv kom med virkelig ganske lave suk og mest af alt for Charlie kunne vide at han nød det.


Charlie vidste jo godt, at de ikke havde været kærester ret længe, men han hadede alligevel sig selv lidt for ikke bare, at springe ud og være ærlig overfor sine forældre. Det sted lå det nok også lidt i, at han var virkelig bange for, at Ray på et tidspunkt ville miste tålmodigheden og gå fra ham.
"Det ved jeg godt, men stadig.." sagde han og trak lidt på skulderne, uden helt at vide, hvad han ellers skulle sige, eller om han overhovedet skulle sige mere i den sag. Et sted var han nok bare imponeret over, at han havde kunne holde det hemmeligt for Skyler og Rose i så lang tid.

Selvom Charlie havde det virkelig godt sammen med Ray, så kunne han godt mærke at Ray var et par år ældre, især når det kom til seksuelle ting. Egentlig gjorde det ham heller ikke noget, da han godt kunne lide, at lade Ray guide ham i gennem det. Desuden følte han selv, at han var ved at være godt hærdet efterhånden.
Han rystede lidt på hovedet af Ray, dog med et smil på læberne. Han var ikke hundrede procent tryg ved, at de havde sex hjemme hos ham go hans fokus var delvis på Ray og delvis på døren, som han ikke kunne lade vær med, at skæve mod ind i mellem. Han lod dog øjnene glide i, da Ray gengældte hans kys.
Han måtte dog bryde kysset, på grund af Rays blide bevægelser, som sendte Charlie langt op over skyerne. Han stønnede så stille han kunne, mens han lod sine hænder glide om på Rays baller, som han klemte en smule bestemt om. "Hårdere," bad han i et stille, nydende suk. Charlie elskede fornemmelsen af Ray så tæt på sig. Han kunne mærke blodet pumpe rundt i hele sin krop, som blev opfyldt af nydelse.

Ray ville så aldrig miste sin tålmodighed på det punkt og gå fra Charlie bare fordi han ikke var sprunget ud endnu overfor sine forældre, men nu havde han også sin egen hemmelighed når det kom til begrundelsen for det. Han havde bare ikke lyst til at dele det endnu for han var sikker på chancen for at han ville miste Charlie på den konto var en helt del større end selv ville miste sin tålmodighed med Charlie. Især fordi han havde mistet folk på det før. Ok han havde så heller ikke været ærlig overfor Raven, men stadig.
”Så lad være med at bryde din hjerne med det” sagde han med et varmt smil over sine læber og kyssede hans læber blidt. Han kunne ikke se hvorfor Charlie skulle bruge al sin energi på det. Charlie skulle have lov til at bruge sin tid på tingene og det var fint nok med Ray. Desuden skulle Charlie have tid til også at indrømme overfor sig selv at han overhovedet var til fyrer og det gjorde man ikke bare natten ovre. Slet ikke med Charlies familie. Alle kunne jo ikke på det punkt være ligeså heldige som Ray selv selvom det kunne være rart når det lige handlede om det der med at være til sit eget køn.


Ray kunne ikke lade være med at smile for sig selv i kysset over Charlies hænder på sine baller og klemmet ikke særlig længe efter. Han havde intet imod at skulle være andet end blid omkring Charlie. Så længe det var den her vej rundt. Han vidste jo godt han var en del mere erfaren, men nu havde han også været med en del især fordi han var tryghedsnarkomen og ikke kunne være alene i to sekunder af gangen. Desuden havde han ikke været meget ældre end Charlie da han havde været sprunget ud, men nu havde han også været med piger. Det eneste han dog ikke ville var at hvis Charlie nogensinde skulle have lov til at prøve det omvendt så skulle han bestemt være blid for alt ved Collin sad stadig dybt i Rays krop og han ville ikke sammenligne dem. Han nikkede let for sig selv ved Charlies ord om at være hårdere og ændrede da også i sine stød så de blev lange, men ganske hårde. Desuden gik det heller ikke at trække det alt for langt ud selvom det var virkelig godt når Charlie ikke var alene hjemme. Selvom det dog ikke var det som fyldte allermest i hans hoved lige nu, men derimod Charlies nydelse. For hver gang Ray træk sig ganske langsomt ud bankede han ganske hårdt tilbage så selve den del ville være hård. Ikke fordi han regnede med Charlie gik i stykker, men fordi han selv synes det gjorde det hele mere pirrende og intenst.

En af grundene til, at Charlie brugte så meget tid og energi på, at tænke på hvordan Ray mon havde det med, at Charlie ikke var sprunget ud. Han elskede jo virkelig Ray, og han var ikke den mindste smule flov over ham, det var mere sig selv han var flov over, og han kunne lige høre sin far for sig, en lang prædken om, hvordan det ville vanære hele familien og han skuffelse ville stråle ud af ham. Alene tanken gjorde utroligt ondt indeni Charlie.
Han smilede lidt forsigtigt til Ray og nikkede så, "Yeah.." sagde han stille og gengældte hans kys. Han vidste jo godt, at de ikke havde været kærester særligt længe, men på den anden side, så var tre måneder da også okay lang tid, i forhold til, at Charlie aldrig havde haft en kæreste før. Han havde dog overvejet at stille frem og indrømme, at han havde fået en kæreste, og bare ikke sige mere end det, da han efterhånden var ret træt af de mange tøser som lagde an på ham, han vidste jo godt, at halvdelen af dem, kun gjorde det for hans forældres penges skyld.

Charlie ville helst ikke vide noget om, hvem Ray havde været sammen med før Charlie selv, ikke fordi han vidste jo godt, at det var sådan virkeligheden var, men han havde ikke noget behov for, at få det bekræftet. Han var helt væk i nydelse, Rays behandling var ren tortur, når han samtidig skulle koncentrere sig om, at være stille og det så oveni købet var ved at være noget tid siden, eftersom Charlie også havde en skole at passe, så det var ved at være lang tid siden han havde fået lettet trykket.
Det var ikke fordi Charlie havdet et helt vildt ustyrligt behov, for at de på et tidspunkt skulle bytte plads, men han ville gerne på et tidspunkt prøve det omvendt, bare for også at prøve noget nyt, ikke fordi han kedede sig overhovedet, men han var for pokker 15 år, ergo en nysgerrig teenage dreng, fyldt med hormoner og kærlighed til sin kæreste.
Han måtte dog bide sig selv hårdt i læben, da Ray opfyldte Charlies ønske, for ikke at stønne for højt. Hans vejrtrækning blev langt mere gispende og overfladisk. Han vred sig en smule under Ray, og gjorde alt hvad han kunne for ikke, at komme endnu, da han trods alt gerne ville holde lidt endnu, selvom han ikke var sikker på, hvor meget mere han kunne. Han lod sine ru fingre glide ned af Rays ryg og tilbage opad igen, og op til hans hår, som han lod sine fingre begrave sig dybt i. "Kan.. Snart.. Ikke.. Mere," stønnede han så lavt som det var ham muligt.

Ray elskede jo også virkelig Charlie, men derfor forstod han godt at han skulle bruge tid på at komme ud af skabet og sådan. Det var jo ikke så nemt og da slet ikke for en som Charlie hvis forældre havde så fantastisk mange krav til deres søn. Det var præcis en af grundene til at Ray slet ikke kunne sætte sig ind i det der miljø som Charlie kom fra. Ray synes dog virkelig at Charlie skulle tage sig den tid han havde brug for. Han kunne jo slet ikke sætte sig ind i hvordan det var at være Charlie. Desuden støttede han sin kæreste i hans valg så det var fint nok med ham at det gik langsomt. Hvis Charlie havde tænkt sig at stille sig frem og sige han havde fået en kæreste for ikke at blive lagt an på så vidste Ray jo også godt at han sikkert var nød til at finde sig en hvor han kunne sige det var hans kæreste for det skulle kunne lade sig gøre og det var også fint med Ray. Det behøvede heller ikke være ham hvis Charlie ikke var klar til det, men nu gik han jo også selv og gemte på at han var polygam og så længe han virkelig ikke havde behov for en mere i sit liv så så han ingen heller ingen til at sige det højt.


Han havde så heller ikke lyst til at dele alt om hvem han havde været sammen med før Charlie for han havde ikke lyst til at afsløre han havde været med Collin og det var derfor han helst så at Philip måske holdte sig væk fra ham. Fordi han havde prøvet at være med Collin og godt vidste der ikke kom noget godt ud af det. Han vidste dog godt hans behandling var tortur da Charlie trods alt skulle være stille. Ray ville så ikke have noget imod hvis Charlie havde behov for at tage kontrollen for en gangs skyld men han måtte virkelig anerkende at han faktisk nød det var ham der havde den for en gang skyld. Han nød at det ikke var ham som var nederst selvom han godt kunne lide at være det.


Han kunne ikke lade være med at smile over Charlie var nød til at bide sig selv ganske let i læben fordi Ray havde gjort det hårdere og så endda brugte de der lange stød som han gjorde. Han nikkede ganske let til hans ord om at han snart ikke kunne mere og sætte derfor tempoet en smule op for at de begge kunne komme så Charlie ikke længere skulle være bange for det med de ikke var alene i huset. Ikke længe efter kom Ray da også selv oppe i Charlie. Han håbede lidt hans kæreste var klog nok til at have papir i nærheden for det ville være noget frygteligt grisseri selvom det var godt. Han tænkte jo ikke over Charlie sikkert havde eget badeværelse for igen var Ray slet ikke van til den slags. Han træk sig ud ikke længe efter og bed sig let i læben. ”Undskyld jeg ikke kan holde mine fingre fra dig” sagde han i en let mild hvisken, men det var bare pokkers svært at holde sine fingre fra ham

Charlie vidste ikke hvornår han ville blive klar til, at springe ud, han vidste bare, at det nok ikke ville blive inden for nær fremtid. Han hadede sig selv for det, for han følte virkelig ikke det var fair overfor Ray, men han var også bare glad og taknemlig for, at Ray var så forstående omkring det, men nu kendte han så heller ikke årsagen bag Rays forståelse.
Charlie vidste bare, at han var dybt forelsket i Ray og han så inderligt håbede, at de bare kunne nyde det hele og bare glemme hvor fucked det var. Han havde i hvert fald ikke i sinde, at give op uden kamp. Han skulle nok tage den med sine forældre en dag, men så længe ingen af dem havde travlt, ligeså længe ville han gerne udsætte det, selvom han godt inderst inde vidste, at det ikke ligefrem ville gøre tingene bedre.

Charlie vidste slet ikke hvem Collin var, men han ville selvfølgelig gerne hjælpe sin bedste ven, så hvis Ray mente Collin var dårligt selskab, så tog Charlie gerne en snak med Philip om det, men det betød jo ikke, at Philip ønskede at lytte til hvad Charlie sagde.
Han havde virkelig svært ved at være stille, men nu var han også vant til, at de kun havde sex når de var hos Ray, hvor han kunne tillade sig ikke at være så stille. Det blev han jo nødt til, når de var hos ham, selvom det var første gang de var sammen på den her måde hjemme hos Charlie.

Som Ray satte tempoet op, gjorde det det ikke ligefrem nemmere for Charlie at forblive stille. Han strammede ubevidst grebet i Rays hår, som han mærkede hele sin krop spænde op i hver en lille, såvel som stor muskel han ejede, og han nåede sit klimaks, som han måtte bide sig endnu hårdere i læben, før han mere eller mindre kollapsede under Ray.
Han gipsede lidt efter vejret og slap sit greb af Rays hår da han trak sig ud. Han så op på sin kæreste med et kærligt smil, "Ikke undskylde," svarede han og lænede sig op efter hans læber som han blidt kyssede. Han lå et øjeblik, for lige at samle overskud til, at gå ud og vaske sig, da han ganske rigtigt havde sit eget badeværelse. Han rejste sig så fra sengen og vendte blikket mod Ray, "Kom," sagde han og rakte hånden mod ham, før han begyndte at gå mod badeværelset, hvor han tændte for vandet til sit boblebad og satte sig ned i det efter lige, at have vasket sig.

Charlies badeværelse

Ray havde det nu fint med at Charlie ikke bare sådan lige sprang ud. Det var jo ikke fordi det var lige nemt for alle trods alt. Det var han jo godt selv klar over. Han var ligeglad om så Charlie skulle bruge flere år på at komme dertil hvor han sprang ud foran hele verden. Det ville ikke ændre noget for ham for Ray var en virkelig tålmodig herre. Ray kunne bestemt godt glemme hvor fucked det var, men nu elskede han også Charlie virkelig højt. Det var der slet ingen tvivl om at han gjorde. Desuden ville det aldrig være Ray der ville få travlt omkring at Charlie sprang ud. Han havde trods alt det fint med at Charlie endda var nød til at flirte med andre for at holde sin facade oppe. Ray vidste jo godt det ikke var let og slet ikke når man tog hele idéen om børnebørn fra de fleste ved kun at være til et køn som han var ret så sikker på at Charlie var. Og det var trods for man godt kunne få børn og være homo på samme tid i det moderne samfund så var det som om det stadig ikke var trængt ind hos mange.


Ray kunne så også godt li når Charlie gav udtryk for hvor meget han nød det hvilket var lidt anderledes når man skulle være stille. Det gjorde ham dog ingenting lige nu for han følte omvendt også det var helt igennem frækt at de var nød til at være stille fordi de netop ikke var alene.


Ray lagde ganske blidt en hånd for Charlies mund for at være helt sikker på at han ikke skulle larme for meget. Ikke fordi det skulle til side stilles i nogens fantasi som voldtægt for det var ikke det han var ude på, men blot for at dæmpe på Charlie der virkelig larmede alt for meget når Skyler var i huset så vidt de vidste af. Han mærkede Charlie strammede sit greb i hans hår og var ret sikker på han kunne mærke Charlie bed sig selv hårdere i læben for ikke at larme under hans hånd. Da Charlie kom skyndte han da også at fjerne sin hånd for at ligge den foran sin egen mund inden han selv nåede klimaks kort tid efter hvilket ikke var meget mere end et par mm sekunder efter. Han mærkede Charlie løsnede hans hår igen og kunne ikke lade være med at smile. Han nikkede ganske let. ”Om ikke andet så for hånden da. Jeg var bare ganske bange for du skulle larme for meget” sagde han i en mild hvisken og gengældte hans blide kys som virkelig kunne få ham helt op i skyerne. Han nikkede let til til han skulle komme med og tog imod hans hånd. ”Like wow.. Charlie har du virkelig dit eget?” spurgte han og hentydede tydeligvis til badeværelset og var lige ved at tabe både næse og mund.

Nu var der jo ikke fordi, at hvis Charlie ikke fik børn, så var hans forældres chancer for, at få børnebørn helt ødelagte, da han trods alt havde en del søskende som kunne sørger for det. Desuden var børn ikke lige det øverste så Charlies ønskeliste, men det var nok fordi han var så ung, at han faktisk mere tænkte på så meget andet, som foreksempel bare at klare sig i gennem Hogwarts, med så gode karakterer som muligt, så han kunne gøre sine forældre stolte.

Charlie mærkede Rays hånd over sin mund, bed han endnu hårdere i sin læbe, da han regnede med, at Ray ikke holdt ham for munden for sjov, men fordi han larmede lidt for meget, selvom han virkelig prøvede at være stille, så gik det nok ikke så godt for ham, som han prøvede. Han burde virkelig få sig nogle lydtætte vægge ligesom Skyler havde, fordi resten af familien ikke gad høre på hendes høre musik.
Han gispede lidt da Ray fjernede sin hånd igen og kunne ikke lade vær med, at smile lidt, da han satte den for sin egen mund i stedet for. "Påstår du jeg er en skriger?" spurgte han med et stille grin, "Og selv undskyld for håret.." tilføjede han stille og bed sig lidt i læben. Det var ikke første gang han var kommet til, at klemme lidt for hårdt om Rays hår. Han vidste virkelig ikke hvad der var med ham selv og tage fat i Rays hår når de havde sex. Det var nærmest bare ren refleks, for han bemærkede ikke engang selv, når han gjorde det, det var først bagefter, det gik op for ham.
Charlie kunne virkelig ikke lade vær med, at morer sig lidt over, hvor lidt der skulle til, at imponere Ray, når det kom til sådanne nogle ting, som egentlig var hverdag hvor Charlie. "Ehm, ja.. Vil.. Vil du ha en rundvisning i huset bagefter?" spurgte han en smule usikkert, da han trods alt ikke ville have, at Ray skulle føle sig over rumplet eller noget. Han tog blidt Rays hånd, og trak ham med over til bobblebadet i hjørnet og trådte ned i det hvor han satte sig godt til rette. Bare lige fem minutters afslapning ovenpå den omgang, ville gøre underværker. "Kom nu, skat," sagde han kærligt og rakte en hånd op til Ray.

Nu var det heller ikke fordi Ray havde travlt med det med at få børn, men han ville bestemt gerne have det en dag. At han var ene barn og Bri kun var adopteret ind i familien var ikke det som gjorde at han var nød til det for at føre sit navn videre eller noget, men blot fordi Ray egentlig havde virkelig mange værdier i den der dur da han netop havde haft kærlige forældre og derfor sikkert også var mere farvet på det punkt. Der var bare lige det at han altså ikke var helt så gammel heller. Han var trods alt kun næsten lige fyldt 18 år så han havde heller ikke travlt.


Ray holdte ham skam for munden for at være sikker på at han ikke larmede for meget. Han ville helst ikke bustes af Skyler selvom det ikke var ham der skulle se hende i øjnene bagefter, men ud fra beskrivelsen lød hun blot som en der løb lidt for meget med sladder og det ville han ikke udsætte Charlie for. ”Jeg ville blot være sikker” undskyldte han da det egentlig ikke havde været helt så nødvendigt. Det var bare. Han ville ikke risikere at Skyler vidste noget for Charlies skyld. Ray rettede en anelse på håret med et grin for ligesom at sige det var helt ok. Desuden kunne Ray godt li når han havde fat i håret. Uden han kunne satte ord på hvorfor præcis.


Han nikkede ganske let og bed sig blidt i læben. ”Ja hvis du ik griner over jeg helt sikkert er ved at falde bagover nærmest hvert sekund over huset er så stort” påpegede han med et let barnligt nik da han vidste han ville blive vildt imponeret. En ting han intet havde imod bare Charlie ikke drillede ham for meget med det. Han lod sig trække hen mod bobblebadet og smilede over hele femøren. Han selv trådte efter noget tid efter da han havde kommet sig over tanken og Charlie rakte hånden ud mod ham for selv at sætte sig ned. ”Jeg vender mig aldrig til det her” mumlede han lavt og lænede sig let frem for at give Charlie et kys og sige at det var ok bare han havde Charlie.

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Eyes Wide Open (ADVARSEL) Ray + Charlie

Indlæg  Admin on Man aug 07, 2017 2:39 am

Charlie havde aldrig rigtigt haft nogen drøm om en kernefamilie, måske mest fordi han ikke havde en, så han vidste ikke rigtigt hvad han gik glip af. Han følte jo ikke han manglede noget, han havde sine søskende når tiden var der, men vigtigst af alt, så havde han Ray. Det var da ikke fordi han ikke elskede sine forældre også, for det gjorde han skam, men han havde ikke noget nært forhold til dem, og han følte ikke, at han kunne snakke med dem om alt. Selvom de måske lignede en rigtigt kernefamilie udefra, så var det langt fra sandheden.

Charlie smilede varmt til Ray, "Better safe than sorry," sagde han roligt, da han efterhånden havde genvundet sin pust. Han lænede sig lidt frem mod Ray, for at kysse hans læber på ny. Han havde virkelig aldrig nogensinde troet, at han ville finde sig en så dejlig og forstående kæreste, som Ray var. Han bed sig ganske let i læben, da Ray rettede på sit hår, "Du ender med at få en skaldet plet, hvis du ikke begynder, at stoppe mig," sagde han med et skævt smil på læberne og blinkede til Ray, bare fordi han selv syntes det var en dum vane han havde fået tillagt sig.

Charlie rystede lidt på hovedet, "Så stort er det altså heller ikke," sagde han med et smil på læberne, men nu var han jo også vant til det, så han tænkte ikke over det på samme måde. Der var jo også en del af rummene som bare var blevet til, hvad de nu end lige havde stået i øjeblikket og manglet. Han kunne ikke lade vær med, at smil mindst ligeså stort som Ray, da han satte sig ned. "Det behøver du heller ikke," sagde han stille og gengældte Rays kys, som han lod sin ene våde hånd finde vej til Rays kind, som han gjorde kysset en smule mere krævende, før han slap det igen og smilede til ham. Det var virkelig rart at sidde her med ham. "Du siger bare til, når du er klar til, at stå ud igen ik?" spurgte han.

Ray havde haft en kernefamilie så han havde virkelig svært ved at sætte sig ind i hvordan det måtte være ikke at have en. Ligesom Charlie helt sikkert havde, men derfor var det måske stadig en god ting at snakke om på et tidspunkt. Dog havde Ray ikke travlt. Han ville ikke have børn lige her og lige nu alene på hans alder og så havde han i øvrigt kun været sammen med Charlie i godt og vel 3 mdr så det var ikke fordi han manglede noget i deres forhold. Han manglede jo heller ikke lige nu at være flere end blot ham og Charlie. Han havde dog en virkelig god idé om at Charlies familie langt fra var en kernefamilie indeni. Det hele virkede en anelse dysfunktionel når Charlie ikke havde lyst til at stå frem om han var til fyrer.


Han nikkede ganske let da det ligesom også havde været hans tanke. Han gengældte nok engang hans kys. Han kunne slet ikke få nok af at kysse Charlie. Han kunne kysse ham dagen lang hvis det var den slags tid i verden han havde. Hver gang han kyssede Charlie var han helt oppe og flyve. Det var som at være nyforelsket hver eneste gang. ”The thing is. Jeg kan godt li når du gør det og jeg kan ikke forklare hvorfor” sagde han med et varmt smil selvom han godt vidste det var noget forsludret vrøvl når han udmærket godt vidste det. Han kunne trods alt godt li balancen mellem at blive styret og have styringen og selvom den del ikke gav ham direkte flashback til Collin så føltes det stadig som om Charlie havde en smule saying. Som om Charlie havde bare en smule kontrol over ham selvom det var Ray der gjorde det meste. Han bouncede trods alt helt ekstremt i mellem ekstremerne, men det havde han ikke lyst til at sige. ”Desuden er vi magikere. Jeg er sikker på der findes en hårkur” sagde han med et lille let nik for ligesom at sige til ham at han bare kunne forsætte.


”Alt er stort sammenlignet med min forældres og min lejlighed og det ved du også godt. Du har været der” sagde han med en ganske mild latter. Der skulle trods alt ikke det vilde til at imponere ham, men lige her var det bare en god ting. ”Det er jeg sådan set glad for. Jeg skal dog nok forsøge at håndtere det bedre end jeg gjorde tidligere” sagde han og bed sig ganske let i læben til det sidste inden han havde kysset ham. Han lod ham gøre kysset mere krævende og kunne ikke lade være med at ligge sin hånd på hans af ren og skær glæde. Han nikkede ganske let til han nok skulle sige til. ”Mmmh om lidt. Jeg prøver at få det der luksus ting under huden” sagde han med et grin og pjaskede en smule vand over på Charlie bare for at sige lige det her kunne han så sagtens vende sig til.

Charlie havde det virkelig godt i Rays selskab, han ville ikke bytte sin tid sammen med Ray for noget. Det eneste som gik ham på, var hans familie og selvfølgelig det faktum, at Charlie gik på Hogwarts, hvilket ville sige, at han kun var hjemme i ferierne, og dem var der alt for få af, hvis man spurgte Charlie.
Han rynkede lidt på næsen, "Kan du?" spurgte han en smule undrende, da han ikke kunne se, hvad godt det kunne gøre for Ray, at Charlie holdt fast i hans hår, men det var nok fordi han ikke selv havde prøvet det. Han kunne dog ikke undgå at grine let, da Ray snakkede om en hårkur, "True, men ville det ikke være bedre, hvis det ikke blev nødvendigt?" spurgte han og blinkede let til Ray. Han syntes faktisk det var rart, at Ray også kom og besøgte ham, selvom de ikke kunne gå igennem hele huset hånd i hånd, og de lige skulle tænke dem om inden de kyssede eller andet, når de ikke var på Charlies værelse og døren var låst.

Han nikkede lidt, "Jojo, men mere så du ikke forventer alt muligt. Jeg vil ikke ha' du bliver skuffet," sagde han og bed sig lidt i læben. Han frygtede lidt, at han boede på et slot eller sådan noget i Rays hoved. Hans hjem var jo langt mere ny moderne, teknologien var i høj kvalitet og selvfølgelig var huset stort og der var mange rum, indendør og udendør pool og meget mere, men Charlie var jo vant til det, så han tog det nok ret meget forgivet, selvom han godt vidste det var forkert.
Han smilede lidt, "Jeg syntes du håndtere det godt, Ray, men ligesom du er vant til din lejlighed, så er jeg vant til det her. Det er.. Bare et hus.." sagde han og slog blikket lidt mod vandet som bobbelede omkring deres kroppe, som han lod sin ene hånd glide hen over overfladen. Han ville tyve gange hellere have sine forældre og have en kernefamilie, end et hus med diverse døde inventar. Penge var virkelig ikke alt, hvis man spurgte Charlie.
Han grinte lidt, da Ray pjaskede vand på ham, "Ej din gris," sagde han morende og pjaskede tilbage på ham, hvorefter han gled sin ene hånd over sit ansigt, for at få vandet væk igen.

Ray besøgte så også Charlie i weekenderne så meget som han kunne ved at tage til Hogsmeade. Ikke alene var han bange for at det hele skulle ende som med Raven, men også fordi han faktisk bare gerne ville se Charlie. De var trods alt stadig i den der fase hvor alt var nyt hvorimod hvor Raven og han havde haft et halvt år mens Ray stadig havde gået i skole så derfor var det blevet noget andet og selvom lysten til forholdet var der så var det stadig ikke helt så intens. Han nikkede ganske let til at han godt kunne li det og kunne virkelig ikke forklare hvorfor. Måske var det ligeså meget fordi han ikke brød sig om at have den fulde kontrol. ”Jo det ville det, men så er det godt jeg har gode gener og du ikke river helt vildt hårdt” sagde han med et ganske let nik og sendte ham et varmt smil. Ray havde det fint med de ik kunne gå igennem huset og være all lovely dovely selvom at han godt kunne forstå Charlie ikke synes det var fedt.


”Jamen det gør jeg ikke. Allerede nu har det slået mine vildeste fantasi” sagde han med et varmt smil da han virkelig var sikker på at han ikke bare sådan lige ville kunne blive skuffet over det. Han kunne ikke se hvordan han skulle kunne blive det. Alt han havde oplevet so far i Charlies hjem var jo vildt. Det var ikke lige fremme fordi han forestillede sig at Charlie boede på et slot, men han kunne godt forstå at Charlie nogle gange kunne tro den slags om ham da han virkelig var nem at imponere. ”Og så alligevel ik for jeg har ik engang råd til andet end hvad der svare til et kosteskab i dit hjem” sagde han med et smil og et ganske let nik da det var sandt. Det havde han jo ikke. Det var jo heller ikke fordi penge var alt for Ray. Langt fra, men faktum var bare at han ikke havde ligeså mange penge at rutte rundt med. ”Det er fordi du vækker min barnlige side” sagde han med et grin og morede sig virkelig sådan.

Charlie grinte let, "Vær du glad for det, der er større muskler i de her arme, end man skulle tro," sagde han morende og blinkede til Ray. Det var nu ikke bestemt ikke fordi Charlie var den stærkeste i verden, langt fra, men han var nu heller ikke direkte slap, familien havde trods alt et træningsrum, selvom han bedre kunne lide at svømme baner.
Han rystede lidt på hovedet, dog med et smil på sine læber. "Wauw, der skulle ikke meget til," sagde han en smule drillende og sendte et varmt smil retur. Han bed sig svagt i læben, hvis han skulle være helt ærlig, så ville han hellere være foruden det kæmpe hus og de mange penge, hvis han til gengæld ville have haft en opvækst som Ray. Penge var ikke alt, de var et godt plaster på såret, men de kunne ikke give en et pust og og kys, hvis man faldt og slog sig.
Han åbnede munden lidt og kløede sig lidt i nakken, "Penge er ikke alt," mumlede han og trak lidt på skulderne. Det var selvfølgelig altid så nemt at sige, når man havde dem, men om han så skulle bo en papkasse, så gjorde han gerne det, hvis det betød hans forældre vågnede op og så deres børn, som på alle mulige måder og punkter havde brug for nogle vokse i deres liv til, at vide dem den rette vej i livet, selvom det nok var forsent med dem som allerede var flyttet hjemmefra, men de boede trods alt stadig fire hjemme, når de altså ikke var på Hogwarts. Han grinte morende, "Det tar jeg som et kompliment," sagde han i et stort smil, før han rejste sig fra bobbelbadet, og fandt et håndklæde frem til dem hver.
Som de var kommet i tøjet igen, gav Charlie Ray et kærligt kys på hans læber og smilede så til ham, "Kom," sagde han og låste sin dør op, for at give Ray den lovede rundvisning.

//OUT

Admin
Admin

Antal indlæg : 1526
Join date : 15/08/12

Vis brugerens profil http://cielsebby.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Eyes Wide Open (ADVARSEL) Ray + Charlie

Indlæg  Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


Ciel+Sebby :: WaW :: Tråde :: Seth

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum